< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Nisan 2020; 15:58:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Nisan 2020; 15:58:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya güzelde Turkcell ve Paycell e güvenemiyorum.
Yarı yolda bırakabilir. |
Hediye edeceğine ödeme aşamasında düşürsün. Hangi eticaret siteleri ile anlaşması varsa oralarda kampanya yapsın. Turkcelle hiç güvenmiyorum. 25 verdi diyelim. Kullandırtmamak için elinden geleni yapar.
|
Turkcell baya garip hocam. Hattı başka operatöre taşıdığın zaman da paycell uygulamasından kartın siliniyormuş. Kartı kullanmaya devam edebiliyormuşsun ama uygulamada kart gözükmediği için banka kartıyla para yükleme/bakiye görüntüleme işlemleri yapılamıyormuş. Tek çaresi bir şekilde kartın içindeki bakiyeyi sıfırlayıp müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmekmiş. Sonra yeni kart tanımlayınca o kart uygulamada gözüküyormuş. (Sanal kart tanımlamak ücretsiz ama elinizdeki kart fiziki kartsa eski kart iptal olduğundan tekrar para verip yeni fiziki kart almak gerekiyormuş.) Şikayetvar'da bununla ilgili baya şikayet var. (Her hat taşıdığımda yeniden para verip kart mı alacağım diyenler, daha yeni almıştım fiziki kartı, tekrar mı para verip alacağım diyenler...) Diğer ön ödemeli kart veren şirketlerde duymadım böyle bir şey. Bir tek paycell'de var sanırım. Turkcell garip valla
![]() |
Limiti yükseltmek için Turkcell mağazasından şlemleri hallettim, şartlarda '3 iş günü içinde bilgi verilecektir' yazıyor adamlar 1 haftadır cevap vermeyince mesaj attım durum nedir diye onlar da 'en geç 21 gün içinde sms gelecek' diye cevap veriyorlar.. Bir sonraki mesaj atmamda 3 ay içinde derler ulan zaten her şey sistemde gözüküyor daha ne diye onaylamıyorsunuz anlamıyorum.
![]() ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 17 Mart 2020; 19:13:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 17 Mart 2020; 20:26:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 18 Mart 2020; 11:21:29 > |
|