Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kalktıysa alışveriş yapmayın hocam ayın 1 inde gelenlere kullandırıyor . 2 hesabım vardı ilk etapta sadece 1 tanesinde vardı sonra diğer karta da geldi her ikisinden de alışveriş yaptım sonradan gelene iade vermedi kampanya kalktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carrefour kampanyası için sadece Carrefour'dan alınacak yeni Paycell kartlarla geçerli diyor ama kartı Carrefour'dan aldığımızı nereden biliyorlar onu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 12 Aralık 2023; 14:59:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen eczaneden 610₺ lik alışveriş için 3 ayrı Paycell kart ile alım yapacaktım 200/50 iade için . 3 karttan çekim yaptım bi karta ekstra 40₺ iade verdi baktım Carrefour kampanyası yazıyor ama eczaneden alışveriş yaptım sonradan hatırladım sadece o kartı Carrefour’dan almıştım onun için ekstra iade vermiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi seri numaralı paycell kartların satış için nereye verildiği bellidir , o şekilde tespit ediyorlardır diye düşünüyorum.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Evet akla başka bir şey gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinciye qr ile mdeyeceğim deyince hangi banka diyor
    Nasıl olacak o iş?
    Kart ile benzin alan var mı?
    Veya faturaya nasıl yanaıttınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt

Hocam fiziki kart ile iade geliyor.QR şart değil.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

geçen ayki kampanyada kart ile 500 tl ödedim 100 tl iade gelmedi.Benzini iptal ettridim hemen sonra qr ile ödedim anında 100 tl iade geldi. Bende bilemedim iade alan var ama ben alamadım kart ile.

• Kartla yükle diyorum hata veriyor, 2024 e giriyoruz hala leş gibi uygulama ya.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Bene geçen ay kart ile gelmişti, faturana yansıt demek isteiyprum ama nasıl bilmiyorum, nerden almak lazım.

kartla deneyelim yine bakalım ne olacak

• hamucera kullanıcısına yanıt

fark etmez bana da sordu bilmem dedim yapık kredi den çektı geldi 150

• Nedir abi bu ya. Kampanya yapıyorlar katılıyoruz. Para yüklüyoruz alışveriş yapıyoruz bakıyoruz ki kampanya iptal. Şaka mısınız? Dalga mı geçiyorsunuz. Bir sürü zaman efor kaybı. Her transferde komisyon kesmeler falan. Paycell ölüdür artık. Hesapta 1 kuruş tutmam daha. Bıktık acemice hizmetlerinden.

• bi çözüm söyleyin müşteri hizmetleri bile çözüm sunmuyor ne yaptıklarını bile kendileri bilmiyor hediye dünyamdan 150 TL hepsi burada kupon var ödeme kısmından çıkmıyor fatura kısmından çıkmıyor ne yapmam lazım tekcübeli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helppo27 -- 12 Aralık 2023; 23:13:57 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Kartla ödedim geldi
    Market Kampanyası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paycell IBAN çıktıktan sonra artık paycell'den banka hesabına para transferi ücretli mi oldu? önceden ücretsiz şekilde para transferi yapılıyordu, şimdi farklı ibanlarda ve günün farklı saatlerinde denedim hep ücret istiyor. iban'a ücretsiz para transferi yapılıyor mu? bilen var mıdır

• eranyumm kullanıcısına yanıt

bir süredir tutarlara göre sabit ücret alıyor Paycell. ücretsiz hiç bir şey kalmadı.

• Merhaba arkadaşlar, paycell hesabımı kapattı. geri açmanın bir yolu var mı?

• helppo27 H kullanıcısına yanıt

Kuponlarım kısmında 150 TL kupon görünüyorsa Hepsipay'e Turkcell faturaya yansıt özelliği ile 150 TL yüklerken direkt kupondan kesmesi lazım, faturaya yansıtmaması lazım.

• Market kampanyasına paycell sanal kartla, migros sanal marketten yapılan alışverişler dahil mi?

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

evet

• 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.