Şimdi Ara

Pastırma yedikten sonra koltuk altından gelen pastırma kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
18.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Çemeniyle birlikte yeme sende. Pastırma değil sırf çemen alıp yesen yine kokar.

Çemenli pastırmayıda sevmem ayrıca..

Walla çemeni güzel oluyor, acıka gibi ama acısı yedikten sonra çıkıyor

Alıntıları Göster
    Yiyeceğin ter kokusuna etki yaptığını ilk defa senden duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Alıntıları Göster
    koltuk altını temizlicen önce ;) traş edicen ki ter orada kalmasın. sonra da stick sürersin. he illaki kokar baharat bu sonuçta terle kokuda çıkıyor ama böyle minimuma indirirsin. kendin bile duymazsın. milletide kolunun altına alıp naber lan demicen bunları yaparsan kurtuluşa erersin

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

koltuk altını temizlicen önce ;) traş edicen ki ter orada kalmasın. sonra da stick sürersin. he illaki kokar baharat bu sonuçta terle kokuda çıkıyor ama böyle minimuma indirirsin. kendin bile duymazsın. milletide kolunun altına alıp naber lan demicen bunları yaparsan kurtuluşa erersin

Alıntıları Göster
    Güzel facebook nicki olurmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

çemensiz yesende kokuyor yine

neden kokuyor dersen demek tere karışıyor ki bileşenler koku yaratıyor

Dur ben bir iki plugin arayayım.Belki o dindirir kokuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Alıntıları Göster
    koltuk altından geliyorsa eğil bak bi yerken oralara düşmüştür halıyı filan süpürün

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Walla çemeni güzel oluyor, acıka gibi ama acısı yedikten sonra çıkıyor

Alıntıları Göster
    Koltuk altından pis koku gelmesi için pastırma yemen gerekmez. Sıcak yaz günlerinde 24 saat içerisinde banyo yapmazsan koltuk altında terlemenin meydana getirdiği nemli ortam sayesinde hızla bakteri üremesi gerçekleşir ve o kokuyu alırsın. 3-5 dilim pastırmadaki az miktarda çemen koltuk altında öyle bir kokunun müsebbibi olamaz. Sucuk yediğimde oluyor dersen bir nebze anlarım çünkü içerisinde %5-7 oranında sarımsak var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

koltuk altından geliyorsa eğil bak bi yerken oralara düşmüştür halıyı filan süpürün

Alıntıları Göster
    Bir kaç arkadaş sağolsun güzel yorum yazmış teşekkür ediyorum.

@faruk banyo yaptıktan 5 dakika sonra yesem bile terler terlemez kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 30 Ağustos 2011; 10:04:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

adamlar dar gelirli pastırma yememişsin o yüzden ilkdefa duyuyorsundur

Kokuyu yapan çemendir bu arada

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Koltuk altından pis koku gelmesi için pastırma yemen gerekmez. Sıcak yaz günlerinde 24 saat içerisinde banyo yapmazsan koltuk altında terlemenin meydana getirdiği nemli ortam sayesinde hızla bakteri üremesi gerçekleşir ve o kokuyu alırsın. 3-5 dilim pastırmadaki az miktarda çemen koltuk altında öyle bir kokunun müsebbibi olamaz. Sucuk yediğimde oluyor dersen bir nebze anlarım çünkü içerisinde %5-7 oranında sarımsak var.

al bi dar gelirli daha... adam ne demiş sen nedemişsin :D git yat uyu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 30 Ağustos 2011; 10:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

quote:

adamlar dar gelirli pastırma yememişsin o yüzden ilkdefa duyuyorsundur

Kokuyu yapan çemendir bu arada

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

al bi dar gelirli daha... adam ne demiş sen nedemişsin :D git yat uyu ya

Alıntıları Göster
    görgüsüz gibi hergün pastırma yersen kokarsın tabi tere karışıyor sonuçta.

• quote:

Ciddi misin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windoo43 -- 30 Ağustos 2011; 11:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windoo43

quote:

Ciddi misin??

Alıntıları Göster
    Çemen ye sonra git 1 hafta boyunca halka açık tuvaletlerde işini gör. Sana ne küfür ederler bilemessin.

• quote:

Orijinalden alıntı: windoo43

quote:

Ciddi misin??

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Alıntıları Göster
    iğrençsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Alıntıları Göster
    şimdi burda önemli konu terin içindeki şeylerdir tuz,su falan vardır ve vücut ısısını korumak için terleriz bunun yanında koltuk altı ve apış arasındaki terlemelerde ise içinde yağ ve protein bulundurur.Bakteriler bunlarla birleşerek kendi vücut kokunu oluşturur ama pastırma kokusu olayı doğru benim annemde demişti çünkü onu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

şimdi burda önemli konu terin içindeki şeylerdir tuz,su falan vardır ve vücut ısısını korumak için terleriz bunun yanında koltuk altı ve apış arasındaki terlemelerde ise içinde yağ ve protein bulundurur.Bakteriler bunlarla birleşerek kendi vücut kokunu oluşturur ama pastırma kokusu olayı doğru benim annemde demişti çünkü onu bilmiyorum

Alıntıları Göster
    İnternette araştırırken bu konuyu gördüm, pastırmayı yiyene kadar böyle bir şeyin olduğundan benim de fikrim yoktu. Ta ki iki hafta önce yarım kiloya gram altın parası verdiğim pastırmayı yiyene kadar. Şimdi bilerek bir süreliğine evden çıkmıyorum, yarısı da duruyor gerçi artık nadiren yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

İnternette araştırırken bu konuyu gördüm, pastırmayı yiyene kadar böyle bir şeyin olduğundan benim de fikrim yoktu. Ta ki iki hafta önce yarım kiloya gram altın parası verdiğim pastırmayı yiyene kadar. Şimdi bilerek bir süreliğine evden çıkmıyorum, yarısı da duruyor gerçi artık nadiren yerim.

Millet yukarı da dalga geçiyordu inanmıyordu Amedra kardeşimiz bizzat test etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Millet yukarı da dalga geçiyordu inanmıyordu Amedra kardeşimiz bizzat test etmiş

Alıntıları Göster
    Hiç sevmem şu pastırmayı. Tadı birşeye benzemiyor, ayrıca koku yapıyor. Kendi kendine işkence gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

nasıl yiyosun? o da önemli

Ne demek nasıl yiyorum? Çemeniyle birlikte yiyorum.

Pastirmadaki cemen aslinda etin bozulmasini onlemek icin kullanilir. Insanlar yesin diye degil.. Cemeni yemezsen bisey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

nasıl yiyosun? o da önemli

Ne demek nasıl yiyorum? Çemeniyle birlikte yiyorum.

Pastirmadaki cemen aslinda etin bozulmasini onlemek icin kullanilir. Insanlar yesin diye degil.. Cemeni yemezsen bisey olmaz.

İnsanlar yesin diye değil...

Lafa bak Sanane kardeşim istediğim gibi yerim.

• ama tespit hakkaten doğru, pastırma yedikten sonra terlerseniz koltuk altı pastırma gibi kokuyor nedenini bilmiyorum ama roll-on işe yarıyor, kendi kokunu ister istemez alıyorsun ama dışarıya yansımıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.