Şimdi Ara

Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
12
Favori
5.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyayı Kişiye Özele mi çevirmişler? Bende hem bu hem market 75/15 in Size Özel ibaresiyle görünüyor. Bu Paycell tam dayaklık uygulama aslında, hiç güven olmuyor. Sevgililer Gününde sayaç 20TL iade vermediler kota doldu diye, sayaç yoktu diye şikayet atmıştım o zaman, daha geçen hafta dönüş yaptı ve 20TL yi yüklediler ama onun da 1TL sini kesmişler hemen aylık kullanım ücreti diye. Yine de kota olmadığı için her iki kampanyada da şansımı deneyeceğim. Tşk paylaşım için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok'a paycell qr cihazı koymuşlar. Bu cihaz sayesinde paycell uygulaması üzerinden ödeme alabiliyorlar mı? Paycell uygulamasına eklenen kartlar/paycell sanal kart ile ödeme yapmak mümkün mü? Deneyen var mı?

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Eticareti nerden yaptiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Mesaj geldimi kazandıgınıza dair.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

Mesaj geldimi kazandıgınıza dair.
    Gelmedi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sms gelmiyor ona gore islem yapin.SS alin islem yaptiktan sonra yatmamasi durumunda sikayet edersiniz

• f oluyormu
  • Şartlarda 1-7 nisan arasında yüklenecektir diyor sms gelmemesi belki ondandır
    p’de doğrulama hatası alıyorum daha önce yükleme yapmıştım çözümü nedir arkadaşlar bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmamba_01

f oluyormu
    Onceki kampanyalarda yapan var mi ag yaptim ben

• Paycell sitesinde halen yok?
  • Ag yapınca asamaları anlatcak var mı kısaca pm den tesekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    uygulamada çıkıyor hocam.. bende 3 kampanya birden gözüküyor.Kombo yapacağım muhtemelen.Biraz öncede paycell salla kazandan 5000 puan verdi 20 tl n11 çeki aldım onada bir bakın

Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye!

Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 20 Mart 2020; 14:10:17 >

• Hattınız turkcell mi hocam? Benim hat türk telekom, eskiden market - n11 kuponları olurdu ama 2-3 aydır ne market ne de n11 kuponu çıkmıyor. Şimdi de baktım, yine n11 kuponu gözükmüyor. Turkcell sadece turkcell hattı olanlara mı çıkartıyor bu kuponları artık acaba?

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    turkcell faturalı hocam hattım...uzun zamandır girmemiştim girince salla kazan çıktı.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    a101 websitesinde kombo olur gibi
  • Salla kazan her perşembe yenileniyor hocam. Genelde 100-200 puan veriyor. Bazen 5000 puan verdiği de oluyormuş ama bana denk gelmedi. Turkcell'li olmayanlara doğru düzgün çek vermiyorlar anlaşılan. Geçen başka bir konuya yazmıştım. Bende bunlar gözüküyor:

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    İlk defa salla Kazan yaptım paycell ile.. onada 5000 verdi.n11 çeki aldık altlimitsiz 20 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Salla kazan her perşembe yenileniyor hocam. Genelde 100-200 puan veriyor. Bazen 5000 puan verdiği de oluyormuş ama bana denk gelmedi. Turkcell'li olmayanlara doğru düzgün çek vermiyorlar anlaşılan. Geçen başka bir konuya yazmıştım. Bende bunlar gözüküyor:

Bendede öyle..Saçmalığa bak. Turkcell ufak aklıyla 20tl lik n11.com çeki ile bizi müşterisi yapacak

Tam kafasız firma taktikleri Herkesi müşterisi yapıyor( paycell ) ama turkcell li olmayanları ötekileştiriyor.

Ufak aklıyla bizi cezalandırıyor.

Bizde sıcak fırsatçıyız. Vur kaçı iyi biliriz. Turkcell e vurup kaçacan..

• Turkcell baya garip hocam. Hattı başka operatöre taşıdığın zaman da paycell uygulamasından kartın siliniyormuş. Kartı kullanmaya devam edebiliyormuşsun ama uygulamada kart gözükmediği için banka kartıyla para yükleme/bakiye görüntüleme işlemleri yapılamıyormuş. Tek çaresi bir şekilde kartın içindeki bakiyeyi sıfırlayıp müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmekmiş. Sonra yeni kart tanımlayınca o kart uygulamada gözüküyormuş. (Sanal kart tanımlamak ücretsiz ama elinizdeki kart fiziki kartsa eski kart iptal olduğundan tekrar para verip yeni fiziki kart almak gerekiyormuş.) Şikayetvar'da bununla ilgili baya şikayet var. (Her hat taşıdığımda yeniden para verip kart mı alacağım diyenler, daha yeni almıştım fiziki kartı, tekrar mı para verip alacağım diyenler...) Diğer ön ödemeli kart veren şirketlerde duymadım böyle bir şey. Bir tek paycell'de var sanırım. Turkcell garip valla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.