< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (208. sayfa)

-
-
nasıl ödediğin fark etmez hocam paycell sisteminden ödeniyor sonuçta. fiş de veriyor hatta paycell yazıyor üstünde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir alışverişini 75/15 markete sayıyor mu, daha önce deneyen var mı?
-
komisyon alindi mi abi? odeme nasil yapiliyor kisaca bahsedersen iyi olur 🤔
bende saymamaisti bisu uygulamasina bagli bimarkette sayilmisti
Anladım hocam. Yanıtınız için teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 kasim son gun. yarin yatmazsa yeni haftanin ilk is gununde yatacaktir.
magaza olayı cacıkmış. 250 tl elektrik faturasini odesem %3,5+2.60 peh peh peh
gittim bayiye doğalgaz faturası ödeyeceğim dedim. şu kampanyaya dahil oluyor mu diye sordum evet paycell sistemi üzerinden ödüyoruz dedi. numaramı sorup sisteme girdi sonra faturayı girdi nakit verdim ödedim. komisyon arkadaşın yazdığı gibi.
Nakit dışında mağazadan ödemek dediğiniz gibi çok da mantıklı değil hocam. Bu tarz bir fatura için diğer kampanya (paycell kart ile 100 tl ve üzeri fatura ödemesine 10 tl) daha mantıklı. Mağaza kampanyasında alt limit yok. 100 tl altında/nakit ödenebilecek fatura varsa mağaza kampanyası o zaman mantıklı gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tosla da 2 ayda zor aldım, tüketici hakem heyeti, BDDK vs şikayet ile zor aldım. 15 güne razıyım burada
Bende cevabı merakla bekliyorum. Başkasının üyeliğinde kiuygulama ya baktım. Uygulama sahibinden başkasının faturasını ödeme seçeneğini bulamadım
Iki aydır yüklü bulunan paycell uygulamasını qr ile ödeme ile ilk defa burger king de kullanmak istedim. Paycell qrcod makinesi olmasına rağmen o şekilde odeme almıyoruz dedi. İki kasiyer birbirlerine anlamsiz şekilde birbirlerine baktı.🤔
Hesabımı daha önce mağazadan doğrulamıştım. Şimdi kkartı ile yüklemeye 750tl limiti aştınız diyor. Bu limit hesap doğrulasak da mı var yoksa tekrar mı doğrulamam gerekiyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı sıkıntı var . Başka paycell hesabına kaydedilmiyor galiba k.karti .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrik almıyoruz dediler türkcel magaza
IBAN' a para transferi yapamıyorum günlük limiti aştınız şeklinde hata veriyor ama 2 gündür Paycell' i hiç kullanmadım var mı bu hatayı alan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 10 liralık doğalgaz faturam vardı o yüzden nakit ödedim yüksek faturalar olsa uğraşılmaz bu komisyonlarla.
Şok Market te paycell ile fatura ödeme yapan varmı
odenoyor ama komisyon aliniyor. onu yerine mobil veya interet bankaciligi uzerinden komisyonsuz odemek daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X