Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam maili gönderiyorum ama her seferinde teslim edilemedi diye hata veriyor dün akşamda denedim, şimdi de aynı hatayı verdi

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Migros'tan alışveriş yapınca kayıt açma zorunluluğunun acıtması gibi bu da çok kötü bir durum, haberiniz olsun Paycell'e bakmayı unutmayın da Papara bugünlerde hesaplara kişiye özel Bim'de geçerli %10'a varan indirimler tanımlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 1 Mayıs 2023; 12:5:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Bim de TL yüklemeler devam ediyor mu acaba arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Hediye Kart olarak fiziki mağazalardan istediğiniz tutarda yükleme yapabilirsiniz

• Paycell ile 25tl itunes yüklemesi yapmıştım, hazır limit masraflarını gördüm şimdi, bu ne kadar masraf cidden şok oldum.

Bundan kurtulmanın yolu yok mudur, hazır limiti iptal edip, direkt bankamdan paycell’e para mı aktarma gerekiyor

Ama mobil ödemelerde geçerli diyor, yani her türlü mobil hattı mullanmam gerekiyor, paycell kart numarasını giremiyorum

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    ne demek istediniz , bim alışveriş kartı alıp , onunla türkcell tl mi yukleyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail kutuları dolmuş. HB alışverişini cüzdan gibi sayıp %5'i yüklemedikleri için e-posta göndermiştim.

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • Trendyol kampanyası ne zaman gelir acaba? Nays gibi her ayın başında kampanyalar sorunsuz yenilense keşke.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

info@paycell.com.tr mail adresine göndermeyi deneyin, sizin belirttiğiniz adresi daha önce kullanmadım ancak bu belirttiğim adrese mail gönderdiğimde işleme alınıyor ve çözüm sağlanıyor.

• Arkadaşlar sahibinden kampanyasını değerlendiren var mı baktım bulamadım ?

• Arkadaşlar fikriniz var mı beklemedeyim de market 200 TL 25 TL gelir mi özellikle bekliyorum bunu

• helppo27 H kullanıcısına yanıt

fikir yürütmek zor hocam.eskiden her ay geliyordu sonra limit değiştirdiler, harcama tutarı değiştirdiler, aniden kampanyayı kaldırdılar vs vs. o yüzden bişey söylemek zor. kampanya gelirse de en hızlı şekilde değerlendirmek gerekiyor. açıkcası 3 harcamaya şu kadar 5 harcamaya şu kadar kampanyası olursa katılmam. çünkü sözünde durmuyor paycell. kampanyayı birden sonlandırabiliyor. tek seferde anında iadeden başka market kampanyasına katılmam herhalde paycell'de.

• helppo27 H kullanıcısına yanıt

aylık bir kampanya değildi 3 günlüğüne getirdiler, gelmez büyük ihtimal.

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

Ben de dün akşam Bimpara'ya 201 TL yükledim, 25 TL gelmedi.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Bimpara yüklemesine iade gelmiyor artık.

• 😔😔cvp için çok teşekkür ederim

• shutterbug kullanıcısına yanıt

A101'in Hadi uygulamasına 10 tl atıp denedim işlem detayında tomapay falan yazıyordu. Hadi bu anlaşılır ama bimpara'da direkt bim web pos yazıyor. Gelmemesi saçmalık olduğu için forumda aratmayı bile denemedim, meğer zaten üyeler gelmediğini yazmış. xD Eski köye yeni adet getirmeye bayılıyorlar...

• O ücretleri artık Paycell'den mi kesiyor? Turkcell faturasından kesiyordu, telefonla arayıp sildiriyorduk. Saçmalık bu.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Birkaç kere yazıldığı halde neredeyse her sayfada soran birkaç kişi olunca iade vermeyi bıraktılar.

Bimpara'ya yüklenen para geri çekilemiyor ve sadece markette harcanıyor ama gene de bunu sürekli sormayın dediğimiz halde uyarılarımıza bile atar gider yapan lüzumsuz üyeler çok olunca böyle bile yola gittiler.

• 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.