PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1115. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kampanyadan ödül kazanabilmek için daha önce Paycell Kart ile cüzdan uygulamaları ve ön ödemeli kart yüklemeleri, para transferleri, fatura ödemeleri, emtia ve döviz işlemleri, telekomünikasyon harcamaları yapılmamış olması gerekmektedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paycell carrefour iade için kartı alıp direk kasadan yüklemek yaptırsak sonra hesaba eklesen kartı işliyor mu? Tekrar tekrar kasadan işlem yapmayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 4 Aralık 2023; 13:27:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylardir oldugu icin d&r harcamalari sonrasi yine cashback gelmedi. Lan cakal paycell artik daha yermiyim uygulamada katil a tikladigim halde tiklamadiniz yanitini almaya birde kanitlanmiyorda oncesinden tiklamistim vs diye. O yüzden sms le katilim sagliyorum o sekilde bile 4 kartin bir tanesi için kartimamissiniz emaili gelince cevap olarak iyi bi yazi yazmistim sonradan adam gibi arastirip yatirmislardi. Siz siz olun smsle katilin ispatiniz olsun. Sms le bile katilmadiniz diyen uckagitci kurum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş senden haber bekliyoruz,ben de 1 kart alacağım.
-
bana da gelmiş güzel. Market/akaryakıtla birleşir bu.
-
Bu kampanya bana da gelmiş. Market de gelmişti onu kullandım şimdi bu gelmiş. Şanslıyım sanırım. Bugün eczaneden 200 TL'lik alışveriş yapacaktım. Acaba hem bu kampanyadan 100 TL hem de eczane kampanyasından 50 TL gelir mi? Akşam deneyeceğim.
gelir
-
Süper
BU KAMPANYA SADECE İLK KULLANICILAR İÇİNDİR ARKADASLAR KULLANMAYIN İADE VERMİYOR!
200/100 tüm kartlara gelmiş,iade alan var mı?
-
Ben temin gittim carrefourada ama zeytinyağ olmayınca, kart almadım boşuna bakiye yüklemeyim dedim başka bir şey denk gelirse öyle yapıp denicem artık
-
Denediniz mi hocam? Bana da gelmiş akşam bimkart veya migros hediyem karta yükleme yapmayı düşünüyordum, boşuna yüklemeyim.
Eski kullanıcı olup 200/100 iade alan olursa lütfen paylaşsın.
-
denedim hocam. Giyim/aksesuar sektöründe ve iade vermedi.
Kampanyanın en altına detaylar yazıyormuş.
ilk kullanıcılara özel.
Yine mi pcard günlük bonus yöntemi patladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu maddeler benim 5 kartımı da eledi hediye paraları nays'a yüklüyordum ben hep çünkü.
Yaa maksat elemek falan degil zaten paycelli kullanan zaten bunlari yapmis olur. 'Ilk defa kullanacaklara ozel' yazarsa kimse tongaya dusmez ama bu sekilde yazarlarsa ve tiklanabilir oldugu icin dusurme ihtimali asiri yuksek o yüzden bu yola gitmis cakallar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X