Çok saol ElTurco, şimdi indirmeye başladım, nedendir bilmem başlar başlamazda düştü hesaptan :). Askere gitmeden görmüş olcam şu oyunu sayende.. Çok saol kardeşim..
arkadaşlar demo kaç gb?
ve ilk kez indiricem.vakti olan bi arkadaş anlatabilir mi
10 dk dir deniyorum ama girmiyor ya suan online olan adam gerzegin teki cikmiyor yada 50-60 kisi ayni anda login olmaya calisiyor
quote:
Orijinalden alıntı: eren35fb arkadaşlar demo kaç gb?
ve ilk kez indiricem.vakti olan bi arkadaş anlatabilir mi
2671 MB tam boyutu.
chevix
arkadasin dogum tarihini sordugu yerden gir, ben õyle yaptim, 19 mayis 1988
ınstall yapanlar oyun acılıyormu bılgı verın hesap sılınınce
Arkadaşlar hesabı yaratıp demoyu indiren kişi hemen çıkıp kendi hesabına geçiş yapsın ,bu şekilde demo inmeye devam ediyo .bu yarattığınız hesaba başka bi zaman girmenize,kullanmanıza gerek yok ama demoyu oynamak istediğiniz süre içerisinde ,demoyu indirdiğiniz hesap makinede kayıtlı olmak zorunda.hesabı komple makineden silerseniz ,demoya tıkladığınızda kayıp veri uyarısını alırsınız ve demo açılmaz. tekrar hatırlatmak istedim. hesabın sahibi çok güzel bi iş yaptı ,lütfen hesabı silmediğimiz süre içerinde başka herhangi bi nedenle heseba girip ,bu arkadaşımızı bu paylaşımı yaptığına pişman etmiyelim.
el_turco_06 çok sağol kardeşim.
_2FAST4U_ Dediğin kullanıcı silme oynayamama durumu sadece, paralı oyunlarda geçerli değil mi ? Demolarda damı aynı hatayı veriyor acaba?
Deneyen varmı demoyu indirip, kullanıcı silipde tekrar oyuna giren.
Demo açılıyor , herhangi bir sorun yok.Oynadım hatta biraz , mükemmel olmuş oyun :)
arkadaşlar benim gibi 100 defa deneyip sonuç alamayan varmı?yoksa sorun bendemi??
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR
el_turco_06 çok sağol kardeşim.
_2FAST4U_ Dediğin kullanıcı silme oynayamama durumu sadece, paralı oyunlarda geçerli değil mi ? Demolarda damı aynı hatayı veriyor acaba?
Deneyen varmı demoyu indirip, kullanıcı silipde tekrar oyuna giren.
Bu dediğim paralı oyunlar içinde ,bedava olan temalar içinde geçerli hocam.bi eklentiyi,oyunu ,demoyu indirdikten sonra indirdiğiniz hesabı makineden silerseniz ,yararlanamazsınız. bunun en kolay yolu hesabı paylaşan kullancının yeterliliğine inandığı bi zamanda hesabın şifresini değiştirmesi olur . şifre değiştiğinde başka kimse hesaba giremez ama hesap diğer makinelerde kayıtlı olduğu için demo oynanmaya devam edilebilir ama silerseniz oynıyamazsınız.
Yuz degilde 10 kez denedim ama olmadi.. Olacak elbette sende benim gibi talihsiz birisin herhalde.. Ben hayatimda hep boyleyimdir en son ben basaririm nedense :)
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
Peki bişey söyliycem şimdi oyun indiren arkadaşlarımız oldu el_turco sayesinde şimdi bu indiren arkadaşların accountlarını atıyorum istesem verseler işte bende onların accountundan indirebilirmiyim yoksa illa el_turco nun accountundanmı indirmem lazım ilk indiren o olduğu için.
abi zaten el turconun hesabından indiriyoruz ,bizim makinemizdede kayıtlı olan el turconun mail ve şifresi . bizim kendi accaontumuza kayıt edilmiyo bu oyun ,yani indirilenler kısmında nasıl gözüksün bizim hesabımızın
hesap silinince calısmazmı? yanı?
o zman 2FAST4U nun dedıklerını yapalım
benım fazla bılgım yok bu konuda ama demolar calısıyor dıye bılıyorum
ındıren yukleyen ve accountu sılen arkadaslar ACİL
mesaj atsın oynanabiliyormu
Ya arkadaslar birde su var.. Buyuk bir ihtimalle giren kisiler birde orda yabanci ise psnye arama falan yapiyorlar demoyu buda islemi uzatiyor.. Indirenler en kisa surede demo linkine nasil ulasilirsa onu yazsinlar buyuk harflede bu sekilde zaman kaybini onleyelim birde adam girip bi saat link aramasin arkadaki de bosuna beklemesin..
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Demo açılıyor , herhangi bir sorun yok.Oynadım hatta biraz , mükemmel olmuş oyun :)
accountu sildinmi? silmene ragmen calıstımı? acil cevap yaz
Levent(PS3Warrior) kardeşim sağolsun hallettim bende. Akşama şenlik var
Bana da mail gelmiş.GoW 3 ile ilgili.Key de var.En baştan nasıl indircez.Söyleyin ben de indireyim.Sonra burda şifreyi paylaşayım.
daha önce japan psnden gran turismo 5p demosunun indirip indirdigim hesabı silmiştim ve demoyu oynamaya devam etmiştim. bundada böyle bir problem olcağını düşünmüyorum.
Demoyu indiriyorum,
Çok teşekkür ederim hocam sadece kendine saklamayıp bizlerle bu güzel paylaşımı yaptığın için