Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Lan Game desteği var mı ? Benim bildiğim yok ama oynayanlardan biri söylerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Oyunun Lan Game desteği var mı ? Benim bildiğim yok ama oynayanlardan biri söylerse sevinirim.

Yok.
  • tayfun808 kullanıcısına yanıt
    çok güzel olmuş hocam. kendini katman da ayrı bir tat vermiş. devamı gelsin tabi.
  • Yarın alıyorum oyunu. Bi arkadaşımla birlikte soyulmadık banka girilmedik kuyumcu bırakmayacaz
  • Arkadaşlar oynayan kişiler bir grup altında toplansak mı? İlk oyunda 1 tane Türk'e denk gelmiştim o da Almancıydı :)
  • oyunu fazla deneyen yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Arkadaşlar oynayan kişiler bir grup altında toplansak mı? İlk oyunda 1 tane Türk'e denk gelmiştim o da Almancıydı :)

Grup olursa katılabilirim. Yada isteyenler yazsın ilk mesaja ekliyim millet oradan bakıp ekler birbirini. Nick / Steam ID / Hangi Skill ağacında oynuyor tarzı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

oyunu temin etme sürecinde sıkılan-vakit geçirmek isteyen arkadaşlara ön hazırlık-havaya girme babında, 2010 yapımı "The Town" filmini öneririm nacizane.

Bende sana "HEAT" filmini şiddetle tavsiye ederim !!!
  • Oyunda Türklere rastlamanız normal, filtrede YAKIN-UZAK-DÜNYA ÇAPINDA seçimi yapılabiliyor. Yakın derseniz panpalarla oynuyorsunuz.
  • arkadaşlar oyunu oynuyorum arada multi yapacaksak steam ekleyebilirsiniz.. Steam ID: profiteertr
  • Oyundan hiçbirşey anlamadım.Sildim direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyundan hiçbirşey anlamadım.Sildim direkt.

Anlayanlar oynasın panpa sen rahat ol
  • Nickim Kashmieer

Ekleyin oynayalım.
  • http://steamcommunity.com/id/gba94/ ekleyin arkadaşlar beraber oynayalım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyundan hiçbirşey anlamadım.Sildim direkt.

Korsanda Öle Olur Doğaldır
  • Oyunu almaya değer mi? Senaryo nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

Oyunu almaya değer mi? Senaryo nasıl?

Oyunda senaryo yok Co-Op,başka kullanıcılarla birlikte soygun yapıyorsunuz.Biraz bekleyin fiyatlar biraz daha düştükten sonra alın bence
  • bu oyun tarzında başka oyun yok paydayi geliştirip çok güzel bir oyun yapabilirler üstüne koyulacak çok şey var fakat aynı çizgide devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

bu oyun tarzında başka oyun yok paydayi geliştirip çok güzel bir oyun yapabilirler üstüne koyulacak çok şey var fakat aynı çizgide devam ediyor

Adamlar bloglarında sürekli geliştireceklerini bildirdiler, ilk oyundaki gibi splinter cell tarzı coplu elemanları (cloaker) ekleyeceklermiş mesela.

İlk oyundaki Overdrill olayını biliyorsanız, adamların bi oyuna neler gizleyebildiğini ve keşfetmenin ne kadar zevkli olduğunu da bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

bu oyun tarzında başka oyun yok paydayi geliştirip çok güzel bir oyun yapabilirler üstüne koyulacak çok şey var fakat aynı çizgide devam ediyor

Bu oyunu öyle 100+ kişilik bir ekip değil küçük bir ekip yapıyor bunuda belirtelim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.