Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyuna göre iyi,ona şüphe yok.ama yapay zekada yine sıkıntı var.polis önümde iken vuracağına yuvarlanıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

ilk oyuna göre iyi,ona şüphe yok.ama yapay zekada yine sıkıntı var.polis önümde iken vuracağına yuvarlanıp duruyor.

Oynadın galiba aksiyon kısımları nasıl taktik gerekiyormu yoksa bodoslama dalıyonmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

ilk oyuna göre iyi,ona şüphe yok.ama yapay zekada yine sıkıntı var.polis önümde iken vuracağına yuvarlanıp duruyor.

Oynadın galiba aksiyon kısımları nasıl taktik gerekiyormu yoksa bodoslama dalıyonmu?

2.5 saat oynadım.bazı bölümlerde dalıyorsun zaten polis peşinde. bazı bölümlerde taktik gerek.taktik olmazsa polisler akın ediyor.mesela bir kuyumcu soyarken arka kapıdan girip herkesi bayılttık.poli telsizine sen cevap veriyorsun polis gibi.ilk oyuna göre iyi.ama 30 dolara değer mi dersen bence indirimde alınması daha mantıklı.ayrıca silah alma,editleme,lvl olaylarıda var.aynı zamanda skill özelliğide var.bunlar oyunun süresini arttırmış bana göre.

• quote:

quote:

quote:

2.5 saat oynadım.bazı bölümlerde dalıyorsun zaten polis peşinde. bazı bölümlerde taktik gerek.taktik olmazsa polisler akın ediyor.mesela bir kuyumcu soyarken arka kapıdan girip herkesi bayılttık.poli telsizine sen cevap veriyorsun polis gibi.ilk oyuna göre iyi.ama 30 dolara değer mi dersen bence indirimde alınması daha mantıklı.ayrıca silah alma,editleme,lvl olaylarıda var.aynı zamanda skill özelliğide var.bunlar oyunun süresini arttırmış bana göre.

Anladım oyun güzel diyorsun. Taktik olması güzel yoksa oyun bir yerden sonra sıkardı. Kaldı ki şu durumda bile zaten çok al benisi yok oyunun.

Cevap için teşekkürler.

• co-op kısmı nasıl oluyor ? ben ilk oyunu da oynamadım. ikinci oyunda co-op modu, aynen single modu gibi mi? yani borderlands gibi aynı senaryoyu mu oynuyoruz yoksa portal 2 gibi farklı bir coop senaryosu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

co-op kısmı nasıl oluyor ? ben ilk oyunu da oynamadım. ikinci oyunda co-op modu, aynen single modu gibi mi? yani borderlands gibi aynı senaryoyu mu oynuyoruz yoksa portal 2 gibi farklı bir coop senaryosu mu var?

Oyunda senaryo yok. L4D mantığı ile çalışıyor. Bölümü seçiyorsun açıyorsun odayı 4 kişi oynayabiliyorsunuz. Bölümler arası bağlantı yok her bölümün kendi hikayesi var.

Bu oyunu botlar ile tek kişi oynamanın bir anlamı yok pek. Zaten botlar olmayacaktı başta tek başına oynuyorsan sırf tek başına olacaktın, sonra oyunun fanları çok ısrar edince yapımcı son dakika ekledi insanları kırmamak için. Hiç bir zaman tek kişilik bir oyun olarak tasarlanmadı yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım oyun güzel diyorsun. Taktik olması güzel yoksa oyun bir yerden sonra sıkardı. Kaldı ki şu durumda bile zaten çok al benisi yok oyunun.

Cevap için teşekkürler.

taktik var da taktik belli olduğu için pek taktik gibi durmuyor.yani polise görünmezsen,dikkat çekmezsen falan sessizce oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler.

taktik var da taktik belli olduğu için pek taktik gibi durmuyor.yani polise görünmezsen,dikkat çekmezsen falan sessizce oluyor.

Bakarız yarın falan nasıl birşeymiş artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

co-op kısmı nasıl oluyor ? ben ilk oyunu da oynamadım. ikinci oyunda co-op modu, aynen single modu gibi mi? yani borderlands gibi aynı senaryoyu mu oynuyoruz yoksa portal 2 gibi farklı bir coop senaryosu mu var?

Oyunda senaryo yok. L4D mantığı ile çalışıyor. Bölümü seçiyorsun açıyorsun odayı 4 kişi oynayabiliyorsunuz. Bölümler arası bağlantı yok her bölümün kendi hikayesi var.

Bu oyunu botlar ile tek kişi oynamanın bir anlamı yok pek. Zaten botlar olmayacaktı başta tek başına oynuyorsan sırf tek başına olacaktın, sonra oyunun fanları çok ısrar edince yapımcı son dakika ekledi insanları kırmamak için. Hiç bir zaman tek kişilik bir oyun olarak tasarlanmadı yani.

hamachiden falan oynanabiliyor mu ?

• oyunu temin etme sürecinde sıkılan-vakit geçirmek isteyen arkadaşlara ön hazırlık-havaya girme babında, 2010 yapımı "The Town" filmini öneririm nacizane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

hamachiden falan oynanabiliyor mu ?

LAN yok o yüzden oynanmıyordur heralde.

Üste edit: Heat'i izleyin soygun filmlerinin babasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 13 Ağustos 2013; 16:06:14 >
  • Bedava oynamak mümkünmü? Yani malum yerden indirip single oynamak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka Sapıtıyor Bazende Işınlanıyorlar
  • sp modu varmıdır
  • Malum yollardan edinecekler için söyleyeyim boyutu 11 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Malum yollardan edinecekler için söyleyeyim boyutu 11 GB

Öh arkadaş ilk oyun repackli 1 gb idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp almamak konusunda acayip kararsız kaldım; arkadaşlar ile ilk Payday The Heist'i Free Weekend'ken oynamıştık, sadece 6 map vardı yanlış hatırlamıyorsam, zevkli ama fazla sığ bir oyundu bana göre; yani 6 map de 1 kez oynanıp atılacak cinste. Şöyle birkaç gameplay baktım gerçekten epey level atlamış gibi oyun, Skills sistemi, Stealth oynanış, Mask Design falan filan...GmG'de de 24 dolar şu an kod ile...artık bakayım yarın gaza gelirsem, arkadaş ile birlikte Co-op oynamak için alırım muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam.Fisher -- 13 Ağustos 2013; 22:42:59 >
  • Oyun gayet güzel arkadaşlar özellikle vuruş hissi çok gerçekci.Arkadaşlarla oynamak için ideal bir oyun tabi taktik anlamında :)
  • son zamanlarda oynadığım en kötü oyun..
  • Oyun idare eder fazlası değil Splinter Cell The bureau çıkasıya kadar idarelik çerez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.