< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1116. sayfa)

-
-
Ben otobüs bileti aldım vermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 5 Aralık 2023; 12:13:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 2 tane hesap var hiçbirisini bu işlemler için kullanmadım sadece alışveriş iadeleri için kullanıyoruz 😜 yarın akşam deneyeceğim 750 liralık benzin alıp 2 kampanyaya aynı anda sayacak mı görmüş oluruz 👍
Filepara yuklemesine de vermedi
yeni musteri degilseniz saymayacak 200/100 olan. eczanede denefim sadece eczane kampanyasina saydi
Migros sanal marketten, market 150 tl iade kampanyasından yararlandım az önce arkadaşlar, ilk harcamanın yarısı 100 tl gelmedi, bilginize.
Migros sanal market 150 TL'lik iade hemen mi geldi, yoksa ürün teslim edilince mi, bana gelmedi de 🤔
Hemen yüklendi hocam, kampanyaya katildinizmi uygulamadan
Usta şimdi kart almaya gidiyorum para yükleteceğim 600 TL harcamayı yüklenen parayla mı yapmak gerekiyor ki
Edit: MH arayıp bu doğrulatacağım aklımdaki soruları sonrasında yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Aralık 2023; 15:40:3 >
dün mevcut paycell kartımla 750 tl market harcaması yaptım 150 tl iade geldi. daha sonra carrefourdan yeni bir paycell kart aldım bugün 500 tl yükledim 50 tl iade geldi. kampanyada carrefourdan aldığım karta harcama karşılığı %20 yatacak yazıyor. acaba bu %20 dün başka kartımla faydalandığım market kampanyası mı yoksa carrefour veya market dışı herhangi bir yerde harcama yaparsak %20 yine gelir mi ?
-
Market kampanyası ile CarrefourSA birleşmiyormuş
Çevredeki tek CarrefourSA ve paycell kart yok harika
Tr kare kodla mi odeme yaptınız yoksa fiziki kart direk oluyor mu
Hocam harcama dün, kart alımı bugün ise sadece Carrefoursa mağazasında %20 alabilirsiniz şu an
fiziksel kartla bim hediye karta yükleme yaptım.
-
Bugun tarim kredi markete gittim alışverişe baslamadan paycell i bi kontrol edeyim dedim iyi ki etmisim suanda kampanyalarda gozukmuyor
Şu 50k puan limitini 100k puan yapsalar süper olacak.
Teşekkür ederim, işlemi iptal edip yeniden alarak işlemi tamamladım şuan puan yatırıldı.
kendi soruma cevap vereyim. carrefourdan aldığım karta bugün 500 tl yükledim 50 tl iade geldi. az önce aynı kartla bimden deneme amaçlı 7.20 tl ödeme yaptım %20 iade geldi, ama bu hak tek seferlik olduğu için malesef 100 tl maksimum kazancın en düşüğünden faydalanmış oldum. bim karta 500 tl yükleme yapsaydım 100 tl iade gelecekti. sağlık olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X