bimparaya da iade gelmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (901. sayfa)

-
-
Bim ve A101 alışverişlerime iade geldi
-
Benimde aynı şekilde iadem gelmedi Migros One gözüktüğü için sanırım,sanalmarket alışverişiydi.Mail attık bakalım.Saçma sapan uğraştırıyorlar maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de market kampanyası gözükmüyor bile,acep saatlik kampanya mıydı?Yoksa yine kampanyayı kaldırdılar mı?Paycell olunca artık herşey beklenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 27 Nisan 2023; 17:12:47 > -
Devam ediyor
Kampanyaya katılmak için Turkcell’li abonelerin 2255’e diğer abonelerin ise 05327522255’e ‘’KATIL MARKET’’ yazıp göndermesi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede var ama bende uygulamada yok.
EDİT: nihayet uygulamada çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 27 Nisan 2023; 17:27:21 > -
Hay şubenize ya.. 2023 yılında şube nedir
Sevgili Paycell'li, Paycell Kart'la islemlerine kesintisiz devam edebilmek icin en yakin Turkcell Magazasi'na giderek kimlik tespiti yapmayi unutma. Paycell Kart ile para transferi, bakiye yukleme, nakit cekim gibi islemlere dair guncel kural ve limitleri ogrenmek icin hemen tikla:http://paycell.im/P2C0S B002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Nisan 2023; 17:30:30 >
Az önce bana da geldi. Paycell in salak saçma uygulaması için hiçbir yere gitmem. Direk iptal ederim. Ne puanlar bir yerde geçiyor adam akıllı, ne uygulaması hızlı. İade yapacaklar kırk takla at dur her seferinde. Nays gibi anında iade de yok. Hesabımı kapatacağım rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor.
-
Ya bu paycell kendini tam teşekküllü banka zanneti galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimlik tespiti yapmadığımız için mi uygulama şimdi hep hata veriyor. Eğer öyleyse kapatma zamanı gelmiş ön ödemeli karttan çok bir şey yok.
Olmuyor artık, neden bilmiyorum çok kötü hissettiriyor böyle hatalar...
Alışverişin kartla yapıldığına dair kanıt istediler hem Migros uygulamasından hem de Paycell uygulamasından ekran görüntüsü gönderdim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 27 Nisan 2023; 19:14:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiğimiz günlerde Trendyol da Paycelle kart ile ödeme yapamıyorum diyen arkadaşlar vardı. Az önce 175 TL sipariş geçtim ödeme sorunsuz gerçekleşti ve 30 TL iade anında geldi.
Bu mesaj bana da geldi.Mesaj gelenlere doğrulama yapmadan işlem yaptırmıyor mu?Yarın kartlara para atıp 200/25 hediyem karta yükleyecektim. Artık olmuyor mu?
-
Bana da geldi aynı mesaj. Tamamen saçmalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O konuda sıkıntı yok da onay seviyelerini değiştirmişler gibi duruyor:
paycell
Paycell Kimlik Tespit Türleri ve İşlem Limitleri - Paycellhttps://paycell.com.tr/paycell-kimlik-tespiti
Yüz yüze onaylı ve banka ile onaylı şeklinde ayırmışlar. Banka ile onaylı olanlar paycell kart ile atm'den yılda en fazla 1000 tl çekebiliyor (Umarım iban'a transferde bu sınır yoktur.) Paycell karttan başkalarına para gönderemiyor, sadece kendi banka hesabına/kendi diğer paycell kartına para gönderebiliyor. Yalnızca kendine ait banka/kredi kartından yükleme yapabiliyor. Yüz yüze onaylı olanlarda bu sınırlar yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kampanya şartlarında sanal market geçersiz veya online alışveriş geçersizdir gibi bir ifade yok o sebeple iade vermeleri lazım.
-
Aynen hocam bende tekrar kontrol ettim sanalmarket e-ticaret veya online alışveriş geçersiz diye bir ibare yok şartlarda ama gelmedi maalesef.Maile de henüz cevap yok.
Hocam kart ne alaka,hangi karttan bahsediyorsunuz anlayamadım.
Bizim toptan Market online olumlu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X