Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.427
Cevap
570
Favori
2.029.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paycell uygulaması içinde olup bitiyor her şey, fibabanka uygulaması bile yüklemiyorsunuz. nfcli bir telefon gerek kimlik kartı taratmak için. Bir de herhangi bir kredi kartı veya banka kartınızdan 1 TL çekiyorlar doğrulama amaçlı, yanınızda bulunsun.

10 dkda bitti her şey 5000 TL yi aldım, enparaya gönderdim. nays'a gönderip trendyoldan istediğim şeyi %10 indirim ve 5 taksitle almış olacağım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Mağaza kuponu çok sıkıntılı, ön ödemeliyle kupon kadar tl olmalı hattında, faturalıysa belki fatura üst litimi felan koyduysan onunla ilgilide olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alvinoo A kullanıcısına yanıt
    Telefon seni fibaya yönlendiriyor. Kimligin on ve arka tarafının fotoğrafını çekmeyi istiyor. Goruntulu konuşma ile müşteri olunuyor. Para paycell hesabına yatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 28 Ağustos 2022; 8:19:52 >
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli hattım . Hocam eminseniz tl yükletebilirim hattıma

• Paycellde banka otp desteklemiyor hatası için ne yapmalıyım bilen var mı ?

• 100/20 market alışverişi Trendyol markette geçerli mi ?

• iphone paycell uygulamasında puanla sadece internet paketi mi alınabiliyor artık? aynı hattı android telefonuma taktım, tüm paketler çıktı listede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam sebebini anlamadım

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    apple bazen uygulamalardaki ödeme yöntemlerine karışıyor ve onaylamıyor. puanla ürün satıyorsun, benim ödeme sistemimi kullanman lazım deyip onaylamamış olabilir apple.

• Emekli annemin paycell hesabını, banka hesabından para göndererek doğruladım. Sonrasında 5000 lira krediye başvurdum, onay verilmedi. Fiba müşterisi mi olmak gerekiyor öncelikle?

• jeomustafa kullanıcısına yanıt

hayır müşteri olmak gerekmiyor, müşteri değilseniz işlemler sizi olmaya yönlendiriyor zaten. kredi çıkmadıysa sebebi o değildir.

• jeomustafa kullanıcısına yanıt

Kredilini ürün kullanım yoğunluğu ve findeks notuna bakıyor hocam. Hiç kredi kartı ve kmh olmayan birisi geliri olsa dahi puanı olmayacağı için banka kredi vermeyecektir.

• Saiph kullanıcısına yanıt

bu kişi kredi çekmeden nasıl not oluşturacak peki hocam?  

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Çok düşük limitli de olsa en az 1 kredi kartı çıkartıp borçları vaktinde ödeyerek.

• Market kampanyası için Bimpara yüklemesi yapsak geçerli oluyor mu?

• Paycel hediye dunyamdan aldigim incehesap kuponlarini kullanarak sipsris verecektim odeme esnasinda hata aldim siparis olusmadi puanlar da cekildi

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gördüm mesajı. Ben 2 ay önce kullanmaya gittim öyle dedi personel mecbur yükledik. Ancak fiyatları piyasadan %50 pahalı olduğu için hiçbir avantajım olmamıştı, bilginize

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Geçmez

• Hepsipay 50 TL parası nasıl kullanılabilinir?

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    İşi bilene denk gelmek lazımmış galiba hocam . Dün merkezdeki 3 türkcel bayisini dolaştım 2 tanesi bizde yok paycell ile ödeme dedi . Son bayi her ürüe geçmiyor bazende hata veriyr deneyelim dedi be alabildim bir ürün kuponla . Hattaki TL ile ilgili bir sorun olmadi yapan yeri bulmak lazımmış galiba

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.