Bildirim
PAUL WALKER'IN ÖLÜMÜNDEKİ GARİPLİKLER (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
komple bunlar, bubama kim vurdu, komple bunlar buba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Hocam olsa bile ağırlık yapıyor diye çıkartırmış bile olabilirler. Sonuçta bunlar bu işin profesyonelleri öyle amatör gittim chip taktırdım beygir arttı diyen kişiler değil. Kaza cidden normal bir kaza değil. Önüne bir nesne çıksa, canlı değilse ve berlili bir hızın üzerinde gidiyorsa o nesneye çarpmak kişiye zarar vermicek öldürmeyecekse çarparlar. Çünkü o nesneden kaçma menavrası bile takla atılmasına neden olabilir. Ama bu belirtilen hızda ve bu yolda canlı birine çarpmadan geçip gidebilmek mümkün. Ayrıca yanan yakıt deposu veya ateşin etkisiyle patlayan NOS gece yarısı bütün çevreyi ayağa kaldırır. Polisler,ambulanslar gelir bomba mı patladı diye? Düşük seste bir patlama mümkün değildir o tarz maddelerden dolayı. Ve gece boyu yanıp patlamayıp sabah düşük seslerle patlaması ise ayrı bir mantık dışı. Kaza normal bir kaza değil bu kesin. Ama asıl konu Paul Walker öldü mü ölmedi mi?
kaza gece değil hocamhttp://www.tmz.com/videos/0_oehej0ek/
-
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Knepper
Hocam bu tarz üst seviye bir araçlarda şey yok mu ya.
Hani kendini soğutabilen ne bilim yangın anında yanmasını önleyen. Tomalarda var mesela.
Aşırı hızlı giderse kaza anında enerjiyi bölmek için ikiye bölünüyor bu araçlar . -
Nette ceset fotosu var, ama bi iş var bu işin içinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: emuks
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Hocam olsa bile ağırlık yapıyor diye çıkartırmış bile olabilirler. Sonuçta bunlar bu işin profesyonelleri öyle amatör gittim chip taktırdım beygir arttı diyen kişiler değil. Kaza cidden normal bir kaza değil. Önüne bir nesne çıksa, canlı değilse ve berlili bir hızın üzerinde gidiyorsa o nesneye çarpmak kişiye zarar vermicek öldürmeyecekse çarparlar. Çünkü o nesneden kaçma menavrası bile takla atılmasına neden olabilir. Ama bu belirtilen hızda ve bu yolda canlı birine çarpmadan geçip gidebilmek mümkün. Ayrıca yanan yakıt deposu veya ateşin etkisiyle patlayan NOS gece yarısı bütün çevreyi ayağa kaldırır. Polisler,ambulanslar gelir bomba mı patladı diye? Düşük seste bir patlama mümkün değildir o tarz maddelerden dolayı. Ve gece boyu yanıp patlamayıp sabah düşük seslerle patlaması ise ayrı bir mantık dışı. Kaza normal bir kaza değil bu kesin. Ama asıl konu Paul Walker öldü mü ölmedi mi?
kaza gece değil hocamhttp://www.tmz.com/videos/0_oehej0ek/
Bazı konulara açıklık getiriyor bu durum ama yinede hala mantıksız yerler var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Nette ceset fotosu var, ama bi iş var bu işin içinde.
Bahsedilen fotografi pm alabilir miyim?
Beyler adam öldü :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 3 Aralık 2013; 2:37:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: GearWorLd
Artık Sıktı Yani Ölmediyse Ölmedi Öldüyse RIP Bitti Ama Fast 7 De Çıkarsa Ağır Küfür Ederim
Öyle bir şey yok. Adam öldü. Biz sadece ölümündeki tutarsızlıkları ve kazayı konuşuyoruz.
herkes teori atıyor ortaya bende Atıyım Paul Walker Ölmedi Flim Çıkana Kadar Çok Gizli Bir Yerde Saklanacak Flimin Çekimleri Bitirilip Ki Sanıyorum Coktan Bitmiştir Post Prodüksyon Aşamasındalarmış Flim Çıktıktan 1 Ay Sonra Ortaya Çıkacak Paul Walker Ben Ölmedim Hepinize Ders Olsun Hız Yapmayın Vb vb Bana Sorarsanız O Roger Rodas ı bilmiyorum ama Paul Ölmedi Bir yerde Saklanıyor Roger Rodas da Aynı Şekilde
-
olum çok ilginç mesajlar var lan -
O fidanin o arabayi nasil ikiye ayirsigina hala hayret ediyorum
Cidden o ağaç nasıl yanmamış ?
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanDinç
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Knepper
Hocam bu tarz üst seviye bir araçlarda şey yok mu ya.
Hani kendini soğutabilen ne bilim yangın anında yanmasını önleyen. Tomalarda var mesela.
Aşırı hızlı giderse kaza anında enerjiyi bölmek için ikiye bölünüyor bu araçlar .
-
Koskoca paul walker 7 ay nerde saklanacak acaba?
Kaza ile ilgili ilginclikler var. Ama ölmedi demek pek mantikli degil.
Ölünün arkasından konuşulmaz layyn
quote:
Orijinalden alıntı: Väinämöinen
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: Väinämöinen
yaa tüm sırrı bozdun ama yaa
Benden iyi teorisyen olur he
bence de ölmedi hacı, 2023'te steve jobs ve michael jackson la beraber ortaya çıkacaklar. ha bide tupac.
Hahaha bi de bizim türklerden Dj Akman'ı da ekleyelim o da ezana diss atınca öldürülmüştü en son
-
O ağaca şahinle girsem ben ağaç paramparça olurdu kaldı ki çelikten yapılmış porsche ile giriyorsun qandırdm xd yapacak bence
-
NBC, aracın 60 km civarı hızla gittiğini yazmış.Yani ortada 318 km hız diye bişey yok.Zaten orada bu kadar hız yapılamaz.Şimdi 60 km hızda çarpma vasıtası ile o aracın bu hale geldiğini çocuk bile inanmaz.
Benim tahminim zaten araba tutkunu olan Paul'un arabaya ek eklemeler yapmış olması ve teknik arıza sonucu aracın patlaması.Ama bu tezim Tnz'in gösterdiği video ile çürüyor.Tnz'nin videosunda arabanın aniden yanmaya başladığı gözüküyor herhanmgi bir patlama sesi yok.İş gerçekten ilginç yerlere gidiyor.Adamın ölmediği tezlere katılmıyorum ama nasıl öldüğü sorusunda kafamda deli şeyler dönüyor.
Bu arada kesinlikle Paul fanı değilim yada illiminatici ama kaza hakkında o kadar tezat var ki ilgimi çekti. -
Bu şahıs hakkında konu açılımları silinmektedir. Ölüm konusuna ekleyin lütfen ne ekleyecekseniz..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X