< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
böyle rezalet bir firma görmedim. sim kart değişikliğinden dolayı bloke kaldırma için arayın diyorlar arayınca da gönderdiğimiz sms e tıklayın diyorlar smsdeki linke tıklayınca da bloke kaldırmadan işlem yapamazsınız diyorlar :D |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
üstadım Paycell qr ile mi ödediniz yoksa fiziki kart ile mi ödediniz. Bu kampanyada özellikle TR karekod ibaresi var, ondan dolayı soruyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 9 Kasım 2023; 17:29:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiziki kart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıkla gel al ile alındığında online ödeme olmuyor mu?Online ödemede %20 market iadesi geliyor mu? Sanal marketten sipariş verdim iade geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 10 Kasım 2023; 10:27:36 > |
Dün migros sanal marketten sipariş verdim. Anında iade geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros hemen değil demek istemiş sanırım. Normal sanal market, motorkuryeli olmayan😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |