Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben online modda sürekli kickleniyorum atıyorlar oyundan ben biraz oynayınca neden acaba her oyunda böyle nerdeyse
  • polisleri yapay zeka mı yönetiyor gerçek oyuncular mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 14 Ağustos 2013; 19:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

polisleri yapay zeka mı yönetiyor gerçek oyuncular mı?

Yapay zeka. Versus modu yok.

+ oyunun nesi kötü yav taş gibi oyun. O kadar AAA oynayan adamım buna göre söylüyorum hatta. İçerik eksikliği sıkıntı biraz oda takım küçük olduğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 15 Ağustos 2013; 12:39:49 >
  • Oyun güzel tavsiye ederim.
  • Sanalsaray'da oyun 44 TL. Satın aldım ben de dün. Steam nickim kashmieer

Ekleyin grup falan kurarız.
  • Sanalsaray'ın direk kendi sitesinden 42,70 TL ye -- Almak için TIKLAYIN
    Sanalsaray'ın Gittigidiyor hesabından 44,90 TL ye -- Almak için TIKLAYIN

Kodlar ön sipariş kodu olduğu için oyun çıkmış dahi olsa ön sipariş hediyelerinide alacaksınız. İyi Forumlar...

• Banka soyarken bir kaç çuval dolduruyorum ama sadece ben taşıyorum diğer adamlara nasıl tasitcaz. ve bunun gibi komutları nasıl vereceğiz.
  • payday1i yüzlerce saat oynamıştım, şimdi de payday2yi oynuyorum ama online için fiyatının biraz düşmesini bekleyeceğim. 30 dolar benim oyuna ayırdığım bütçeye göre biraz fazla çünkü.
    İlk oyunda single oynayacaksanız her bölüm aynı havada geçtiği için sıkıcı olabiliyordu. Skill ve challenge'lar oyunu katlanabilir kılıyordu. Ama ne zamanki orj alıp online oynamaya başladım, işte dedim olay bu. Bazen abuk subuk insanlar katılıyordu oyuna ama çoğunlukla takım oyununu bilen insanlarla oynadım hep.
    Payday 2 ilkine göre inanılmaz geliştirme yapılmış bir oyun. Her bölümün amacı aynı fakat farklı taktiklerle ilerleme sağlayabiliyorsunuz, yan görevler yapabiliyorsunuz. Ayrıca ilerlemeler her oyunda sürekli değişiyor. Mesela kaçış aracı bir oyunda cadde üzerindeyken diğer oyunda kör bir aralığa gelebiliyor. Bu yüzden heyecan ve tetikte olma durumu sürekli üst seviyelerde kalıyor.
    Oyunun ilk oyuna göre kötü yanı skillerin karışmış olması, ilk oyunda ne aldığınızı neye yarayacağını biliyordunuz. Ama bu oyunda bazı skillerin bana ne katacağını kestiremiyorum. Ayrıca işimize az yarayacak çok detay skiller var, mesela ''matkap ucunu değiştirirken daha az kurşun hasarı alma'' gibi. Daha can alıcı bir çok skill koyulabilirdi böylelerin yerine.
    Bir de şimdi online oynamayı düşünmeyin derim. Oyunda taktik çok önemli olduğu için rastgele insanlarla bu oyunda zorlanırsınız. İlk oyundaki kasaplar bu oyuna başlamışsa işiniz iş yani :) Yakın arkadaşlarınız varsa saatlerce başından kalkamayabilirsiniz ama, öyle de sarıyor meret.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

Banka soyarken bir kaç çuval dolduruyorum ama sadece ben taşıyorum diğer adamlara nasıl tasitcaz. ve bunun gibi komutları nasıl vereceğiz.

Botlara komut verme yok. Seni takip edip ateş ediyorlar bu kadar. Yada gizli oynuyorsan bir köşede duruyorlar oyun boyunca.
  • Ben işin daha çok mavi tarafıyla ilgileniyorum SWAT 5 çıksa da oynayasak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Banka soyarken bir kaç çuval dolduruyorum ama sadece ben taşıyorum diğer adamlara nasıl tasitcaz. ve bunun gibi komutları nasıl vereceğiz.

Botlara komut verme yok. Seni takip edip ateş ediyorlar bu kadar. Yada gizli oynuyorsan bir köşede duruyorlar oyun boyunca.

sağ ol. bir de bankayı soyarken dışarıda ki görevliyi etkisiz hale getirip ellerini kelepçelemek istiyorum. ama direk silah çekiyor bende öldürmek zorunda kalıyorum. videolarda ellerini kelepçeleyip yere yatırıyor.
  • quote:

sağ ol. bir de bankayı soyarken dışarıda ki görevliyi etkisiz hale getirip ellerini kelepçelemek istiyorum. ama direk silah çekiyor bende öldürmek zorunda kalıyorum. videolarda ellerini kelepçeleyip yere yatırıyor.

Skill o. Mastermind ağacında Dominator diye bir skill var onu açman lazım. Anca öyle yakalayabiliyorsun adamları. Sadece 1 görevliyi yakayabiliyorsun öyle.
  • "Connection to host has been lost" yada "Connection to one or more players could not be established" tarzı hata alan arkadaşlar var mı ? Kendim host olunca hiçbir problem yok ama başkasının oyununa girdiğimde çoğu zaman bu hata yüzünden çıkıyorum. Forumlarında da bu hatayı alan birkaç kişi varmış bir sürü çözüm yolu denedim hala aynı durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Skill o. Mastermind ağacında Dominator diye bir skill var onu açman lazım. Anca öyle yakalayabiliyorsun adamları. Sadece 1 görevliyi yakayabiliyorsun öyle.

sağ ol hocam. zaten fazla oynayamıyorum. anlaşılan oynadıkça olacak hepsi. iyi oyunlar
  • 5 dakka dayanabildim. Sildim.
  • Bu oyunu singleplayer oynamaya teşebbüs edenler var mı bu arada? Oyun arkadaşlarla ve internetten oynamak için tasarlanmış bir oyundur çünkü.

Counter-Strike'ı botlarla oynayıp "yok aga çok vasat oyun" demek gibi yani...
  • sanırım millet sıngle falan oynamış oyun taş gibi la hele sesleri müzikler silahların sesleri tepmeler oynanış falan gayet iyi ve çok zevkli bf3 oynayan biri olarak söylüyorum keşke bu silah tepmeleri ve vuruş hissi bf3 te veya çıkacak olan bf4te olsa

edit:bu oyun neden tutmadı anlamış değilim şuan oynayan kişi sayısı fena değil ama 10 bin civarı tr de hiç tutmadı ilginç gerçekten coop olarak oynanabilecek en iyi oyunlardan almayı düşünen varsa arkadaşlarıyla alsın zevk almamanız imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 18 Ağustos 2013; 4:09:45 >
  • Yurt dışında tuttu denebilir. Steam'da Dota 2 ve TF2 altında en çok oynanan oyun.
  • steam fiyatı pahalı geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.