Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.451
Cevap
573
Favori
2.035.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Aralık 2023; 21:9:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crespo61 kullanıcısına yanıt

Faturasız kullananlar da hatta para yükleyip kullanabiliyor. Bakiyeden düşüyor.

Yalnız faturalı da olsa faturasız da olsa 3 aylık olarak kestiği bir ücreti var tam ne kadar hatırlamıyorum. 3 ay boyunca 1 kere de kullansan daha fazla da kullansan bu parayı alıyordu tek seferlik olarak.

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt

Evet önce bahsettiğiniz kampanyaya daha sonra market ve akaryakıt %20 iade kampanyası katılmamıza rağmen kayboldu..

• den kullanıcısına yanıt
    Mobil ödeme ücreti maalesef o yüzden Paycell kart kampanyalarını kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • market/akaryakıt 150 TL kampanyası benden de kaybolmuş geri gelir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market akaryakıt kampanyasına katılmıştım. Şimdi baktım bende de görünmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçi artık haber değeri taşımıyor klasikleşti ama çöktü herhalde açılmıyor uygulama 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Aralık 2023; 0:48:17 >
  • Bu ay da benzin paycell'den..5 kartın üçüne 750/150 gelmiş.geçen ay gelenlerin tamamını benzinde kullanmıştım.Bu ay da öyle olacak gibi.

• Market kampanyası bende de yok garip

• Carrefour kampanyasından faydalanan olursa lütfen yazsın.Ben de 1 adet yeni kart alacağım.Yanlış bişeyler yapmayalım da 150 iade alabilelim.

• macargil M kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı akşam katıldım sabah kampanya gözükmüyor.

• Ekledikten sonra vazgeçtiler demek ki bu kampanyalardan.

paycell
    Trendyol Yemek ve Hızlı Market’te Toplamda 250 TL Nakit İade! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/trendyol-yemek-ve-hizli-markette-toplamda-250-tl-nakit-iade

paycell
    Market ve Akaryakıt TR Karekod Harcamana 150 TL Nakit İade! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-tr-karekod-harcamana-150-tl-nakit-iade

• çok saçmalamaya başladı paycell.hem düzgün her ay sabit kampanyası yok, hem de ekledikleri kampanyayı anında geri kaldırıyorlar.galiba paycell'in başında ergen gamer oturuyor.

• Market kampanyasına katıldik ve sonra kampanya kayboldu, bunlar iyice saçmaladilar amacları nedir ?

• weeper W kullanıcısına yanıt
    bencede.
    Hangi ön ödemeli böyle yapiyor.
    aklı olan uzak dursun bundan

• Geçen ay da 2-3 kez market kampanyası kayboldu dendi,geri geldi.Meraklayın bence,kampanyanın daha ilk günü,Bugün-yarın düzelir

• Klasik Paycell hareketleri. 1-2 güne geri gelir kampanya. Ama önceki ay faydalandıysan takip eden ayda sana gelmiyor genelde.

• Market görünüyor bende katıldım. Nornal fiziki kart oluyor degil mi bu sefer karekod yazıyor?

• akaryakıt alımı yapanlar, hangi petrolden olumlu oluyor

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Petrolden çok faturada ne olarak geçtiği önemli.Bazıları inşaat-turizm bazıları bilmem ne enerji olarak geçiyor.Onlara puan vermiyor.

Alışveriş öncesi eğer daha önce benzin almadığım yerse sorarak teyit edip öyle alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.