Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
8.871
Cevap
138
Favori
418.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sadece freeze / electrocude / pin uyguladığınızda charge kazanırsınız. Tempest flurry ve storm wave elektrik odaklı ancak electroduce atmak çok zor özellikle pasif ağacında buna odaklanmazsanız direkt imkansız. Freeze daha basit ancak freeze odaklı oynamanız gerekiyor bunun için. Tavsiyem; Eldiven olarak bi tane unique var adı ''Kitoko's Current Jewelled Gloves'', çok ucuz 1ex falan herhalde. Onu alırsanız tüm shock etkilerini electrocude a sayıyor. O sayede charge kazanırsınız, takip ettiğiniz build nedir de size bu staff skilini taktırıp charge aldırtmıyor onu çözemedim.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

bu buildi takip ediyorum hocam.

notlarda böyle yazmış. sanırım bu yönde bir eksikliğim var hand of chayulayı çok kullanmıyordum. gerçi onda bazı supportlar lazımmış.

POWER CHAGE NASIL ALIRSIN? (CHARGE STAFF AKTIF ETMEK ICIN DE GEÇERLI)

-Maplerde Power Charge almak için;

Flurry skilli ile map yaparken göreceksiniz ki; Hand of chayula stackleri gelecek. Karakterinizde 6 power charge varsa 60 stackte ''Hand of chayula'' skillini her hangi bir hedefe atarsanız 6 Power Charge tamamını alacaksınız. (7 power charge varsa; 70 stack)

Not:

RESONANCE PUANIN VARSA SİL!

Hand of chayula' da ''Culmination'' ve ''Ailith's Chimes''(Exchangeden satın al) supportlar kesin olmalı! Yoksa charge alamazsın!

-Bossta da aynı şekilde.

PASİF AĞACINDA ''RESONANCE'' KEY POINT VARSA SİL!

POWER CHARGE ALMA YOLU 2 (MAPTE KENDİLİĞİNDEN POWER CHARGE GELİR)

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]
    Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]maxroll
    Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/b14970ci

• first9 kullanıcısına yanıt

Dostum takip ettiğin buildde baktığın şey maksimum seviyede yapılması gereken iş. Adam artık end gamede son hal olarak onu söylemiş, o zamana kadar adam combat frenzy ve resonance kullanıyor. Skill ağacını genişletip yukarıdan değiştirebiliyorsun seviyeleri vs ordan da görürsün. Tek sorun ekipman listesi, orda düz olarak end game verilmiş sadece başka yok haliyle early/mid gamede ne kullanmış bilmiyorsun.

Bu adam early/mid gamede de flurry gitmiş ve full elektrik odaklanmış. Bu durumda bu arkadaş kesinlikle yukaridaki yazdığım unique eldiveni takmıştır, başka türlü charge kazanamaz çünkü sen de öyle yap. Mantra işi en son artık her şeyini ayarladığında t15 map dönme seviyesine gelip o buildde gösterilen ekipmanlara az çok yakın itemlar giydiğinde yapman gereken iş ki özellikle mantra'ya takman gereken 2 tane support gemi de yukarıda vermiş, aksi halde power charge kazanamazsın. Ailith's Chimes yeni eklenen unique lineage support gemlerden bi tanesi, fiyatını bilmiyorum ancak pahalıysa zaten acele etmene gerek yok. Sen end game bakma şimdilik, şuanki durumunda yukarida yazdığım unique eldiveni takman şart charge için.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Anladığım hocam teşekkür ederim.

Aslında şu an bile o skille ihtiyacım yok, storm wave ile çok rahat temizliyorum ama taktım o skille bayadır uğraşıyorum, internette yazılanları okudum denedim olmadı. kimse sizin eldivenden bahsememişti ama akşam alacağım.

bu sorun ile alakalı bilginiz var mı acaba?

birde bir yayıncı tempest flurry skillininde ''attack without moving'' ayarını açık oynuyormuş. ben skillde o ayarı açmak istediğimde o gözükmüyor bende. weapon set var ama o yok. bazı skillere baktım onlarda var ama tempest flurryde yok anlamadım neden.

Normalde skill listesinde sağa doğru bakan ok sembolüne tıkladığınızda, detayların en altında bu ayarın çıkması gerekiyor. Hepsinde yok ama çoğunda var, çıkmıyorsa hiçbir fikrim yok açıkcası o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

• first9 kullanıcısına yanıt
    WASD oynayınca çıkmıyor mouse move oynanırsa çıkıyor olması gerek attack without moving

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam ağaçtan RESONANCE skillini kaldır düzelir o engelliyor yüzde yüz çözümü bu daha önce benimde başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 2 Ekim 2025; 11:47:35 >

sanirim bu sezonuda bu sekilde birakiyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

birebir buildi yaptım hatta üst seviye itemler aldım ama cayula manayı tüketiyor saniyede manayı bile 5 div verip aynısını aldım ama sonuç değişmedi nerede yanlış yaptım bilemedim gemlerede mana için gerekli gemleri taktım ama sonuç hüsran

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu oyunda nasıl divine kasıyorsunuz. Her sezon sezon sonuna kadar 50 divine anca toplayabiliyorum. Millet multi mirrorluk buildler yapmaya başlamış. Nasıl zengin olunur bi yardımcı olun lütfen. Doğru düzgün üstüme item bile alamıyorum. Millet maplara 6-7 divine veriyor. Neyi yanlış yapıyorum. Craft önerdiler ama hangi itemlere ne değer getirirsek para eder bilmiyorum. Craftı beceremiyorum. Divine zaten düşmüyo. Düşürerek kasılacak gibi değil zaten anladığım kadarıyla. Bana bu konuda detaylıca yardımcı olabilecek varmı acaba? Zengin olanlar nasıl zengin oluyor bu oyunda? Bi el atın şu gariban arkadaşınıza :D

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.