Şimdi Ara

PASSAT B8 UPGRADE Mİ? YOKSA 2015 A6 2.0 TDI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba

    Elimde 2015 passat B8 2.0 tdi 150 PS DSG confortline 109.000 km'de araç var aracımı 2015 Audi a6 2.0 TDI ile değiştirmek istiyorum. veya passsatıma Hayalet, Discovery Pro, Katlanır ayna, Difüzör, Durtford jant, Lane Assist, Aktif cruise kontrol, Elektrikli bagaj taktırıp full bir donaımla devam etmek istiyorum. Bu Donanımların bana maaliyeti 27-30 Bin civarı tutuyor. İnanın kararsız kaldım aracımı Full Upgrade edip devam mı edeyim yoksa 90.000 tl fark verip 2015 E segmenti A6 mı alayım. Daha önce 2012 model A6 kullandım. Konforu passata göre belirgin ve oturaklı bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum. Tşk ederim.



  • Passata bu kadar donanım ekletmeyle uğraşmazdım. Passatın 2.0 BiTDI versiyonuna geçerdim ben olsam. Zaten hepsi highline.
  • Öncelikle "upgrade" yerine yükseltme veya yenileme, geliştirme desek daha güzel olur. Asıl konuya gelecek olursak 2015 model 105000 km yol yapmış aracınıza ekleteceğiniz bu donanımlar aracı ilerde satarken size ya hiç dönmeyecek ya da çok az fayda sağlayacak. Ben olsam hiç uğraşmam başka bir araca geçerdim.
  • 90 bin tl az değil 2.0 dizel titanium mondeolara bak passattan daha oturaklı ve konforludur istediğin donanımları da sana sunacaktır bi test et derim almadan önce yada 1.4 tsi highline
  • Elinizdeki araci satin 2015 B8 2.0 240 hplik veya 190lik araca gecin.Katlanir ayna discover vs zaten onlarda var.Line asist acc direksiyon isitma 360 kamera biraz zor bulunur.Bulunanlarda pahali olur.Ha heyecan istiyorum diyorsaniz yukarida yazdiklarina ek xenon far ve stop alip araca big turbo uygulamasiyla 200 hp civarlarinda temiz bir guc alabilirsiniz.

    Ama sonradan ekledikleriniz tam stabil calismayabilir.Ozellikle acc ve line asist.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 27 Şubat 2019; 17:51:9 >
  • Param var fantazi arıyorum derseniz audi ye geçin.
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Araç zaten kısıtlanmış 2.0 tdi 150 ps stage 1 ile çok rahat 200 ps alınıyor tşk ederim
  • Sizi yormayacaksa bence a6 ya geçin ekliyeceğiniz donanımların fiyatını satarken alamayacaksınız ve a6 o donanımlara sahip pasaattan da daha memnun eder
  • Eklettiğin donanımların karşılığını satarken alamayacaksın. Öte yandan a6’nın 2. Eli passat’a göre daha zayıf. Aslında passat 2.0 olduğu için 2. Eli çok da iyi değil. Yani maddi açıdan bakmak gereksiz.

    Konfor olarak bu eklenecek donanımlar a6 konforunu veremeyecektir. Passat’ı sıfırdan aldıysan yazık olur, yoksa a6 alınabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin Cann

    Passata bu kadar donanım ekletmeyle uğraşmazdım. Passatın 2.0 BiTDI versiyonuna geçerdim ben olsam. Zaten hepsi highline.
    Öyle olacak gibi hem dolu hem güçlü araç
  • wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    Hocam değiştirmeye kararlıysanız farklı bir araç olsun diyorsanız yeni kasa Audi 2.0 TDI A4 de kovalanabilir. Tercih sizin ama ben olsam 240lık passat alırdım. İnsanlar normal bir Passat sanıp bulaştığında rahat rahat tozunuzu yutturabilirsiniz. Sleeper araçlar gerçekten çok hoşuma gidiyor.
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    A4 b8 kasa kullandım hocam çok basık ve dar passat bayağı geniş a6 kıvamında nerdeyse dediğiniz gibi 240 şık temiz bulabilirsem alacağım
  • Dediğiniz geliştirmeler vs ne kadar iyi yapılırsa yapılsın en ufak hatası uğraştırması vs sizi çok yıpratır ve aracı satarkende çok zarar edersiniz. Benim fikrim direk içinize sinen bir A6 ile yolunuza devam etmeniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.