Şimdi Ara

Pasta cila ile geçmeyen yerler? Resimler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanın arka tamponda boya kalkması oldu.Yani anlayacağınız pasta cila ile geçmez gibi.Tamda köşe kısımda bunu nasıl düzeltiyorlar komple tampon mu boyanacak ?Satarken de küçücük şey için boyalı mı gözükecek orası ?

Ek: Resmini yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 18 Ağustos 2012; 11:37:01 >

• Bir aracin boyali Sayilabilmesi icin metal aksaminin yani kaporta sacinin boyanmis olmasi gerekir. Tampon,ayna,paçalik vs boyali ise bu aracin degerini etkilemez.zira tamponlar carpma vs surtme gibi kazalarin kaporta sacina zarar vermemesi mantigiyla vardir otomobillerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bir aracin boyali Sayilabilmesi icin metal aksaminin yani kaporta sacinin boyanmis olmasi gerekir. Tampon,ayna,paçalik vs boyali ise bu aracin degerini etkilemez.zira tamponlar carpma vs surtme gibi kazalarin kaporta sacina zarar vermemesi mantigiyla vardir otomobillerde

4 parça 5 parça boyalı diye sayanlar tamponu saymıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bir aracin boyali Sayilabilmesi icin metal aksaminin yani kaporta sacinin boyanmis olmasi gerekir. Tampon,ayna,paçalik vs boyali ise bu aracin degerini etkilemez.zira tamponlar carpma vs surtme gibi kazalarin kaporta sacina zarar vermemesi mantigiyla vardir otomobillerde

4 parça 5 parça boyalı diye sayanlar tamponu saymıyor mu?

Yok hocam,parca boyali derken camurluk,kapi,tavan,bagaj,kaput gibi komponentler sayilir aracin plastik bolumu sayilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @jdmworks Teşekkürler bare onlar sayılmasın zaten yeterince yer var hasarlı
  • Hocam kaportacı oralara rötüş yapar. Boyanacak kadar çizik yok.
  • rötuş olur oraya sanırsam.
    ben başka birşey yazmak istiyorum, üstteki resim reklam fotosu gibi olmuş, toyota
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 17 Ağustos 2012; 19:52:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de tamponda baya çizikler vardı. Boyacı rötüş yapmış. Fazla özenmemiş, baya fark ediliyor ama olsun benim için fark etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.