Oyunun Lan Game desteği var mı ? Benim bildiğim yok ama oynayanlardan biri söylerse sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Core21
Oyunun Lan Game desteği var mı ? Benim bildiğim yok ama oynayanlardan biri söylerse sevinirim.
Yok.
tayfun808
kullanıcısına yanıt
çok güzel olmuş hocam. kendini katman da ayrı bir tat vermiş. devamı gelsin tabi.
Yarın alıyorum oyunu. Bi arkadaşımla birlikte soyulmadık banka girilmedik kuyumcu bırakmayacaz
Arkadaşlar oynayan kişiler bir grup altında toplansak mı? İlk oyunda 1 tane Türk'e denk gelmiştim o da Almancıydı :)
oyunu fazla deneyen yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: hazarRS
Arkadaşlar oynayan kişiler bir grup altında toplansak mı? İlk oyunda 1 tane Türk'e denk gelmiştim o da Almancıydı :)
Grup olursa katılabilirim. Yada isteyenler yazsın ilk mesaja ekliyim millet oradan bakıp ekler birbirini. Nick / Steam ID / Hangi Skill ağacında oynuyor tarzı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cagkannn
oyunu temin etme sürecinde sıkılan-vakit geçirmek isteyen arkadaşlara ön hazırlık-havaya girme babında, 2010 yapımı "The Town" filmini öneririm nacizane.
Bende sana "HEAT" filmini şiddetle tavsiye ederim !!!
Oyunda Türklere rastlamanız normal, filtrede YAKIN-UZAK-DÜNYA ÇAPINDA seçimi yapılabiliyor. Yakın derseniz panpalarla oynuyorsunuz.
arkadaşlar oyunu oynuyorum arada multi yapacaksak steam ekleyebilirsiniz.. Steam ID: profiteertr