hocam maili gönderiyorum ama her seferinde teslim edilemedi diye hata veriyor dün akşamda denedim, şimdi de aynı hatayı verdi |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (905. sayfa)

-
-
Migros'tan alışveriş yapınca kayıt açma zorunluluğunun acıtması gibi bu da çok kötü bir durum, haberiniz olsun Paycell'e bakmayı unutmayın da Papara bugünlerde hesaplara kişiye özel Bim'de geçerli %10'a varan indirimler tanımlıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 1 Mayıs 2023; 12:5:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim de TL yüklemeler devam ediyor mu acaba arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hediye Kart olarak fiziki mağazalardan istediğiniz tutarda yükleme yapabilirsiniz
-
ne demek istediniz , bim alışveriş kartı alıp , onunla türkcell tl mi yukleyecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Trendyol kampanyası ne zaman gelir acaba? Nays gibi her ayın başında kampanyalar sorunsuz yenilense keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
info@paycell.com.tr mail adresine göndermeyi deneyin, sizin belirttiğiniz adresi daha önce kullanmadım ancak bu belirttiğim adrese mail gönderdiğimde işleme alınıyor ve çözüm sağlanıyor.
-
Arkadaşlar sahibinden kampanyasını değerlendiren var mı baktım bulamadım ?
Arkadaşlar fikriniz var mı beklemedeyim de market 200 TL 25 TL gelir mi özellikle bekliyorum bunu
fikir yürütmek zor hocam.eskiden her ay geliyordu sonra limit değiştirdiler, harcama tutarı değiştirdiler, aniden kampanyayı kaldırdılar vs vs. o yüzden bişey söylemek zor. kampanya gelirse de en hızlı şekilde değerlendirmek gerekiyor. açıkcası 3 harcamaya şu kadar 5 harcamaya şu kadar kampanyası olursa katılmam. çünkü sözünde durmuyor paycell. kampanyayı birden sonlandırabiliyor. tek seferde anında iadeden başka market kampanyasına katılmam herhalde paycell'de.
-
aylık bir kampanya değildi 3 günlüğüne getirdiler, gelmez büyük ihtimal.
-
Ben de dün akşam Bimpara'ya 201 TL yükledim, 25 TL gelmedi.
-
Bimpara yüklemesine iade gelmiyor artık.
-
😔😔cvp için çok teşekkür ederim
A101'in Hadi uygulamasına 10 tl atıp denedim işlem detayında tomapay falan yazıyordu. Hadi bu anlaşılır ama bimpara'da direkt bim web pos yazıyor. Gelmemesi saçmalık olduğu için forumda aratmayı bile denemedim, meğer zaten üyeler gelmediğini yazmış. xD Eski köye yeni adet getirmeye bayılıyorlar...
-
O ücretleri artık Paycell'den mi kesiyor? Turkcell faturasından kesiyordu, telefonla arayıp sildiriyorduk. Saçmalık bu.
-
Birkaç kere yazıldığı halde neredeyse her sayfada soran birkaç kişi olunca iade vermeyi bıraktılar.
Bimpara'ya yüklenen para geri çekilemiyor ve sadece markette harcanıyor ama gene de bunu sürekli sormayın dediğimiz halde uyarılarımıza bile atar gider yapan lüzumsuz üyeler çok olunca böyle bile yola gittiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X