Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.497
Cevap
126
Favori
396.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rhego

Hocam daha önce forumda açıklama yapıldı POE2 ile oyuna auction house gelcek. Yani itemi koyup çıkıcaz fiyatını belirleyip biz offline olsak bile satılacak.

Bu aradahttps://turkarpg.com/ sitesinden gelen yenilikleri türkçe olarak takip edebilirsiniz.
    Action house olayı süper olur. Sonunda

bu arada poe2 ayrı bir client olarak mı cıkacak? yoksa mevcut oyuna update gelip o şekilde mi poe2 olacak orda kafam karıstı benim.

• Rhego kullanıcısına yanıt
    Akşam ki yayında Chris'e sorulan sorulardan biri trade sistemi ile alakalıydı. Eğer bir sistem gelecekse PoE 2 öncesinde de getirebiliriz dedi. Ama şu şu gelecek diye söylemedi. Mevcut trade sistemi ekonominin bu denli önemli olduğu bir oyunda inanılmaz zaman kaybettiriyor. Bu yüzden bir şey gelecek olsaydı bangır bangır duyurusunun yapılacağını düşünüyorum.
  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Path of Exile
    Forum - General Discussion - Content Update 4.0.0: Leaked Patch Notes Excerpt (Calamity League) - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2250627/page/1#p15950968

Added a new system that allows offline trading. Each player can now enlist an NPC in their hideout that can store up to one regular stash tab full of items that other players can buy from said NPC when visiting their hideout. The exact details will be explained in a follow-up Development Manifesto later today.

• Oyunu steamden indirdim.En düşük ayardada en yüksek ayardada kasma sorunu var bir türlü çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar haklı olmanı istesemde, sahte bir haber gibi duruyor. Mesajı atan adam yönetici filan değil. Konu 2018 yılının konusu ve altında 3-4 tane yorum var. Geliştiriciler 2019 yılının mayıs ayında bir soru cevap etkinliği yaptılar kendi forumlarında. Oradaki soru cevapları ve linki ekliyorum.

-It has been 18 months since you posted the Trade Manifesto. Do you still stand by it?

This question prompted a long discussion. Many hours of senior developers talking about trade. Our conclusion was: Yes, we do stand by everything we wrote in the manifesto. We are not adding a Trade Market to the PC version of Path of Exile.

-Trying to trade in bulk maps, currency, and fragments is incredibly inconvenient and time consuming leading to more time spent attempting to acquire items to play the game rather than actually playing the game. Could improvements to the trade system for these types of items be made to help better facilitate bulk trading?

This question also prompted a long discussion, which turned into a conversation about how people acquire specific maps for Atlas completion. Our current thoughts are that we could make this easier, and so we are considering adding an occasional chance for map bosses to drop a map from an adjacent location. If we go ahead with this in 3.7.0, you'll see it in the Patch Notes.

For now there will be no changes to trade itself related to this.

Bu da soru cevap konusunun linki:
    Path of Exile
    Forum - Announcements - Developer Q&A - Part I - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2498351

• quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given-

Hocam ne kadar haklı olmanı istesemde, sahte bir haber gibi duruyor. Mesajı atan adam yönetici filan değil. Konu 2018 yılının konusu ve altında 3-4 tane yorum var. Geliştiriciler 2019 yılının mayıs ayında bir soru cevap etkinliği yaptılar kendi forumlarında. Oradaki soru cevapları ve linki ekliyorum.

-It has been 18 months since you posted the Trade Manifesto. Do you still stand by it?

This question prompted a long discussion. Many hours of senior developers talking about trade. Our conclusion was: Yes, we do stand by everything we wrote in the manifesto. We are not adding a Trade Market to the PC version of Path of Exile.

-Trying to trade in bulk maps, currency, and fragments is incredibly inconvenient and time consuming leading to more time spent attempting to acquire items to play the game rather than actually playing the game. Could improvements to the trade system for these types of items be made to help better facilitate bulk trading?

This question also prompted a long discussion, which turned into a conversation about how people acquire specific maps for Atlas completion. Our current thoughts are that we could make this easier, and so we are considering adding an occasional chance for map bosses to drop a map from an adjacent location. If we go ahead with this in 3.7.0, you'll see it in the Patch Notes.

For now there will be no changes to trade itself related to this.

Bu da soru cevap konusunun linki:https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2498351
    Evet, yine 3-5 mirror'a talim edeceğiz gibi gözüküyor

• Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunu guildin discordunda paylaşmışlardı. Auction house gerçekten lazım oyuna ama cris reyis kafası 1999 da kaldığından bu işe sıcak bakmıyor olabilir artık.
  • quote:

Aynen hocam bunu guildin discordunda paylaşmışlardı. Auction house gerçekten lazım oyuna ama cris reyis kafası 1999 da kaldığından bu işe sıcak bakmıyor olabilir artık.
    aaa sahte haber miymiş action house olayı Aslında cok güzel olur ya eklemeleri, keske eklense
  • Düşünsenize D4 patlıyor. Bunlarda o sezon için özel Diablova diye özel bir boss getiriyor. Boss bizi görünce korkudan ölüp HH atıyor. 😂😂
    Dalgaya bak ondan sonra 😎

• Bu oyunun amacı nedir? Bilmediğim için soruyorum, baya bir beğeniliyor ama videolarına falan bakınca tam anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Artık her ligi 8-10 mirror ile bitirebilirim.
    Yalnız şöyle bir şey var. Trade tabi ki de hızlanır ama marjlar çok düşer.

Sadece currenct flip değil. Aldın craftladın sattın. Yani katma değer üretimlerde bile marj düşer AH gelirse.

Ha trade çok zaman kaybettiriyor farm süremden yiyor dersen o tamam.
  • quote:

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2250627/page/1#p15950968

Added a new system that allows offline trading. Each player can now enlist an NPC in their hideout that can store up to one regular stash tab full of items that other players can buy from said NPC when visiting their hideout. The exact details will be explained in a follow-up Development Manifesto later today.
    Hocam o troll mesaj. O konu exilecondan bilmem kaç gün önce açıldı.

Path of Exile: Calamity ne? Dragons ne?

O adam her lig öncesi böyle lig tahmini tadında bir şey atıyor. Daha önce de Poe:Singularity diye bir şey atmıştı oradan biliyorum.

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an 300 ex kadar currency, 950 ex kadar item mevcut. Fakat oyuna girmiyorum, iki günde bir iki üç saat girdiğimde 50-60 ex'lik item satıyorum. Eğer offline'ken de satabilseydik, bu item'ların belki %90'ını iki haftada satardım. Herkesin böyle bir şansı olacağından 950 ex olmasın da 750 ex olsun. Ben zaten o 750 ex'i çevirerek 950 ex'ten fazlasını kazanırım. Tam zamanlı iş, aile ve sorumluluklar olunca manyakça alım satım yapamıyorsunuz. Benim ihtiyacım olan zamanı offline satış bana ziyadesiyle sağlayabilirdi.

Farm süresi falan pek takmıyorum ben. Öyle hunharca kasayım, kasarken item almak isteyen olursa haritadan çıkmayayım gibi düsturlarım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Onun bir suçu yok aslında. Yazan adam müthiş yazmış gerçek gibi duruyor. Büyük emek var o patch notlarda. Kaliteli troll yani.
  • Balance manifestosu duyuruldu.
    Path of Exile
    Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Balance in Path of Exile: Conquerors of the Atlas - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2686983

• Spectreler Zombiler ağır nerf yemiş. Bir de slightly yazmışlar utanmadan.

Bundan önceki manifestoda minion buildlerini Necromancer tekelinden alalım diğer klaslar da minionları efektif bir şekilde kullanabilsin diye miniondaki çoğu güzel özelliği gemin içine aldılar.

Şimdi de 3. spectreyi level 21 den 25'e çıkarmışlar. Spectre buildleri artık tamamen Necromancerların tekeline geçti. Şu an necrodan gelen +2 minion level olmadan level 25 yapmak çok zor.

Benim anlamadığım mesela Zombiemancer'a istersen 50ex lik item göm yine de bir okçu ya da direct caster kadar hızlı temizleyemiyordu. O zaman neden Zombie'nin slamini falan nerfliyorsun? Damage/life nerfle geç işte.

Skeletonlara dokunmamışlar bari. Lig zaten single target damage ligi(kendi bossunu kendin yap ligi). Map bosslarına da buff geldi. Normal map bosslarının resler 30 dan 40'a shaper gibi end game bosslarının resler 40'tan 50'ye çıktı. Feeding frenzy nerf yese bile dash verdiği için Skeleton başlamak mantıklı.

Çok tecrübeli olmayan arkadaşlara tavsiyem :

Okçu metasına aldanıp okçu başlamak gibi bir hata yapmayın. Okçu yapacaksanız da balista(ranged attack support) yapın.

Direk vuran okçu yaparsanız totemsiz 15-20ex gömmeden red map bosslarını falan öldüremezsiniz benden söylemesi.

Zaten okçu itemleri falan çok pahalı olacak Dying Sun'da en iyimser tahminle kapıyı 10 ex den açarlar.

Ucuza 6 linke ihtiyac duymadan hem league contenti (Metamorph Boss) hakkıyla yapayım hem de redmaplerde sorun yaşamıyım istiyoranız :

Skeleton Necro.
    Arc Totem Hiero
    Trapper/Miner
    Balista support

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Blight sezonuyla ilk defa spectre necro oynamış çokta süper bir item dizmiştim. Spectre damageli diademler multicraftlı chest en sonunda can sıkıntısına HH yapmıştım ama rüyam çok kısa sürdü demek, üzüldüm. Bir sezon daha oynayabilir es spectre necro yapabilirdim.

Neyse şeyi soracağım ben size Mathil1 in oynadığı critical castlı cyclone necro buildinde bir nerf yeme söz konusu var mı acaba? Olmazsa onu bari kasalım temizleme hızı fena değil gibi geldi

• Ranger umduğum gibi bir buff olmadı. Daha çok balista ligi olacak gibi. Mirage archer nerflemeleri kötü olmuş. Hem menzili hem atağı düşmüş. Genelde kullandığım bir support gemdi. Point Blank da nerf yemiş. Belki ngamahu Cyclone yaparım diyordum. Yakın vuruş damage %50 den %30 a düşmüş. Hasar ne kadar düşer bilemedim. Bunların üstünede tüm bossların can ve resistlerini arttırmışlar. İtem craftlamakda nerflerden nasibini almış. İtemi 2 kez mod basmamıza yarayın özelliği değiştirmişler.
  • GGG'nin söylediği: Melee skillerin yardıma ihtiyacı var
    Bizim beklediğimiz: Summonerda dengeleme
    Patchle gelen: Melee nerf

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.