Benden de fiziki paycell kartı istediler, kart yoktu yanımda ödeme almadılar |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (209. sayfa)

-
-
öyle bir şart olmaması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrulanmış hesaba 1.250 TL limit uygulamaya devam ediyor bu uygulama. Bildiğin parama çöktüler ya
Transfer edemiyorum.
-
Biz onlardan daha çok biliyoruz galiba,
Siz tam olarak nasıl ödediniz
-
Bende de aynısı olmustu btk üzerinden şikayet kaydı acınca dört gün içinde düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok 50/20 kampanyası yatmadı. Yatan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşleri güçleri çakallık.
-
nakit verdim ben hocam, paycell sistemiden ödedi eleman fiş de verdi üzerinde paycell yazıyor
-
Ücretsiz ATM den para cekebildigimiz banka var mi acaba
Vakifbank mi en düşük ücret alınan?
Bankaya transfer günlük 2 adet ile mi sinirli bu arada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beklemedeyim
-
IBAN'a transfer etmek istediğimde Günlük para çekim limiti dolmuştur diyor. Bu yüzden miydi
-
Fiziki kartı almamız şart gibi görünüyor -_- şoktan 5 TL'ye alayım mı? WEB'te 3.90₺ yazıyor ama stokta yok
Paycell'de sanal + bir kart daha görünüyor o nedir çözemedim içinde 10 TL var. Şimdi Marketten aşacağım fiziki karta o 10 TL mi aktarılacak yoksa 3 tane hesabım mı olacak :)
-
şok QR kampanyası yatan var mı 14 kasımda yatacaktı
Şu anda Ekim ayı şok 50ye 20iadeler yattı. Nereden baksak 2usd eder, bereket versin. Son 50ye 20 kiymetini bileleim.
evet gelmiş
Ben de kredi kartından yükleyemiyorum. Bugün çıktı bu limit öncesinde sıkıntı yoktu. Sizde de mi birden çıktı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
diğer iadeler ne zaman gelecek acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilemem :)
Tebrikler hocam gerçek bir sıcak fırsatçısınız.
-
Dilediğin tutarda mobil ödemeye 50 tl n11 kuponu veriyor paycell ,yalnız android marketten 3.60 tl lik odeme yapmaya çalışıyorum bakiye yetersiz diyor 6 tl var hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X