Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.932
Cevap
138
Favori
424.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke haritalar birleştirilse tam bir açık dünya olsa. :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu Traverse yazısının altındaki tek kutuya ne koyacağız acaba ?

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Waystone ikonu o, muhtemelen tabletleri koyunca haritana toplam eklenen bonuslari gosterecektir izlenim olarak hani bakmak istersen ne bonuslari ekledin ne oldu haritan simdi vs diye.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Firoles kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle çözümü olan varmı?

Bu sorun bende her 30dakikada bir oluyordu, haritanın açılmış yerleri de kapanmış şekilde geri geliyordu. Grafik ayarlarından oyunu dx12 yerine vulkan seçince düzeldi.

Lingering illiosun spiriti aktif ettim ama o da fayda etmedi.

Hand of chuylada olmadı.

Bir yerde eksik yanlış bir şey yapıyorum ama bilemiyorum yeni olduğum için.

Yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pasif ağacından ''Resonance'' adlı keynode'u açmalısınız, sonrasında ise Spirit gem ile ''Combat Frenzy'' skilini takmalısınız. Bu ikisi ile düşmana freeze ya da electrocude attığınızda power frenzy kazanacaksınız, yani staffı charge edebileceksiniz.

Edit: Yaptığınız buildde bu ikisine yer yoksa ya da o tip gitmiyorsanız, monk skillerinden ''killing palm'' skili ile yaratıklara son vuruş yaptığınızda da power charge verir yani staffı öyle de charge edebilirsiniz ancak üstte yazdığım kombo daha otomatik ve daha rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Eylül 2025; 23:34:25 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. 1 yolu seçiyorum. Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] 

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam kuusra bakma özel mesajları göremiyorum yardım gerekirse konudan yazışalım

Ama normal gemlerden ayarladim bi tane deneye dneeye bi tik rahatladi

Ama varsa alirim

• yok başkan ama sana bir divine kasma taktiği vereyim bu videoda harita hazırlamayı gösteriyor 3 divine satarsın en kötü 2 divine t16 olacak ama bir bak sonra istediin itemleri almak için biriktirirsin ben böyle yüzlerce harita yapıp sattım 400 divine aldım böyle

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]Oliviannayoutube
    Bu videoda bana en çok sorulan sorulardan birini anlatmak istedim. Yayınlarda dile getiriyordum bunu zaten yayınlara gelenler bilir ama böyle hepsini toplu bir videoda bahsetmek en güzeli olur diye düşündüm. Bu oyunda divine kazanmak aslında çok basit. Nasıl Divine Kasılır? Divine Kazanmak için neler yapmam gerekiyor? Maplerden aldığım lootu nasıl artırırım gibi bütün soruların cevaplarını videoda bulabileceksiniz. Sizler de destek olursanız devamı da gelir. İyi seyirler Bu videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! 🔔 Gelecekteki içeriklerimden haberdar olmak için bildirimleri açın. İyi seyirler! 🎉🎮 Map Modları: https://poe2db.tw/us/Waystones_top_tier Filter: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xyD6FZ4Q8AzxEK_h3HJxcTMm2Nb6iDnKEytPc-2Z8KY/edit?gid=1901456351#gid=1901456351 BUILD Rehberi yakında gelecek. Benzer olarak bu builde bakabilirsiniz: https://youtu.be/0ImoN_pYCGQ?si=iA2Xkh8WGdNXmTxa Discord için https://discord.gg/olivianna-1090807449855995975 Twitch için https://www.twitch.tv/olivianna_ts Discord'a girebilmek için - https://www.youtube.com/watch?v=cgKBvAUvzIQ&t ________________________________ Bölümler: 00:00 - Giriş 00:35 - Rarity 03:31 - Waystone 09:00 - Tablet 10:49 - Tower Bulma 14:15 - Örnek Map ________________________________
    https://www.youtube.com/watch?v=qG0W12CI84Q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk oyunda /passives yazdığınızda eksik puanları gösteriyordu. Yeni getirdikleri kısa 3 bölümdeki bosslar da skill point veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam tekrardan selamlar.

resonance açık, combat frenzy aktif. ama yine de charge staff açılmıyor. sadece şans eseri 1 kere açıldı, sonra saatlerce skill attım açılmadı.

acaba kullandığım skille veya gemler ile alakalı olabilir mi? storm wave ve tempest flurry skillerini kullanıyorum. levelım 55

birde bir yayıncı tempest flurry skillininde ''attack without moving'' ayarını açık oynuyormuş. ben skillde o ayarı açmak istediğimde o gözükmüyor bende. weapon set var ama o yok. bazı skillere baktım onlarda var ama tempest flurryde yok anlamadım neden.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.