Şimdi Ara

Patek PHILIPPE Saat Sorunu (Help)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saati kuzenimden aldım,aldığım ilk gün çalışıyordu sonraki gün kurdum çalışmadı tekrar kurdum çalışmadı sonra saatçiye götüriyim dedim ellemedim fazla . Saatçi 200 tl ye yaparım dedi saat zaten 400 tl dedim adam ben yapcağım işe bakarım dedi... Arkadaşlar sizce ne yapmayalım saatimi çok seviyorum tam ortadaki mekanizması bozulmuş... nerelerde yaptırabilirim ucuza yapan saatçiler varmıdır ben birtanesine baktırdım dahada gezmedim morelim bozuldu.Yardım Ederseniz sevinirim .
     Patek PHILIPPE Saat Sorunu (Help) Patek PHILIPPE Saat Sorunu (Help)

• Güncel :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehli-Dünya kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Servisime yollama imkanınız varsa sorunu çözebiliriz. Gösterdiğiniz kişi sanırım balansta bir problem olduğunu söylemiş. Ortadaki mekanizma demenizden bunu anlıyorum. Parçalarından da elimde mevcut. En uygun şekilde çözmeye çalışırız inşallah.
    Referasnlar için web sitesindki işlere bakabilirsiniz: http://www.saathane.com/

Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dilerim...
  • Merhaba ilginizden dolayi tesekkur ederim oncelikle... Ben sitenizdeki adrese saati gonderiyim fakat ucret konusunda max verebilcegim 50 TL + bide kargo ucretleri tarafima dahil olmak sartiyla kabul edebilirim.. Simdiden bu fiyati vermem yanlis birsey biliyorum fakat 400 tl lik saatede bundan daha fazlasini vermenin biraz absürd birsey oldugunu dusunuyorum.. Eger fiyat kabulunuz ise gondermek istiyorum hemde cok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat çok şık modeli nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehli-Dünya

Merhaba ilginizden dolayi tesekkur ederim oncelikle... Ben sitenizdeki adrese saati gonderiyim fakat ucret konusunda max verebilcegim 50 TL + bide kargo ucretleri tarafima dahil olmak sartiyla kabul edebilirim.. Simdiden bu fiyati vermem yanlis birsey biliyorum fakat 400 tl lik saatede bundan daha fazlasini vermenin biraz absürd birsey oldugunu dusunuyorum.. Eger fiyat kabulunuz ise gondermek istiyorum hemde cok.

Saat orjinal mi 400 tl patek :) birde ben olsam yine verirdim o ücreti 400 tl saat ama yinede çok şık çok seviyorum bu tip saatleri uyguna bulursam alacağım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim saat birebir orjinaliyle aynı dönüşü şekli rengi herşeyiyiyle mükemmel -- Sahibinden.com da patek saatleri aratırsan bulabilirsin aynıları var ama benim yazın alabilceğim orjinal güzel bir model var onu sana tavsiye edebilirim STÜHRLING 127A Bunu arat çok güzel bir saat.. orjinal parası 1000 lira civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehli-Dünya kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Cevap geciktiği için kusura bakmayın. Mesaj cevaplanınca bildirim gelmiyor o yüzden unutabiliyorum.
    Masraf olarak belirttiğiniz rakamdan yukarı çıkacağını zannetmiyorum. Azami ücretli bir parça değişimi gerekirse yani bütçeyi aşacak gibi olursa zaten size bilgi verip onay almadan işlem yapmıyorum. Velev ki böyle bir durum oluştu kargo ücretsiz şekilde size geri gönderim yapabilirim. Yani süpriz fiyatlarla karşılaşmazsınız.

Bundan sonraki iletişimi PM veya özel mail adresim ile sağlayabilirsek daha hızlı geri dönüş sağlayabilirim.

iletisim@saathane.com

Hayırlı günler dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.