Şimdi Ara

Passat Tavan İzolasyonu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
5
Favori
28.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bu karton değil, Oluklu Mukavva adı.

Orijinalden alıntı: yakup13

tavana karton koyulması sadece talismana has bişey değilki biçok markada var ve amacı sadece izolasyon değil

(evet otomotiv sektöründe mühendisim)

diğer amacını da açıklasaydınız iyi olurdu

Değil benzer malzemeli Vw, Mercedes fotoları bile atılsa malesef forumda adı çıktı Talisman ın..
  • Türkiye ye ihraç edilen araçların farklı donanım ve standartta olduğunu bilmiyoruz en son hatırladığım Fiat bazı araçlarının arka koltuk kafalıklarını eklemeden satışa sunduğu maalesef ülkemizde çok bir denetim olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • EruhluMuhdi E kullanıcısına yanıt
    Güzel çalışma olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gediklii

dönüp dolaşıp konuyu yine vw'e getirmişler. sanki vw'de olması talismanda olmasını haklı çıkarıyor. madem öyle aç bi konu passat'ta var diye millet ona da yorum yapsın. sanki vw babamızın malı.

bahsettiğimiz konuda tam orası..
    yeri gelmişken
    biz talısmanı savunmuyoruz.
    birinde oluklu mukavva kullanılması diğerini aklamıyor..
    bahsettiğimiz fransız malı için yorumlara bak..
    alman malında çıkınca kimsecikler ortada bile yok

yani milletimizde öyle bir ön yargı varki kendi kullandıkları bir üründe sevilmeyen bir detay çıktığında ölü taklidi
    yapıp yoksayı oynuyorlar.

bu nasıl bir umursamazlıktır anlaşılır gibi değil.
    yoksa o malzeme orada ve teknik detayları apayrı bir yerde.
  • bunun bukadar olay olmasına şaşırdım valla ne bekliyorsunuz arkadaş bu araba RENAULT bu araçlar sadece türkiyede faiş fiyatlarda dünyada resmen amele arabaları bunlar almanyada ki bir adam bu arabaya bakmaz bile.

Valla hiççç şaşırmadım bukadar param olsa renault değil almak showroom un yanından geçmem miss gibi alman arabaları varken neden gidip keko gibi fransız arabası alayım ki.

PSN : WsSqueeze
    ;
  • Doğruysa eğer resmen skandal . Bide bu aracı almayı düşünüyordum. Bunlar nissanıda mahvederler

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Bu doğruysa talismanda karton varsa clio ve meganda ne var acaba, kese kağıdı mı?

Hahahhaha musambada olabilir

BMW 320i First edition M Sport
  • Karton toplayıcıları bu durumu öğrenmesin,yoksa sokaklarda tavanı sökülmüş talismanlarla karşılaşabilirsiniz😂😂😂

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

dönüp dolaşıp konuyu yine vw'e getirmişler. sanki vw'de olması talismanda olmasını haklı çıkarıyor. madem öyle aç bi konu passat'ta var diye millet ona da yorum yapsın. sanki vw babamızın malı.

bahsettiğimiz konuda tam orası..
    yeri gelmişken
    biz talısmanı savunmuyoruz.
    birinde oluklu mukavva kullanılması diğerini aklamıyor..
    bahsettiğimiz fransız malı için yorumlara bak..
    alman malında çıkınca kimsecikler ortada bile yok

yani milletimizde öyle bir ön yargı varki kendi kullandıkları bir üründe sevilmeyen bir detay çıktığında ölü taklidi
    yapıp yoksayı oynuyorlar.

bu nasıl bir umursamazlıktır anlaşılır gibi değil.
    yoksa o malzeme orada ve teknik detayları apayrı bir yerde.

fransız malı - alman malı örneğini dsg ve diğer şanzımanlar için de verebiliriz. biri dsg hata verdi diye konu açsın yer gök inliyor ama diğerlerinde 3-5 mesajda geçiliyor. dsg'nin yerden yere vurulması umurumda değil. övülmesinin de yerilmesinin de bana maddi veya manevi gram katkısı yok. bu konuda da passat'ta da aynı malzeme var demişler. bilmiyordum öğrenmiş oldum. önceden bilseydim gelir uyarırdım zaten. forumda genel olarak herkes kendi kullandığı markaya toz kondurmamanın derdinde. biri japon seviyor yere göğe sığdıramıyor, diğeri alman hayranı, bir başkasının gözü fransızdan başka bir şey görmüyor. ben artık bu gerçeği kabul ettim. değiştirmeye uğraşmanın beyhude olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir babayiğit, şu aracı sıfır alıp ta tüm parçalarını iç, dış sanayide söktürecek. Bakalım neler barındırıyor içeride, hangi mücevherler var

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • Hicbir malzeme olmasaydi bu kadar ses getirmezdi

Renodan aciklama gelir yakinda;

" Artik üst segment araclarimiza da izolasyon yapmama karari aldik"

• yalan falan değil... gerçekten böyle bir parça var.

arkadaşın konunun en başında paylaştığı resimdeki (karton üzerindeki) referans numarasını google'da ararsanız

732622685R

bu parça ve fiyatı çıkıyor.TAVAN TRAVERS TVK

Enteresan olan fiyatı.... tavan sacı 260 tl, bu 460 tl... ucuz birşeyde değil yani. Çoğu parçadan pahalı

bence bildiğimiz karton görünümlü daha farklı bir malzeme hydro yazıyor... suya vs dayanıklı birşey galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Eylül 2017; 1:5:2 >

Yakit depoları bile gayet yanıcı polietilen plastik malzemeden üretiliyor bundan haberiniz var mı? Koltuklarda kullanılan sünger de poliüretan, o da gayet yanıcı.

İşe yaramasa karton kullanmazlar. Yalıtım malzemesi olarak tavanda karton kullanmayı kim akıl ettiyse sağlam pirim almıştır çünkü ciddi maliyet avantajı sağlamış.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.