A101 online alışverişte 200/25 market alışverişi iadesi geliyor mu arkadaşlar? |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (904. sayfa)

-
-
Bizim Toptan alışverişine iade verdi
-
-
birleşir birleşmesine de hazir limitten paycelle para aktarmak faturasizlarda %7 kesinti ile gerceklesiyor. faturali da durum nedir bilgim yok.
Ayrica hazir limiti daha önce herhangi bir sekilde kullandiysan bu kampanyaya saymaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 30 Nisan 2023; 14:33:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 TL aktarmaya 15 TL kesiyor faturalı da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıcadan sonrası beni bitirdi hocam teşekkür ederim 😀
ödeme seçeneği birinde kart ile birinde hazır limit nasıl birleşiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros hemende denedim az önce. market kampanyası gelmedi. Migros One yazıyor işlemlerde. İade alan oldu mu market kampanyasında?
Hocam kayıt açın mail gönderip.Ekran görüntüsü istiyorlar daha sonra.Bana bugün mesaj geldi inceleniyor diye.25 TL için şu rezalete bak.
kampanya şartlarinda hazir limitten paycell kartina 200 tl aktarmani belirtiyor ve ardindan paycell kartin ile market alışverişi yapilacagi yazılı.
Direkt Hazir limit ile market alışverişi yap demiyor yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a101 online alışverişlerde 200/25 market harcaması geçerli arkadaşlar. Demin siparişi verdim hemen geldi 25tl
-
marketi getirde kullandım bugün getir kuponu ile kombo olurmuştu
bilgi için teşekkürler
Pasaj kuponunu pasajdan google play kodu alımında kullanabiliyor muyuz
pasaj kuponu diye kupon yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaza kuponu ile karıştırdım doğru 😒
"kampanyadan hazır limiti ilk defa kullanacak müşteriler" kısmına dikkat edin, boşa gitmesin 15 TL.
-
Benim de bimpara yüklemesine market iadesi gelmedi, kayıt açtım, kampanyaya katılım yapmamışınız diye saçma bir mesaj göndermişler. Müşteri hizmetleri çok kalitesiz, uygulama desen berbat. 25 TL için salak yerine koyup adamın sinirlerini hoplatıyorlar.
-
Ya bu 200/25 kampanyasını unuttum bugün bim'de 174 lira'lık alışverişi nakit yaptım. Bu bana çok koydu.
trendyol kampanyası ne zaman ekleniyor ?
-
Bu youtube premium ve play store kampanyası birleşiyor mu acaba 30 + 10 şeklinde bilen var mı ? Bir arkadaş yaptım oldu dedi burada. Sordum ağzından cımbızla laf aldım, sanki atomu parçalamış eksik zar zor cevap verdi anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Mayıs 2023; 1:31:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X