Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.398
Cevap
569
Favori
2.027.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papara, Nays ve Paycell üçlüsüne umarım uğramaz o olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Papara, Nays ve Paycell üçlüsüne umarım uğramaz o olay.

Umarım 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman Tosla’dakini harcamamız lazım. Çünkü siliniyor. Çok itici olmuş bu son haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

O zaman Tosla’dakini harcamamız lazım. Çünkü siliniyor. Çok itici olmuş bu son haliyle.

Aynen öyle evet yenilik var kredi kartı ile yükleme gelmiş ama kampanya iadeleri çekilemez demek ne kadar saçma bir de dediğiniz gibi geri de alıyorlar

• incepted İ kullanıcısına yanıt

Hepsipay 200/50 Turkcell faturası ile yükleme olarak var kampanya. Sizin yaptığınız hangisi?

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki böyle, müşteri hizmetleri ile de görüştüm, kampanya şartlarında sadece n11 de kullanılabilir diye bir şart belirtilmemiş diye ama nafile. Kazanılan para n11 parası diyorlar, şartlara bakın diyorlar, ben baktım öyle bir şey yok varsa bana gösterin diyorum, sonuç değişmiyor. Yanıltıcı kampanyaları şikayet edebilecek bir yer yok mu acaba?

• Mauro99 M kullanıcısına yanıt

Aynı cihazdan öncesinde ve ya şu an farklı paycell hesaplara girildiğinde güvenlik gerekçesiyle mobil ödeme yaptırmıyor. İncehesap, İstanbul kart yükleme, hazır limit kullanımı gibi. Kayıt açıp açtırmaya çalışın ama genelde olumlu dönüş olmuyor

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    Sorunum dün çözüldü hocam mail attım ilkinde olmadı düzelmedi hala aynı diye yanıtladım maili sorunu çözdüler teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 25 Nisan 2023; 12:47:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya hocam. Faturaya yansıtarak yükleme yapmıştım 50 TL'lik hediye para hemen geldi, onu da yükledim.

• kosopt K kullanıcısına yanıt
    Paycell kampanya şartlarını gittim okudum 50 tl hediye para demiş. Hediye para dediği şey Paycell’in Maxipuan’ı bonus’una eşdeğer. Paycellde bu hediye paralar marka bazlı olduğundan yanıltıcı kampanyalık bir şey yok. Tabiki gidip n11 yazsaydı daha açıklayıcı olurdı orası ayrı ama dediğim gibi şikayet edilecek bir sebep yok burda diğer kampanyalarda aynı şekil.

• Turkcell tv plus iadesi almak için satın almayı turkcell pasaj üzerindenmi yapacağız

• Paycell hesaplarımı zaten doğru dürüst kullanmıyordum 5549 (kısaca kara para aklama kanunu) kapsamında kapatmışlar. İşin garip tarafı birden fazla hesabım kapatılmasına rağmen hiç bir yerden bildirim yollamadan bu işlemlerin sağlanması. Hem kendi sözleşmelerinde hemde 5549'da şüpheli işlemlerin haklı sebbeiyle bildirilmesi gerektiği yazıyor ancak Paycell bilgi vermiyor çünkü hesabımda şüpheli bir işlem yok. Cuma günü gerekli başvuruları yapacağım benzer bir durum yaşayan oldu mu aranızda.

• hocam bildirim sağlanmadı demişsiniz hesap kapatma sebebini nasıl anladınız

benim değil de diğer bir hattımızda programa girerken güvenlik sebebiyle oturumunuz kapatıldı tarzı bir hata veriyor sebebi aynı olabilir mi

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Mail attım mailime dönmüşler hocam normalde şüpheli işlemi bildirmesi gerekiyordu bana sizde mail atın isterseniz

• Paycelle Enpara kredi kartından para yükledikten sonra, taksite bölebilirmiyiz ?

• 200/25 market kampanyası gelmiş.

• cehili C kullanıcısına yanıt

ketçap mayonez ?

• Burger king alışverişine iade gelmedi kayıt actirdim 3 gündür ses yok, üstelik harcama detayına BURGER KING yaziyor yine de anında iade alamadık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Migros alışverişi yaptım ama iade gelmedi, Migros One olarak gözüküyor, e-mail yolladım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Tamam

• 
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.