< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (211. sayfa)

-
-
garanti paracard paycelle yükleme yapmıyor sorun yaşayan tek benmiyim acaba
-
Trol detektörü çalışmıyor bazı arkadaşların :)
Ciddi ciddi uzun uzun cevap veriyorlar.
-
Aynen hocam iki farklı hattıma da yaklaşık 25 tl değerinde puan yüklemişler. Halbuki kazanımım o kadar değildi.
Bugün market kampanyası için her zamanki şok market te alışverişimi yaptım ancak işlem geçmişinde ilk kez oluyor şok market yerine bulunduğum semt ve mahalle ismi yazıyor. İnşallah gelecek ay market alışverişi olarak görürler
-
Bilgi için teşekkürler.
Birkaç yere baktım. Sadece bu kart vardı. Kendi sitelerindeki kartın resminde bile temassız işareti ve çip yok?
-
Paycell kardeşim adına, acaba kimlik yinede doğrulanırmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşinize ait banka ile işlem yaparak doğrulayabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra kendime ait bankadan para yükleyip sonra yine kendime ait bankaya para yollayabilirmiyim
Iban ile değil de kart ile yüklemede sıkıntı olmaz . Benim paycell eşimin adına onun banka hesabından 1tl atıp onaylı hesaba geçtim suan kendi bankamdan para yüklüyorum sıkıntı yok. Ama hiç ibana para çekmedim ama başkasının ıbana para yollayabilirsiniz zaten sanırım
Kardeşimin adına olmayan bir hesaba komisyonsuz para da gönderebilsem iyi olur o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 17 Kasım 2021; 0:17:30 >
Şimdi kontrol ettim tekrar evet başkasına ait ibana da ücretsiz para transferi yapılıyor artık eskiden ücretli idi. Suan 01.01.2022 ye kadar ücretsiz görünüyor
Arkadşlar bugün turkcell hesabıma tl yükleyeceğim turkcell de qr ile ödemeye 20 tl tarzı kampanyalar var tl yüklerken yapapbileceğim bir kampanya var mı pos üzerinden yükledikleri için olup olmayacağını merak ediyorum
-
Hediye dünyam kısmında Şok günler 1 puana Jbl Quantum oyuncu kulaklığını alabilen oldumu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademmozcan -- 17 Kasım 2021; 16:17:48 > -
Çalışanlara pek güvenilmez ama bir keresinde sormuştum ve olumsuz yanıt almıştım. Olmuyor yani.
-
Paycell saçmaladı iyice hiç güvenli değil şu an paycell hesabına girince başkasının bilgileri çıktı kendi hesabıma giremiyorum. Bu bende büyük bir sorun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcel magazada Qr kod ile fatura ödeme varmı
Ben de bilgimi paylaşayım hocam time gittim urun aliminda oluyormus o tl yuklemesi dahil degil malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X