Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.036.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada nisan harcaması iadesi 1-8 Mayıs arası yatacaktı. Benim kartıma bugün yattı. Kart işlem geçmişinde Paycell Kart Nisan 2023 Hepsiburada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Nisan 2023; 18:32:51 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

bana da gelmiş. hayretler içersindeyim  normalde kayıt açtırmadan, günlerce uğraştırmadan vermezdi iadeyi. ramazanda paycell bile imana gelmiş demeki.

• Paycell QR artık banka poslarinda da geçmeye başlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bimpara yüklemesine iade gelmedi.

• Migros sanal market saymadı bilginize...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sipariş vermeden evvel baksaydım keşke migros sanal market yaptım az evvel iade gelmedi, iadesi gelen oldu mu?

Bir kaç gün içinde gelmezse mail yazalım

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

bimpara yüklemesine iade gelmedi

• Fiziki mağaza olacaksa bim den hediye Kart almak daha mantik | aynı şekilde papara da kişiye özel bim harcaması %10 var . Değerlendirme yapılabilir

• Migros sanal market'i deneyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim bilgi verdikleri için az daha ben de gidiyordum sağ olun deneyimleriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt

Yapanı görmedim şartlar aşırı saçma resmen yapılmaması için uğraşılmış.

• İsmail D. kullanıcısına yanıt
    anında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    hocam bana da sürekli bildirim geliyor bim icin ancak uygulamada yok sizde gözüküyor mu?

3 yükleme yaptım,hepsinde bildirim-iade anında geldi.

• Arkadaşlar konu dışı ama konusu yok forumda . Hb fırsatı çekten ödül olarak fizy 1 yıllık premium üyeliği 90 TL ye veriyor . YouTube premium music kullanıyorum şuanda geçmeye değer mi acaba ve 90 TL fiyatı iyi mi

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Benim fikrim gerek yok hocam.

• Normal sanal karttan normal fiziksel karta para yükledim hemen 1 TL kullanım bedeli kesti, kalkmadı mu bu ? Niye kesinti oldu anlamadım. Normal bakiyeden ayırmam gerekiyor, başka sanal kart açsam orada da kesinti oluyor mu ?

Migros SanalMarket siparişimde benim de iade gelmedi. Kayıt lazım dediğiniz gibi

• Migrostan online alışveriş yapıpta iadesi gelmeyenler atta yazdığım maili gönderin yükleme (manuel) yapılır. Ufak-tefek bilgileri kendinize göre revize ederseniz.

Sn. İlgili, 27 Nisan 2023 tarihinde düzenlemiş olduğunuz “Paycell Kart’tan tek seferde 200 TL ve üzeri Market harcamasına 25 TL Hediye!” kampanyasına katılım sağlayıp, XX.XX.XXXX tarihinde son dört hanesi XXXX ile biten kartımla MİGROS sanal alışverişimi gerçekleştirdim. Ancak kampanya koşullarında belirtiliği üzere iadenin anlık olarak tarafıma gerçekleştirilemediği tespit edilmiştir.
    Söz konusu incelemenin sağlanıp, tarafıma geri iadenin (manuel) yapılması bilgilerinize rica olunur.

Alıcı: info-paycell@turkcell.com.tr
    Konu kısmına 0532**** numaranız bu formatta olacak şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 30 Nisan 2023; 12:9:59 >
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.