Şimdi Ara

PASSAT VARİANT KASALARIN İKİNCİ ELİ ZAYIFMIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Passat Variant modelleri pek tutulmuyormu ilan sitelerine baktığımda 2 veya 3 aydır aynı araçlar hemde sadanlardan fiyat olarakta baya uygun ve kullanışlı olmalarına rağmen pek alıcıları yok gibi tabiki Passat böyleyse diğer modellerin durumu daha kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu aracın ikinci eli zayıf olur mu Allah aşkına.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToTWnKJCe3XzAZg93qAP2i_e4PsnGqGjyLKyt1MUguOltJtI-TO3QZbMes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 10 Aralık 2016; 20:10:00 >
  • Türkiye'de sw ler fazla ilgi görmüyor ama bende hep Böyle kasalara yani sw lere hep ilgim olmuştur passatinki de audininkilerde bence cok guzel.

• İkinci eli zayıf evet. Bu passat da olsa böyle audi de..

Sw olmasi en büyük etken. Sedan hastalığı var millette. Ben de mevcut aracimi almadan önce sw araca talip oldum. 2 ay takip ettim. Karar verdim, kendi aracımi sattığım an o da satıldı. Nasip değilmiş. Bence tutup tutmamasına bakmadan alın. Her türlü ihtiyacı giderir bu araçlar. Satarken 150-200 ilan parası verir yine hızlı satarsınız, satmayı dert etmeyin.

• Markadan ziyade bizim millet sw bir aracı beğenmiyor
    Genelde hepsi zayıf

Lakin benimde çok beyendiğim bi kasa varyant
    Çocuklar biraz büyüsün varyant alacam.aslında biniciler için ideal,yani tutmaması fiyat avantajı sağlıyo

• Bu arada 6 tane ilan gördüm dsg li. Bence alan satmıyor

Bitane son kasa var beyaz cam tavanlı.süper bi görüntüsü var jip gibi duruyor
    Şeytan passatı sat varyant al dedi bi an

• Bence çok kullanışlı güzel bir araba ama Türkiye'de tüm SW modeller ikinci elde sorunlu ama mal alıcıya satılır elinizde kalacak bir araba da değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sw yerine doblo tarzı araçlar tercih edildiği için sw ler satılmıyor.
  • Kedi daha hızlı satılır diycem de ikibin tidiay 102hp

• Passat Variant,Sw kategorisin de en çok hoşuma giden araçlardan biri.

Ülkemizde Doblo,Tourneo varken ne yapsın bizim millet Sw aracı.
  • Evet zayıf acil satması zor iki yıl bindim ev alacağım için acil satmak gerekti zor sattım ama yine gönlüm variant ta...

• Sw alan adam alıyım satıyım diye düşünmüyor. Ya mecbur kalıyor ya da uzun süre binip satıyor. Levorg ve yeni insignia tasarım açısından çok başarılı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

• sw alcaksan megane sport tourer alcaksın

• sw araçların piyasada pek olmaması ve ikinci elin düşük olmasının diğer nedeni sıfır sw araç bayiler de yok örneğin koca istanbulda ki opel bayilerinde astra k sw veya insignia sw bulmak pek mümkün olmadı yani aracı alma kararı verecek biri aracı yakından görüp inceleyemiyor ve test edemiyor, tamam ülkemizde az satılıyor da bir tane bari araç getirse bayiler showroom da incelenip satılma olayı olur, satın alınmak istendiğinde özel sipariş 3 ay beklersiniz modundalar, diğer markalarda da durum benzer sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRa

Evet zayıf acil satması zor iki yıl bindim ev alacağım için acil satmak gerekti zor sattım ama yine gönlüm variant ta...

Takipteyim ancak ilanlar beni biraz soğutuyor ilanı bitip tekrar ilana koyan araçlar var 2011-12 model 58-62 bin arası 85 bin kmde araçlar full olmalarına rağmen bile satılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

sw araçların piyasada pek olmaması ve ikinci elin düşük olmasının diğer nedeni sıfır sw araç bayiler de yok örneğin koca istanbulda ki opel bayilerinde astra k sw veya insignia sw bulmak pek mümkün olmadı yani aracı alma kararı verecek biri aracı yakından görüp inceleyemiyor ve test edemiyor, tamam ülkemizde az satılıyor da bir tane bari araç getirse bayiler showroom da incelenip satılma olayı olur, satın alınmak istendiğinde özel sipariş 3 ay beklersiniz modundalar, diğer markalarda da durum benzer sanıyorum.

Aynen öyle astra k 1.0 easytronic sw kanlı canlı görsem alma ihtimalim olabilir. Ama Opel Türkiye bu versiyonu Türkiye ye bile getirmiyor.

• B8 variant ların satış adetleride pek iyi değil sanırım ülkemizde..Bu memlekette sw olarak toros ve kartaldan sonra tek tutan sw megane st .Aracımı değiştirecegim zaman ilk seçeneğim megane st olacak benimde

• 2 yıldır 2012 passat variant 1.6 tdi manuel aracıma zevkle biniyorum bu keyfi bilen bilir şimdi satıp b8 passat variant alacağım tekrar.Bizim ülkede stationwagon yerine kapalı kamyonetlere biniyor millet ama passat konforunu vermez kesinlikle.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• Variantın kendine has müşterisi oluyor, alan müşteri profilide ikinci rli prk takmayan,işlevsellik,konfor sraysn kişiler oluyor,beğendiyseniz alın,bagajı harika

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.