500 puan talep ediyor en az 250tl lik harcama yapması lazım o puan için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1094. sayfa)

-
-
Birkaç sefer deneme sonrası sadece adresin göründüğü şekliyle kabul etti paycell.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Market kampanyası getirçarşı'da geçiyo mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı TCKN'ye tanımlı iki farklı Paycell üyeliği ile işlem yapınca iki kere faydalanılabiliyor mu kampanyadan?
-
Evet
Market ve akaryakıt kampanyası bitti mi? Uygulamada görünmüyor.
Bazı hesaplara gelmemiş hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım, teşekkürler.
Yemeksepeti market paycell market kampanyaya dahil oluyor mu arkadaşlar?
-
Digital platformlar vardı katılım sağlamıştım bugun gitmiş. Dalga geçiyorlar sanırım.
Kampanya devam etmekte uygulama bazen sapıtıyor bu yüzden görünmüyor. Web sitesi üzerinden kontrol edebilirsiniz. paycell
Dijital Platformlarda Anında %50 Nakit İade! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-dijital-platformlarda-hediye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hala görünmüyor, 13 ünde YouTube ödemesi var. Ödeme yapsam kazanım sağlanır mı acaba ?
youtube preminium 58 liradan 29 liraya mı düşüyor?
-
Benim katılım yaptığım bütün kampanyalar kayboluyor. Artıya tıkladığım gibi bir daha o kampanya ortalıkta gözükmüyor. Katıldığım kampanyalar kısmını da girip baktım orada da yoklar. Ne zamandır uygulamaya girmiyordum. Eskiden de vardı bu problem ama o zaman hepsi kaybolmuyordu bazıları kayboluyordu bazıları kaybolmuyordu. Şimdi uygulamayı değiştirmişler ama bu sorun hala devam ediyor.
-
Kampanyalar kısmına girip arama yaparsanız görünüyor. Örneğin market yazın, kampanya görünüyor. Üzerine tıklayınca kampanyaya katıldınız yazıyor.
Arkadaşlar şu bim hediye kartları bakiyesi bitince tekrar aynı karta bakiye yükleyebiliyor muyuz yoksa o kart çöp mü oluyor?
Market zaten var, arama yapınca cıkmıyor digital platformlar ve diğerleri.
Hmm evet şimdi dijital ve platform yazıp arattım çıkmıyor. Acaba bu ay o kampanya yok mu bilemeyeceğim.
Ben eczane ve market kampanyasına katılmıştım ve bende de görünmüyor kampanya. Ama market ve eczane diye aratınca çıkıyor o yüzden yazmıştım.
Dijital platform kampsnyası sıkıntılı olabilir o halde.
Ben mesajla tekrar başvurdum (Sitesinde 30 Kasım'a kadar diyor). Talebiniz daha önceden alınmıştır dedi. Bu ay Paycell'den ödeyeceğim YouTube'u.
Sitesinde yazıyorsa o zaman vardır kampanya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X