Şimdi Ara

Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
12
Favori
5.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paycell.com.tr
    Paycell'le #EvdenYap | Paycell Kart ile E-ticaret’te Tek Seferde 150 TL ve Üzeri Harcamaya 25 TL Hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=18060

Paycell Kart ile 1 Nisan -30 Nisan tarihleri arası E-ticaret’te tek seferde 150 TL ve üzeri harcama yapanlar 25 TL hediye kazanıyor.

Başlangıç ve Bitiş Tarihleri
    01-04-2020 - 30-04-2020
    Geçerli olduğu ürün ya da hizmetler:

Detaylı Bilgi:
    Kampanyaya katılmak için Turkcell’li abonlerin 2255’e diğer abonelerin ise 05327522255’e ‘’KATIL ETICARET’’ yazıp göndermesi gerekmektedir.
    25 TL hediye, 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında Paycell Kart sahibi müşteriler tarafından, Paycell Kart ile tek seferde 150 TL ve üzeri harcama yapılması durumunda kazanılacaktır.
    Hediye 25 TL, Paycell Kart’a 1-7 Nisan arasında yüklenecektir.
    Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Nisan 2020; 15:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell baya garip hocam. Hattı başka operatöre taşıdığın zaman da paycell uygulamasından kartın siliniyormuş. Kartı kullanmaya devam edebiliyormuşsun ama uygulamada kart gözükmediği için banka kartıyla para yükleme/bakiye görüntüleme işlemleri yapılamıyormuş. Tek çaresi bir şekilde kartın içindeki bakiyeyi sıfırlayıp müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmekmiş. Sonra yeni kart tanımlayınca o kart uygulamada gözüküyormuş. (Sanal kart tanımlamak ücretsiz ama elinizdeki kart fiziki kartsa eski kart iptal olduğundan tekrar para verip yeni fiziki kart almak gerekiyormuş.) Şikayetvar'da bununla ilgili baya şikayet var. (Her hat taşıdığımda yeniden para verip kart mı alacağım diyenler, daha yeni almıştım fiziki kartı, tekrar mı para verip alacağım diyenler...) Diğer ön ödemeli kart veren şirketlerde duymadım böyle bir şey. Bir tek paycell'de var sanırım. Turkcell garip valla
    Limiti yükseltmek için Turkcell mağazasından şlemleri hallettim, şartlarda '3 iş günü içinde bilgi verilecektir' yazıyor adamlar 1 haftadır cevap vermeyince mesaj attım durum nedir diye onlar da 'en geç 21 gün içinde sms gelecek' diye cevap veriyorlar.. Bir sonraki mesaj atmamda 3 ay içinde derler ulan zaten her şey sistemde gözüküyor daha ne diye onaylamıyorsunuz anlamıyorum. Bu yüzden kampanyalarına da güvenmiyorum
  • Kampanya güzelde Turkcell ve Paycell e güvenemiyorum.

Yarı yolda bırakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kota yok sanırım

• 100 lira üstü harcamaya da 2500 puan veriyor. İkisi birleşiyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 17 Mart 2020; 19:13:40 >
  • Teşekkürler.

• Hediye edeceğine ödeme aşamasında düşürsün. Hangi eticaret siteleri ile anlaşması varsa oralarda kampanya yapsın. Turkcelle hiç güvenmiyorum. 25 verdi diyelim. Kullandırtmamak için elinden geleni yapar.

• Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir diyor. Acaba Paycell müşterisi olmaktan mı yoksa hat sahipliğinden mi bahsediyor? Aynı kişinin adına kayıtlı iki farklı hat, iki farklı kullanıcı bu kampanyadan ayrı ayrı yararlanabilir mi? Bilgisi ya da fikri olan var mı arkadaşlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paycell kart diyor sanal kart geçerli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

100 lira üstü harcamaya da 2500 puan veriyor. İkisi birleşiyor muhtemelen.

https://www.instagram.com/p/B9ri_K2p0XC/?igshid=3vn8jjmqn0xr
    Kampanya süresi bittigi için katiliminiz alinamamistir. Size uygun diger kampanyalar icin paycell.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Dedi

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Ben bir kaç gün bakmıştım. Hiç beyle sms atın kartı kaydedin falan yazmıyor instagram’da. Çok iş bilmez kampanya duyurusu yapıyorlar.

paycell.com.tr
    Paycell | Paycell Kart ile Turkcell’lilere Özel 100 TL ve Üzeri Harcamaya 2500 Paycell Puan Hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=17940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 17 Mart 2020; 20:26:37 >
  • Limiti yükseltmek için Turkcell mağazasından şlemleri hallettim, şartlarda '3 iş günü içinde bilgi verilecektir' yazıyor adamlar 1 haftadır cevap vermeyince mesaj attım durum nedir diye onlar da 'en geç 21 gün içinde sms gelecek' diye cevap veriyorlar.. Bir sonraki mesaj atmamda 3 ay içinde derler ulan zaten her şey sistemde gözüküyor daha ne diye onaylamıyorsunuz anlamıyorum. Bu yüzden kampanyalarına da güvenmiyorum

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Ayni

• Katılım sonrası alışveriş yaptık ama kazanım ile ilgili mesaj gelmedi herkeste bu şekilde mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Katılım sonrası alışveriş yaptık ama kazanım ile ilgili mesaj gelmedi herkeste bu şekilde mi oluyor ?
    eski kampanyalarda geliyordu aslında sms

• Param ve passolige yüklerken hata veriyor

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi mesaj hocam.
  • Paycell sitesinde kampanyayı bulamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 18 Mart 2020; 11:21:29 >
  • Kampanyalar bolumunde yok

• Şimdi kampanyalarda görünüyor.

• Aytemiz mobil uygulamadan 150 tl yükleme yaptım. sayılırmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.