< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İŞLETME2003 -- 31 Ağustos 2022; 16:48:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (499. sayfa)

-
-
-
Kampanyalarda 1-31 Ağustos yazıyor. Normalde bugünkü alışverişler de dahil olması gerekli. Müşteri Hizmetleri'ndeki kişi uydurmuş olabilir.
-
Spotify için geri ödeme kalktı mı göremiyorum kampanyalarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
netflix ödemesini otomatik çekmiş , iade alamayız herhalde eylül ayı için
-
iPhone app'de kuponlar gözükmüyor arkadaşlar. Bu sorun nasıl çözülecek? Programı sildim yükledim hesaptan çıkış yapıp girdim yine düzelmedi. Androidde sorun yokmuş. Ne yapacağız bekleyeceğiz mi böyle?
-
Benim android hediye dünyamda appstore playstore appgallery yok hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İphone için şuan tek yapılacak şey başka bir android telefona hattı takıp açmak maalesef başka yol yok şimdilik.
Bu aya paycell kart ile yapılacak ödemelerde geçerli kampanya yok galiba. Az önce bu ay ne kampanyalar var diye bakayım dedim paycell kart da geçerli kampanya göremedim. Kampanyaların hepsi mobil ödemeyi kapsıyor görünüyor.
-
Hayır, aylık kampanyaların çoğu yine yenilenmiş durumda. Uygulamaya bazen geç düşebiliyor. Web sitesinden bakabilirisniz.
-
Sağol. Uygulamaya geç düştüğünü bilmiyordum.
-
Disney+ ve Netflix iade olayı kalkmış sanırım
paycell.com.tr
Paycell'le | Paycell Kart ile Dijital Platformlarda %50 Hediye!https://paycell.com.tr/?page_id=23226 -
Ankara da avm içindeki burger king alışverişime % 20 iade gelmedi. uygulamadan kontrol ettiğimde alışveriş burger king değilde AVM ismi olarak gözüküyormuş. Paycell mail adresine fiş resmi ile şikayette bulundum, benzer sorun yaşayan var mı
-
Şok market 150 tl bakiye yuklemeye 25 tl hediye. Katilim sarti yok
Var ben katıldım eşimin kartta çıkmadı kampanya hiç gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde çıktı
Paycell web sitesinde var kampanya musteri hizmetleri ile de teyid ettim.
Yükleyebilen kasiyer yok malesef
Sok market tosla kart yukleme menusunden yukleniyor diye söylersen yapabiliyor. Burdakilere ögrettim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X