Diablo 3 de böyle çıkmıştı, hatta daha zordu, bossları geçtim v1.03 yamasına kadar maplerde dolaşmak bile çok çok zordu, insanlar şikayet ettikçe oyun kolaylaştı ve Blizzard da saçma sapan itemizasyon ile Diablo'ya ihanet etti. Set bonusları ve absürt hasarlarla oyun öldü. Diablo 4'de ise oyunun başında yaptılar bu hatayı, yok uber yok mythic derken oyun şimdiden öldü gibi. Bu yüzden oyunların zor olması gerekli, eşya elde etmek de çok kolay olmamalı ki bir amaç olsun, gelişme hissi ve tatmini doyurucu olabilsin. PoE 2 bu manada olumlu, Act 2'yi bitirdim ama sadece bir tane unique düştü o da işe yaramaz bir şey. :) Craftla, 3-5 stat, resist ekleyerek güçlendirmeye çalışıyorum Monkçuğumu. Böyle olunca karaktere de bağlanıyorsunuz, hasar yedikçe sizin de canınız acıyor. :) |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (283. sayfa)

-
-
Aynı düşüncedeyim. Bir eşyanın drop olarak düşmesi ( çok iyi olmasa bile) insanı sevindiriyor. Diğer türlü her şey drop atınca zevki kalmıyor. Karaktere bağlanma olayı herkes için iyi olmasada benim bayıldığım bir şey. Sadece bu tip zorluklar oynamak isteyip te çok vakti olmayan kullanıcıları biraz sıkabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıl içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercenary hiç sarmadı, bugün büyücüye geçtim. Ceyran atarak akıyoruz. Zorluk konusunda, çok oynamasam da, kötü bir şey göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 8 Aralık 2024; 15:25:40 > -
Ben de şu anki zorluğun çok keyifli olduğu konusunda hemfikirim. Gerçekten mücadele etmek gerekiyor. Build üzerine düşünmek ve nereden nasıl bir gelişim yapılabileceğine kafa yormak gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra gelişimi görmek ise müthiş bir keyif işte.
Bu durumun şu an çok güzel olduğunu düşünüyorum fakat kafamda şöyle bir soru da var: "Her sezonda ve her karakterde bu zorluğu yaşamak yıpratır mı?"
Evet şu anki zorluk düzeyini ben çok beğendim. Bu şekilde sürekli "challenge" içerisinde olmak bana uyuyor. Ancak bu durumun tekrar tekrar olması nasıl olur henüz bilemiyorum.
Örneğin şu anda denemek için bile yeni bir karakter yaratmak zor geliyor
. Siz ne düşünüyorsunuz
-
Mobların içinden geçememek nedir arkadaş ya bunu hangi beyni yoksun eleman akıl etmişte yapmış ya bir oyun yapıyorsunuz 700 tane mob salıyorsunuz ve daracık alanda oynatıyorsunuz madem arkadaş şu space e bastığında escape yapsın char duvar dibine sıkıştırıp tarlabaşında bıçaklanıyor gibiyiz
-
3. denemede act1 bosunu kestim.keyifli ve tatmin ediciydi.gayet güzel tasarlanmış.
edit: tabi ilk denemeden sonra 1-2 eşyayı cold resist olanlarla değiştirdim baya fark etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 8 Aralık 2024; 15:40:3 > -
Henüz oyun beta aşamasında, 6 ay civarı bir zamanı var bu süreçte daha cilalanacaktır Quality of Life açısından dediğiniz yönler törpülenecektir. PoE 1'de sadece ilk 3 act vardı ve 3 farklı zorlukta yapmak gerekiyordu, oralardan buraya geldi oyun. PoE 2 6 Act olarak çıktığında bence campaign skip veya Last Epoch'taki gibi kısaltılmış hikaye modu olabilir.
Hatırlatmakta fayda var oyun henüz erken erişimde, yani geliştirilmesi devam ediyor, biz de deniyoruz sadece. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 8 Aralık 2024; 15:45:28 > -
Monk ve warrior da cok zorlaniyorum iki karakterle act 1 deki boslarda toplam 20 defa falan olmusumdur herhalde.
Sabir etmeye calisiyorum😅😅
Sabır, endgame'e geçince daha keyifli olacak, Atlas'a ulaşlınca asıl oyun başlayacak. :)
-
Mercenary tık tık tık bir oyun tarzına sahip, ya da bendeki böyle
Dex ve AOE gitmeye çalışıyorum buldukça.
-
Bomba patlat, düzgün at falan beni yordu açıkçası. Veriyorum ceyranı
-
crossbow'la ilgili pasif puanı çok az ve oldukça da altta bir bölümdeler. ağacı dağıtırken oraya gidene kadar birkaç puan feda edeceğiz gibi duruyor. merc çok keyifli gidiyor fakat merc'den değil de oyunun genel olarak bir sıkıntısı sanırım eğer area sizin seviyenizde veya sizden 1-2 seviye yukardaysa area'daki yaratıklar ızdırap oluyor. ritual altarını yaptığımız alanda çokça kez araya alıp deştiler beni. seviyem de area ile aynıydı muhtemelen birkaç seviye atlayıp gitmem gerekiyor.
ve en nihayetinde neden act'lerin 25-30 saat sürecek dediklerini anlamış oldum, oyun birinci oyuna göre kolay değil hele movement flask eksikliğinden hiçbir şey yapamıyoruz. umarım beta bitiminde skip campaign falan gelir yoksa ızdırap olur 12 class 36 ascendancy ile levelling yapmak.
-
ACT 2 bitti mercenary ile 2. act titan mapi bossu hariç sıfır sıkıntı ile oynuyorum. Tek canımı sıkan nokta arkadaş bu kadar büyük haritalara gerek var mıydı ya? Baydım bunaldım git git bitmiyor. Bir de 1 tane unique atmadı millet globale linkledikçe sinirleniyom. Üstümde %40 magic find var üstelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 8 Aralık 2024; 16:25:44 > -
Feci oynama isteği var ama yabancısıyım, Diablo 2'yi yıllarca, Diablo 4'ü de 2-3 ay kadar oynadım. Bu supporter packlerden hangisini almak mantıklı ve daha sonra yükseltebiliyor muyuz? Belki çok kez cevaplanmıştır ama bir yardımcı olabilirseniz güzel olur.
27 dolarlık al önerisi görmüştüm birkaç yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 8 Aralık 2024; 16:39:55 > -
Selamlar ve iyi oyunlar arkadaşlar.
Sistemim oyun için yeterli sanıyorum RTX 3070 kartım var, işlemcim AMD Ryzen 7 5700X.
Şöyle ki belli yerlerde özellikle belli skilleri kullanınca anlık kasmalar oluyor.Normalde oyun akıyor ancak misal mercenary oldum buzlu ok attığım zaman yaşıyorum bu sorunu.Oyun akmadığı için de oynamakta zorlanıyorum.Böyle bir sorun yaşayanınız var mı?Grafik ayarlarını balanced filan yaptım da hala devam ediyor.
-
Oyunda acemiyim oyun başında bazı karakterlerle açıkken bazı karakterlerde yol kırmızı perdeyle kapalı oluyor bu nedendir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Warrior'un Earthquake yeteneğini efektif olarak kullanabilen var mı? Yeteneği uyguladıktan sonra aktif hale gelmesi resmen asırlar sürüyor. Sabit bir hedef yoksa mümkün değil tutturmak
.
-
Silahta değişiklik oluyor mu hocam? Ben de mercenary başladımquote:
Orijinalden alıntı: smalheroACT 2 bitti mercenary ile 2. act titan mapi bossu hariç sıfır sıkıntı ile oynuyorum. Tek canımı sıkan nokta arkadaş bu kadar büyük haritalara gerek var mıydı ya? Baydım bunaldım git git bitmiyor. Bir de 1 tane unique atmadı millet globale linkledikçe sinirleniyom. Üstümde %40 magic find var üstelik
Konsolda klavye mouse deneyen oldu mu? Calisiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X