< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Aralık 2023; 21:9:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1112. sayfa)

-
-
Faturasız kullananlar da hatta para yükleyip kullanabiliyor. Bakiyeden düşüyor.
Yalnız faturalı da olsa faturasız da olsa 3 aylık olarak kestiği bir ücreti var tam ne kadar hatırlamıyorum. 3 ay boyunca 1 kere de kullansan daha fazla da kullansan bu parayı alıyordu tek seferlik olarak.
-
Evet önce bahsettiğiniz kampanyaya daha sonra market ve akaryakıt %20 iade kampanyası katılmamıza rağmen kayboldu..
-
Mobil ödeme ücreti maalesef o yüzden Paycell kart kampanyalarını kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
market/akaryakıt 150 TL kampanyası benden de kaybolmuş geri gelir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Market akaryakıt kampanyasına katılmıştım. Şimdi baktım bende de görünmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçi artık haber değeri taşımıyor klasikleşti ama çöktü herhalde açılmıyor uygulama 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Aralık 2023; 0:48:17 >
Bu ay da benzin paycell'den..5 kartın üçüne 750/150 gelmiş.geçen ay gelenlerin tamamını benzinde kullanmıştım.Bu ay da öyle olacak gibi.
-
Market kampanyası bende de yok garip
Carrefour kampanyasından faydalanan olursa lütfen yazsın.Ben de 1 adet yeni kart alacağım.Yanlış bişeyler yapmayalım da 150 iade alabilelim.
-
Bende de durum aynı akşam katıldım sabah kampanya gözükmüyor.
Ekledikten sonra vazgeçtiler demek ki bu kampanyalardan.
paycell
Trendyol Yemek ve Hızlı Market’te Toplamda 250 TL Nakit İade! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/trendyol-yemek-ve-hizli-markette-toplamda-250-tl-nakit-iadepaycell
Market ve Akaryakıt TR Karekod Harcamana 150 TL Nakit İade! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-tr-karekod-harcamana-150-tl-nakit-iade
-
çok saçmalamaya başladı paycell.hem düzgün her ay sabit kampanyası yok, hem de ekledikleri kampanyayı anında geri kaldırıyorlar.galiba paycell'in başında ergen gamer oturuyor.
-
Market kampanyasına katıldik ve sonra kampanya kayboldu, bunlar iyice saçmaladilar amacları nedir ?
bencede.
Hangi ön ödemeli böyle yapiyor.
aklı olan uzak dursun bundan
Geçen ay da 2-3 kez market kampanyası kayboldu dendi,geri geldi.Meraklayın bence,kampanyanın daha ilk günü,Bugün-yarın düzelir
-
Klasik Paycell hareketleri. 1-2 güne geri gelir kampanya. Ama önceki ay faydalandıysan takip eden ayda sana gelmiyor genelde.
Market görünüyor bende katıldım. Nornal fiziki kart oluyor degil mi bu sefer karekod yazıyor?
akaryakıt alımı yapanlar, hangi petrolden olumlu oluyor
Petrolden çok faturada ne olarak geçtiği önemli.Bazıları inşaat-turizm bazıları bilmem ne enerji olarak geçiyor.Onlara puan vermiyor.
Alışveriş öncesi eğer daha önce benzin almadığım yerse sorarak teyit edip öyle alıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X