Şimdi Ara

PATRON ÇILDIRDI (Renault İçerir!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault'nun 2015 modellerine gelen %6 ila %12 arasında değişen indirim konusunda ne düşünüyorsunuz?

PATRON ÇILDIRDI (Renault İçerir!)

Bir de bakınca piyasaya LPG'ye sıcak bakanlar için bir F/P aracı daha girdi.Renault Megane 1.6 Touch Plus modeli fiyatına göre

çok iyi özellikler sunuyor.

• İndirim haberini nereden aldın?
  • Lastikleri yere basmiyor bu renolarin birde direksiyonda his yok cevirince takla atacak gibi geliyor bana oturakli araba degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah millet doymuşturda satışlar düşer yıl sonuna doğru biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ilk açıklanana göre inen fiyatlardan bahsediyorum.

Hani 2015ler çok pahalı diye konusu açılmıştı.Ona ithafen açtım.

• potur kullanıcısına yanıt
    Tahminim sizde civic var.Size neden öyle geldiğini söyleyeyim.Sebebi Renautlkarı rakiplerine göre her zaman yerden daha yüksek olması.Ve aerodinamik olarak rakiplerinden bazı modellerde geri kalması.Örneğin Symbol ve Fluence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Tahminim sizde civic var.Size neden öyle geldiğini söyleyeyim.Sebebi Renautlkarı rakiplerine göre her zaman yerden daha yüksek olması.Ve aerodinamik olarak rakiplerinden bazı modellerde geri kalması.Örneğin Symbol ve Fluence.

Aynen fluence kullandim e5 de 100 ile gidiyorum direksiyonu ufak hizli sekilde sag sol yapiyorum araba cok oynuyor cok bos direksiyonu ne bilim hic zevk vermedi araba civic de oyle degildi ki bu civic 2002 model dusun gaza basinca sertlesiyordu ayni olayi onda yapiyorum araba yoldan cikmiyor tutuyor kendini eps galiba o devreye giriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bu Holdingden bile beter.Artık Renault'nun vizyonu gözümde sıfır.Bunların yaptığını mahalle arası esnaf yapmaz. (Esnafları küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.Ben ticaret hai olarak örnek verdim.)

• Yol tutuşu fluence kadar kötü bir araca denk gelmedim günümüz araçlarından. Leylek gibi araba nereye gideceği belli değil. Bizim şirkette bir önceki kasa megane ve fluence'lar var. Megane ile 120 ile gittiğim yerde fluence 100km hızda tedirgin ediyor. Direksiyon berbat, aerodinami yokk.
  • Fluence'ın direksiyon sisteminin kötü olduğunu düşünmüyorum.Aracı 1500 km kullandım.Üzerinde kış lastikleri olmasına rağmen,yol tutuşu konusunda da 120km hıza kadar herhangi bir güvensizlik vermedi bana.

• Bırak araba yapmayı doğru düzgün internet siteleri bile yok yeni siteleri tek kelime ile berbat olmuş

• Renault dosta güven düşmana korku salıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Lastikleri yere basmiyor bu renolarin birde direksiyonda his yok cevirince takla atacak gibi geliyor bana oturakli araba degil

Hayatınızda kaç tane Renault arabanız oldu da bu kadar büyük bir genelleme yapabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Lastikleri yere basmiyor bu renolarin birde direksiyonda his yok cevirince takla atacak gibi geliyor bana oturakli araba degil

Hayatınızda kaç tane Renault arabanız oldu da bu kadar büyük bir genelleme yapabiliyorsunuz?

Babam eski kafa biraz senelerdir renodan baska arac almazdi kendisine baska araclar kullandirttim adam ben araba kullanmiyormusum dedi ki buna bende dahil reno araba degil 4 lastigin ustune kaput koymuslar o kadar arabada yol tutusu yok az yaksin ucuz olsun mantigi ile yapilmis araba

• laguna dışında binek renault alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

laguna dışında binek renault alınmaz.

Laguna apayrı bişey ya

İsteyince yapıyor adamlar
  • hani link falan yok mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Babam eski kafa biraz senelerdir renodan baska arac almazdi kendisine baska araclar kullandirttim adam ben araba kullanmiyormusum dedi ki buna bende dahil reno araba degil 4 lastigin ustune kaput koymuslar o kadar arabada yol tutusu yok az yaksin ucuz olsun mantigi ile yapilmis araba

Senelerdir dediğinize göre, heralde kullandığı araçlar Renult 9 19 Symbol falan olmalı.

Renault'un Scenic, Latitude, Laguna, Megane, Clio gibi başarılı araçları da var. Symbol kullanıp Renault şöyledir böyledir demek doğru değil.

Kaput + 4 Lastikten fazlası olduğunu düşünüyorum.

• çoğu modelleri malzeme ve yol tutuş olarak kötü. bu kadar pahalı satabilmelerinin tek nedeni yerli diye bilinmesi.
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    Latitude de oradan çıkarın derim.Zira ben Latitude'e Renault demem.Ve Renault ve mesele D segmenti ise Laguna da başkası yalan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.