Şimdi Ara

passatta hangi motor seçeneği mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kısmet ederse birkaç gün içerisinde kaporasını verip yeni kasa sıfır passat 1.4tsi comfortline almayı düşünüyorum. Bu motorun bildiğiniz üzere 2 seçeneği var. 125 beygir ve act 150 beygir. Konu hakkında bilgili kişilerden görüşlerini rica ediyorum. 125 yerine 150 beygir olanı almak ve 8000 tl ye yakın fark vermek mantıklı mı? Yılda maksimum 7-8 bin km yapıyorum, benzinliyi tercih etmemim sebebi bu. Sonradan pişman olacağım bir seçimde yapmak istemiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. ha bu arada sokağa atılacak 1 liram yok. her ikisinide kullanan arkadaşlar varsa farklarını söyleyebilirmi

• Performans olarak 150 likler dusuk devirde dip gaz yapinca biraz aksiyo iki silindirden 4 silindirile gecene kadar ve bu silindir olayinin yakit ekonomisine cokta katkisi yok l.tabi devrini verdikten sonra 150 lik alir basini gider ama bence 8 bin tl fark vermeyin 125 lik kasaya gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 olanın ivmelenmesiyle bi fark olmayacaksa 150 için extra vermenin anlamı yok o halde
  • ACT yi çok başarılı buldum ben. Silindirlerin devreye girmesi hissedilmeyecek kadar kısa sürede oluyor. Aksama yaşamadım kesinlikle. Devreye girmede bir sıkıntı yok ancak performans ve yakıta ne kadar katkısı var bilmiyorum. 125 beygire sahip olan aracı da denemem gerek. İki aracı da deneyin ve karar verin derim.

• 8 bin liraya motor alırsın. O farkı vermek akıl işi değil.

• 125 yeterli bence.
  • Yoğun şehir içi kullanıyorsanız kesinlikle ACT alın. Test sürüşünde ACT'li model şehiriçinde %20 ekonomi sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer çöpe atacak fazladan paran yoksa trendline al

• Kaporasini verip birkaç gün sonra biraz zor alırsınız. Geçenlerde konusu vardı 8 ay sonraya sıra veriyorlarmis.

• Passat mantiksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 23 Mart 2015; 17:25:13 >
  • bi kere 8 ay sıra sözkonusu değil şu an kapora verdiğimde en geç haziran gibi teslim ediyorlar. ikincisi passat şu ülkede alınabilecek en mantıklı araçların başında geliyor, üçüncüsüde test şürüşü imkanı bu iki modelde bulamadım o yüzden siz kulanananlara kulak vermek istedim
  • Çöpe atacak bir liran yoksa Passat alma bence.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    önerin nedir merak ettim gerçekten
  • başlık sahibi düzgünce bi soru sormuş tabi konu vw olunca sulanmaya başlamış bile, iki motor arasında bariz bi yakıt farkı yok günlük kulllanımda neredeyse aynı yakarlar ama 150 hp olan daha performanslıdır doğal olarak, 0-100 2 sn gibi bi fark var ki 2 sn önemli bi fark bence, eğer performans istiyosanız, öyle bi merakınız yoksa ve belirttiğiniz gibi para da sizin için önemli ise gerek yok, 125 de gayet yeterli gelir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eritroblastosis -- 23 Mart 2015; 18:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Çöpe atacak bir liran yoksa Passat alma bence.

Abi dizel otomatik Passatlar için ben de senin söylediğine katılıyorum ama benzinli manuel seçenekler de f/p açısından uygun değil mi dersin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

başlık sahibi düzgünce bi soru sormuş tabi konu vw olunca sulanmaya başlamış bile, iki motor arasında bariz bi yakıt farkı yok günlük kulllanımda neredeyse aynı yakarlar ama 150 hp olan daha performanslıdır doğal olarak, 0-100 2 sn gibi bi fark var ki 2 sn önemli bi fark bence, eğer performans istiyosanız, öyle bi merakınız yoksa ve belirttiğiniz gibi para da sizin için önemli ise gerek yok, 125 de gayet yeterli gelir....

cevabın için teş. ed. aslında performansa önem veren biriyim ama 8000 tl lik fark gerçekten fazlasıyla düşündürüyor beni. 3-4 bin civarı olsa hiç düşünmeden verirdim. ama şu an kafam biraz karışık. eğer 125 lik passat kullanıcıları bu motor için passatı kaldırır gayet esnektir ve sizi üzmez derlerse aklımı çelebilirler, böylece paramda cebimde kalmış olur

• Passat Comfortline çıplak haliyle 81.700 lira. Donanım durumuna bakarak aynı paraya Mondeo 1.5 160 ps style Mondeo veya daha dolu Superb alınır. Ha bende çöpe atsam canım yanmayacak 82.000 lira olsun, gider ikinci el, düşük kilometrede Premium araç bakarım. C olur, Volvo S60 olur, illa VW olacaksa CC 1.4 tsi olur.. Yılda 8.000 km süreceksem safi keyif arabası alırdım.

• ACTye ve ekstra 25 beygire 8 bin hayatta verilmez tamamen distribütör düdüklemesi, aradaki farkın maximum 4 bin olması lazım, yarım litre anca az yakar o da her zaman değil, 750 tlye chip attırarak 150bgyi zaten elde edebilirsiniz.

Dsgli olan Passatlar fiyat farkından ötürü hiç mantıklı değil, kronik sorunlu bir şanzıman için 13 bin vermekte hiç akıl karı değil.

1.4 tsi 125 manuel highline mantıklı, yada comfortline + led farlar + katlanır aynalar + isteğe bağlı jantlar, gayet yeterli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 hp alırdım...gayet yeterli bir makine. Hele yılda o kadar az km kullanılacaksa. 125 hp tsi ve manuel passat şu anda gayet güzel bir kombinasyon. Act teknolojisinin sağlayacağı minimal yakıt tasarrufu için ekstradan o kadar para vermezdim ben..

• Yerinde olsam superb bakardım fazla para vermeye gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.