Şimdi Ara

Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
12
Favori
5.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: modexl18

A101 online market yapmıştım bana yatmamis daha saymadilar sanırım e ticaretten olabilir mi?
    Rossmann'dan 150 liralık alışveriş yapmıştım, sadece 25 TL E-ticaret iadesi geldi, kişisel bakım marketi olarak geçiyor ve sepetimin yarısından çoğu sıradan market ürünü (sadece kozmetik değil)...

Birleştirme amacım yoktu, dışarıya çıkamıyoruz zaten ama başkalarına yüklenirse faturayı iletirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk sayfayı güncelleniyorum, aynı kampanya Nisan ayında tekrar var.Yanliz ödül yükleme dönemi 1-7 Nisan yazılmış hata var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım paycell THH'ye başvurumu yaptım şimdi yatırmada görelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 16 Nisan 2020; 21:56:51 >
  • hediye edilen 25 tl yi nakit olarak çekebiliyor muyuz?
  • Arkadaslar Ziraat kartımdan paycelle yukleme yaptım hesaba yansımadı ama banka hesabımdan dustu surec nasıl ıslıyor.

• Parası gelen var mı? N11'den 160tl lik alışveriş yaptım. Bana gelmedi. Güvenimi kaybetti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuştu bekleyin biraz hocam bu arada paycell de şuan sıkıntı var girilmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim ertesi gün Ziraat bankası hesabıma iade oldu.

• Paycelll internet alışverişinde 3d şifre sormuyor bende sizde de varmı bu sorun arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Dün vatan üzerinden alışveriş yaptım. 3D şifre sordu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.