< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1114. sayfa)

-
-
Az once yaptim ve geldi iade.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aytemiz uygulama üzerinden bakiye yükleme ile iade alan oldu mu? Akaryakıt istasyon poslarının sektörü karışık. Aytemiz uygulama olumlu ise ordan yükleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitede görünüyor ama SMS ile katılımda kampanya kriterlerini sağlayamadınız diyor.
-
Market ve Akaryakıt harcamanı TR Karekod ile Paycell Kart veya Faturana Yansıt ile yap 150 TL nakit iade kazan!
İlk ''ile'' yerine '','' konmalıymış. hepsi geçerlidir bence.
-
Bende öyle düşünüyorum.
-
TAB GIDA işini de tamamen bitirdiler heralde. Ne kampanyası ne de kuponu var 1 aydır ortada.
Bir de birşey daha dikkatimi çekti. 1-2 aydır bu şekilde. Mesela Hediye Dünyamdan 10000 puanınız var kahve dünyası 10tl kupon 2500 puan karşılığında aldınız, geriye 7500 puanınız var ve 20tl kupon da 5000 puan karşılığında almak istiyorsunuz ve alabiliyorsunuz da hemen ama şimdi buton pasif oluyor ve aldırmıyor, 1-2 hafta sonra aldırıyor. İyice moku çıkmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 3 Aralık 2023; 14:5:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kuponu 30 gün arayla alabilirsin ve son 30 günde toplam 50k puan harcayabilirsin. Bu 2sinden birine takıldığın için aldırmıyor.
Onu nereden bilebilir acaba takip edebilecegim bir yer var mi
Kuponlarım sayfasında kuponun üzerine basınca altta aldığınız tarih yazıyor ben öyle takip ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şok marketten nakit 750₺ yükleyeceğim herhangi bir yükleme limiti var mı?
markette fiziki ya da sanal kart bakiyesini harcarken qr harcamada harcama limiti var mı?
carrefour yükleme kampanyasından faydalanmak için carrefordan aldığımız kartı önce paycell uygulamasına kaydetmemiz gerekiyor mu yoksa kartı kasadan geçirip karta yükleme yapmamız yeterli mi acaba?
-
Olumsuz hocam ben denedim olmadı itiraz için kayıt da oluşturdum ama katılım kriterlerini sağlayamadınız diye dönüş yaptılar.
-
operatör değişikliği yaptık diye günlerdir hesaba erişim sağlayamıyorum. hesabı kapatacağız sonra tekrar açacaksınız dediler. yok hata verip duruyor. ekran kaydı alıp atın dediler, 1 hafta oldu ses yok. sorsan bunlar Türkiye'nin 30 senelik teknoloji firması..
-
Şifreyi yanlış girdim diye hesabımı dondurmuşlar, açmak için e-mail yollayalım diyor uygulama ama o mail günlerdir bir türlü gelemedi. Hesaba da giremiyorum bu yüzden.
carrefourda yeni bir paycell kart aldım mevcut paycell kartımla yükleme yapayım dedim ama sadece nakit yükleyebiliyoru dediler. kredi kartı ile yükleme yapılamıyor mu?
Sadece nakit
Çok saçma, aytemiz uygulamasından harcama yapınca gofret alacak halimiz yok. Üzüldüm sizin adınıza
yapılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X