Valla bende neredeyse itemlerde %300 civarı rarity var ama bir işe yaradığını sanmıyorum. Map te rarity ve quantity yüksekse fark kendini belli ediyor ama map de yoksa çok birşey fark etmiyor gibi geliyor bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (402. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Atlas’a yeni geçenlere tavsiyem bilinçli ilerleyin. En kısa yoldan sadece kulelere gidin, kuleye giden yollar dışında bir süre diğer bölgelerde map açmayın. Tablet’lerinizi quantity / rarity odaklı reforge’layın kuleleri işe yaramaz dandik tabletlerle heba etmeyin. Şahsi tecrübeme göre söylüyorum oyunda yapacağınız en büyük hata kuleleri dandik tabletlerle heba etmek olacaktır. Atlas’ın iyi juice’lanmaması tüm oyun sürenizin çöpe gitmesi demek. İyi juice’lanmış, quantity, monster size vs.. %100’ü geçmiş atlasta açılan map’lerde loot’tan ekran görünmüyor. Yarın örnek bir video atacağım silmediysem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 7 Şubat 2025; 2:9:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradaki sayının önemi varmış hocam 3 divine basmam gerekti istediğim özelliği alabilmek için. Bu jewel’i alacak varsa uncorrupted olarak almasını öneririm. Divine basmanız gerekebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabletler sari oluyor mu?
8 9 6 range mob seviyesini +1 yukselten breach ti sanirim o yapan expadition yapanlar var gibi gibi.
Maviden ote gecmiyor oynadigim anladigim kadariyla😅
Waystone lari sari yapiyorim sansima %50 resli moblar geliyor vs oluyorim exp kaybi harita kapanmasi sinir bozan seyler.
Bu tamamiyle sans mi yoksa basma sirasi vs var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
path of exile
Early Access Announcements - State of Early Access Update - Forum - Path of Exilehttps://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3719001
Bu haberden sonra, bu oyunun 1 sene icinde 1.0 yapamayacagi kesinlesti. Zaten belliydi, 2 ayi devirdik bir tane content almadiik henuz, bu derece yavaslikla 1 sene icinde tum skill gem ve support gem, tum classlar ve ascendancyleri, tum silahlari, tum actleri eklemeleri imkansiz. F2P olmasini bekleyen varsa bosa beklemesin bu oyunun en az 2 senesi var f2p olmasi icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabletler sarı olmuyor. Tablet "normal" değerdeyse orb of transmutation ve orb of augmentation yapıyorsun. 7'den düşük olanları modifier'ı iyi olsa bile bence reforge yap. 8/9/10 quantity/rare modifier ağırlıklı bas breach/Irradiated tablet'leri de mutlaka kullan. Irradiated +1 tier zorluk ekliyor. Tier 15 map'i 16 yapar. O map'e de girmeden önce vaal orb uygula o da düşük ihtimal +1 tier ekliyor böylece tier 17 map yaratmış oluyorsun ama t17 sağlam build'in yoksa epey zorlar çok dikkatli oynaman lazım
-
4. Support Gem Socket için Greater mı lazım Perfect mi ?
Lesser dışında bişey düşmüyor bana
-
Anladim hocam.
Peki dusen tum tabletleri yapmak mantikli mi?
Tier farketmeksizin?
Yoksa 8 den baslayip ustlerini mi yapmak.
Duusukleri birlestirip lvl atlatiyordum. Sari yapinca da perte cikiyorim suanda t12 zorluyor mesela. Yetersiz geliyor.
Greater jewel lazim trade den alabilirsin. Dusmesini bekledim dusmeyinxe aldim artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 7 Şubat 2025; 13:47:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aaa ben önemi yok diye biliyordum, ne işe yarıyormuş peki oradaki sayı? Acaba benim energy shield skill'inde mi önemi yok.
-
100 den 8000’e kadar o kadar çok sayı var ki hangisi ne özellik veriliyor bilinmiyor o yüzden Divine basarak denedim energy shield özelliği verene kadar.
Allah allah, ben energy shield özelliği vermesi için orada Vorana yazması yeterli diye biliyordum ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 7 Şubat 2025; 16:42:45 > -
Tamam alırken vorana diye alırsan değişmiyor sanırım sayılar vorana medved veya olroth olmasına etki ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tjrrRanger olarak arbalet mi kullanmak daha mantıklı; yay mı sizce?
''Ranger olarak arbalet mi kullanmak daha mantıklı; yay mı sizce?''
Bir cevap alamadım. İkisi için de farklı build'ler gerektiği için mi sorum saçma bulundu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 7 Şubat 2025; 20:22:26 > -
üç arkadaş düzenli olarak her akşam map satın alarak currency item farm yapıyoruz(%700'lük rarity culler karakter yaptık),xp farm ve currency harici itemlere ihtiyaca olan arkadaşlar varsa üç kişilik yerimiz mevcut
-
Oynadığım build'ten sıkıldığım için vaal attığım şu arkadaş 510 div'e gitti.
-
Bağlantı sorunu yaşayan var mı ana giriş ekranında kalıyor bağlanmıyor (PlayStation’da oynuyorum)
Az evvel çıktım oyundan. Frankfurt sunucusunda bir problem yoktu.
-
Söz meclisten dışarı, hali hazırda erken erişim için 15$ istiyorsa elbette oyunun çıkışını erteleyeceklerdir
Ben d4'de sezon görevleri ve etkinliklerin dışında yine last epoch'a şans vermeyi düşünüyorum. POE 2 içinse oyunun bana göre zor(genelleme yapmıyorum yine hatırlatırım) olduğu için güncelleme konusunda 1. oyunu takip edeceğim. 1. Oyunu çok oynamasam da bitmiş bir oyun olduğu için (içerik olarak) ARPG oyuncuların hoşuna gittiğini tahmin ediyorum.
Valla elde zaman yok. Oyun portföyü çok, Eskisi gibi Knight Online da 3 Senede 1 yeni sunucu gelmesini de beklemiyoruz ki, 3,4,5,6 ayda 1 ya bir battle pass yada Season pass geliyor. Sezonlar geldiğinde önceki hesap çöp olduğu için zamanı çöpe atmış gibi hissediyorum.
Olayı çok dallandırıp bulandırdığım için özür dilerim. Oyun konusunda zamanı en çok değerlendiren kitlenin ARPG olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim.
-
Maşallah. :) Verdikçe veriyor oyun, çok şanslısınız.
-
Bu arkadaş her yamada kendince heyecanlanıp büyük beklenti içine giriyor ve her seferinde böyle hayal kırıklığı dolu mesajları atıyor. :)
Yahu 50 kere yazıldı, her seferinde patch notlarında kendileri de belirtti, oyun erken erişimde, aldıkları para oyunun fiyatı değil destek babında gönlünüzden ne koparsaydı. Ortada henüz resmi lansmanı yapılmış bir "ürün" yok.
6-12 ay civarı bir süreden önce de final sürüm çıkmayacağını sağır sultan bile duydu anladı.
Düzenli içerik, lig mekanikleri, eventler falan beklememek gerek. Oyun şu an Erken erişim/alfa/beta arası bir durumda, bu beklenti ile oynanırsa keyif alınır yoksa her seferinde hayal kırıklıkları kaçınılmaz.
Eksik sınıflar, silahlar, senaryo bölümleri, skiller, yeni mekanik ve içerikler peyderpey eklenecek oyuna, büyük bir paketle hepsinin ya da birkaçının birden gelmesi beklenmiyor.
Senaryo yapımında 4.-5. kısımlarda ilerlediklerini ama erken erişimdeki ilk 3 kısmın 2 kere tekrar oynanış sistemine 4. bölümün nasıl adapte edileceğini henüz düşündüklerini söylediler.
Böyleyken böyle, biraz sabır lazım. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X