Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.470
Cevap
571
Favori
2.036.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Çok şanslısınız. Bana 2 yıldır ne zaman salla kazan kullansam hep puan verip duruyor.

• merhabalar,

Paycell karta başka bankalardan havale yaparken ücret alıyorlar mı?

Geçen aya kadar ücretsizdi bu aydan itibaren ücret alıyorlar. Sizde de öyle mi?

• inaktif ücreti ödememek için ne 3 5 tl havale yapsak olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal ettim çıktım, her şeye ücret , darısı başınıza

• man utd kullanıcısına yanıt

Hesabınız onaysız ise sadece fiziki mağazalarda QR/fiziki kartla harcayabilirsiniz

• Mbs79 M kullanıcısına yanıt

Hesabımı onaylayınca harcayabildim, teşekkürler

• Merhaba opetpay hesap açmıştım kimlik onaylı dogrulama yaptıktan sonra paycell ile nakit yukleme yaptim sonra adima kayitli ibana atmak istedim onay vermedi. içeride kalan nakit parayi bir türlü geri alamadım . Bir gün sonra hesaba bir daha giremedim 100 bin limitli hesaba giriş yapamadım mail falan attım hesaba bloke koymuşlar. Birturlu acmiyorlar içeride kalan nakit parayi nasil geri alabilirim boyle bir hakları var mi digipara diye bir kurumla anlaşmalı. Bu OPETPAY e sakın bulaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhara15 -- 7 Nisan 2025; 22:34:31 >
  • Buhara15 B kullanıcısına yanıt
    Bir e-para uygulamasında doğrulama sonrası anında gelen para transferi var. Paranın çıktığı yer yine bir e-para hizmeti. Yetmiyor hedefteki para IBAN'la hesaba çekmeye çalışıyorsunuz. MASAK bunu Şüpheli İşlem şemasına örnek kullanmalı. Para benim istediğim gibi kullanırım mantığı yok artık hiçbir şekilde, cüzdan uygulamaları için buna dikkat etmeniz lazım. 

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160730481

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buhara15 B kullanıcısına yanıt
    Bu olayın adını verdiğiniz kurumla alakası yok. Yasal mevzuattan haberiniz olmadığı belli.

• ufoutiguan U kullanıcısına yanıt
    Hocam bankaların çoğu hep ücret alıyorlardı yeni bir durum değil. Belli ki sizin banka almıyordu ve yeni almaya başlamış.

Bir de normalde maaş hesabından filan mı yolluyordun da ilk defa vadesiz hesaptan mı yollamaya çalıştın. Çünkü vadesiz hesaptan gönderirken komisyon alan bankaların bir kısmı maaş hesabından gönderim de ücret almıyormuş. Bir arkadaş bana öyle yazmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Nisan 2025; 2:40:8 >
  • Migros Faturana yansıt kampanyasında ödeme nasıl yapılıyor? Normal QR ile ödeme şeklinde devam edip faturama yansıtı seçmek yeterli oluyor mu? Daha önce hiç yapmadım kasada sorun yaşamayayım şimdi.

• jedi_master kullanıcısına yanıt
    Aynen bu şekilde hocam. Otomatik seçili seçenek zaten faturana yansıt direk onaylamanız yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaş yeni hesap açtı bir türlü kullanamıyor kimlik dogrulama yapılamıyor eskiden para yollayınca hesaba bankadan oluyordu şimdi yok mu boyle birşey

• Yarın yine akaryakıt QR 1000/150 gelir mi arkadaşlar.
    Depo bitik. Kampanyayi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi henüz bekliyoruz

• Market-akaryakıt geçen ayki şartlarla geri gelmiş.QR ile 1000/150 max yine iade.

• artık sadece kart doğrulamasında kullanıyorum paycell'i

ülkede her güzel şeyin sonu geliyor malesef

• 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.