evet birleşiyor ben olsam 150 tl toplar incehesapta öyle alışveriş yapardım sizin kargo ücreti için 8 tl ise mesela 117 tl lik sepet yaparsanız kuponlarınız yeter yada biraz daha puanla 25 lik almayıp ileride 50 tl lik kuponu alırsınız |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (207. sayfa)

-
-
Çok tşkler
-
İstanbul kart kampanyası bitti mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tosla Yapmayınca bunlarda yapmıyor bence zararına yapıyorlardı Hattından 10 tl kullanarak 10 TL kazanılan İstanbulkart kampanyası…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sağolasın ama abonelik rahmetli babamın üzerine o yüzden uygulama olmuyor
başka bir uyelik ile farklı bir enerjisa abone faturası odeyrbiliyor muyuz? elektrik faturası kendi adıma değil ondan soruyorum
Ödenir
Paycell'in temassız özellikli kartı çıkacak mı acaba?
Fiziki kart yok bende şu an. Eğer yakın zamanda çıkacaksa onu bekleyeyim kart almak için diyorum. O nedenle sordum.
-
sözde mastercard ve temassız paycell kart var ama ben hiç satılan görmedim
-
N11 75 TL ve üstü alışverışe 25 TL kupon hesabına yatan var mı, 11.11 de ürün aldım ama hesaba tanımlanmadı.
Kart ile mi fatura ile mi yaptınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart bakiyesi bittiğinde kart hazır limitten kullanıyor mu?
-
uygulamadan kampanyaya katılmak
turkcel hattaki bakiyeden en az 75 tl ödemek gerekiyor tüm kuponların indirimlerin vb haricinde
-
İbana para transferi yaptım, soyadı yanlışlığından geçmedi, 4 gün oldu, halen iade gerçekleşmedi. Kayıt oluşturdum bakalım. Uzun mu sürüyor bu iade işlemi?
-
Şok dan son aldığım 5-6 adet PAYCELL kart temassız ve çip li idi. Ambalajını hatırlamıyorum ama muhtemelen üzerinde yazıyordur. Şok da bakıp alabilirsiniz.
-
Cüzdandaki kredi kartından yaptım, hazır limitten mi yapmak gerekiyordu?
Şartlarda fatura yazıyor artı kayıtlı kredi kartını hiç kabul etmez
Hocam turkcell mağazalarından faturayı nakit mi yoksa kart ile mi ödediniz? Paycell'in sitesinde faturalar mağazadan nakit ödenirse 2,60 tl, kartla ödenirse 2,60 tl + %3,5 komisyon alınır yazıyor:
https://paycell.com.tr/hizmetler/fatura-odeme-hizmetleri/
Kartla ödeme komisyonu yüksekmiş. İşlemi yaparken numaramızı vs alıyorlarsa, o numaraya sms geliyorsa paycell'e kayıtlı numarayı söyleyerek nakit ödesek kampanyaya sayılır mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum bende de oldu. 10-15 gün sürüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X