Şimdi Ara

Passat 1.8T & Toyota AVENSİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2003 veya 2004 passat1.8 highline almaya niyetlenmiştim, geçenlerde birisi aklıma Toyota Avensis modelini de önerdi. İkisi arasında kaldım, her iki modelinde 2003-2005 modelleri arasını ve full olanını alacağım, hangisini tavsiye edersiniz, neden?

• VW Sevmem ama Passat derim.

Nihayetinde yurt dısında uretılmıs bır araç daha kalitelidir gibime geliyor.
  • 1.8T Passat tadından yenmez, gerek konforu, gerek donanımıyla çok güzel bir araç...

Avensis de klasik bir japon arabası olarak sorunsuz bir araçtır..

Ben tercih yapacak olsam bu durumda oyumu 1.8T dan yana kullanırdım...
  • Passat kullanmış biri olarak performans konfor ve her anlamda kesinlikle passat derim gerçekten harika bir araç
  • 1.8T HİGHLİNE dan mı bahsediorz . bence alınması gereken bi araç

sence hangisini almak lazım

• eski kasa passat yerine güncel kasa avensis derim donanım olarak ikiside aynı
    passat motor güçlü ama fazla yakar turbo sorunu olduğunu duymuştum turbo olmayanlar daha çok tutuluyor diye söylemişti galerici arkadaşım
    avensis makul performans 1,6 sı sınıfının en hızlısı ve en az yakıt tüketeni performans dersen 1,8 ve 2,0 da bulabilirsin 2005 kadar

avensis 5 yıldızlı
    passat 4 yıldızlı euroncup testi (eski kasa yeni kasası 5 yıldızlı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakitsiz61 -- 11 Haziran 2008; 11:24:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

VW Sevmem ama Passat derim.

Avensis Türkiye'de mi üretiliyor?
    Bir de yedek parça olarak hangisi daha kolay ve ucuz temin edilir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinok -- 11 Haziran 2008; 11:30:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat 1.8T Highline
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

eski kasa passat yerine güncel kasa avensis derim donanım olarak ikiside aynı
    passat motor güçlü ama fazla yakar turbo sorunu olduğunu duymuştum turbo olmayanlar daha çok tutuluyor diye söylemişti galerici arkadaşım
    avensis makul performans 1,6 sı sınıfının en hızlısı ve en az yakıt tüketeni performans dersen 1,8 ve 2,0 da bulabilirsin 2005 kadar

avensis 5 yıldızlı
    passat 4 yıldızlı euroncup testi (eski kasa yeni kasası 5 yıldızlı )

2003-2004 lerde turbosuz 1.8 motor yok.2.0 turbosuzlar var onlarda piyasada yok gibi bişey hiç tutulmadı.

Ayrıca 1.8 T ların bakımı güzel yapılırsa çok sağlam araçlardır ki performansı o kasaya göre bence üst düzeydir.8.6 sn gibi bi 0-100 ü vardır.
    2.0 Avensislerin yakıt problemi var,lpg de uygulanamıyor yanılmıyorsam 1.8 T'da motorda sorun olmadıkça uç noktalarda tüketim değerleri görmezsiniz.

Eğer tercihiniz kesinlikle Highline olacaksa passatta,yanı comfortlıne falan olmayacaksa tercihim kesinlikle passat olurdu hem performans hemde yol tutuş passatta daha iyi.

Avensis benim bildiğim japon üretimi.Türkiyede üretildiğini duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 11 Haziran 2008; 12:08:22 >

• yukarıda arkadaş iyi sallamış avensis bir kere ingilterede üretiliyor bunu öğrensin. ayrıca 1.8tlerde turbo arıza sorunu var. ayrıca passat 2 seneye kasa yeniler şimdi eski kasayı alırsanız 2 sene sonra eskininde eskisi kasaya sahip olmuş olursunuz. avensis 2.0 axcelutive elegant sizin beklentilerinize cevap verecektir vergiyi ve benzini hesaba katmazsak tabi
  • bende iki aracı düşünuyorum hatta bunlara birde a4 2003 1.8T ilave et
    seçim yapmak zor değil aslında bana göre;

1. sırada a4 olur
    2. sırada passat ((( konfor performans
    3. sırada avensis (((( yeni dizayn ve motor ve ncap

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar ben 2003 veya 2004 passat1.8 highline almaya niyetlenmiştim, geçenlerde birisi aklıma Toyota Avensis modelini de önerdi. İkisi arasında kaldım, her iki modelinde 2003-2005 modelleri arasını ve full olanını alacağım, hangisini tavsiye edersiniz, neden?
  • Avensis de 2009'da kasa değiştirecek ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

yukarıda arkadaş iyi sallamış avensis bir kere ingilterede üretiliyor bunu öğrensin. ayrıca 1.8tlerde turbo arıza sorunu var. ayrıca passat 2 seneye kasa yeniler şimdi eski kasayı alırsanız 2 sene sonra eskininde eskisi kasaya sahip olmuş olursunuz. avensis 2.0 axcelutive elegant sizin beklentilerinize cevap verecektir vergiyi ve benzini hesaba katmazsak tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bende iki aracı düşünuyorum hatta bunlara birde a4 2003 1.8T ilave et
    seçim yapmak zor değil aslında bana göre;

1. sırada a4 olur
    2. sırada passat ((( konfor performans
    3. sırada avensis (((( yeni dizayn ve motor ve ncap

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar ben 2003 veya 2004 passat1.8 highline almaya niyetlenmiştim, geçenlerde birisi aklıma Toyota Avensis modelini de önerdi. İkisi arasında kaldım, her iki modelinde 2003-2005 modelleri arasını ve full olanını alacağım, hangisini tavsiye edersiniz, neden?

Hocam ben 2 tanesi arasında tereddüt yaşarken sen seçenekleri 3 yaptın.
    Şaka bir yana ben de düşünmüştüm Audi fakat bunlardan daha pahalı olunce vazgeçmiştim.

• giza
    arkadasta var 1.8 t passat... lpg ile kullanıyor kendisi
    bildiğim kadarıyla da çok memnun...
    yakış ile bilgileri ona sorun bence
  • Ya bu 1.8 T dediğiniz aracı 3 yıl kullandım ne turbo arızasıdır allah aşkına,9 yaşında passat sahibi abimiz var 0 almıştı bir kere daha turbo arızası yaşamadı.

150000 km den sonra,afedersiniz 5 kişi elinden geçip b.ku çıkmış passatlardaki turbo arızalarını hepsine mal etmeyin.
  • Dostlar Toyota Avensis 2.0 Elegance ile Passat 1.8T Highline modelinin karşılaştırmalı Teknik Bilgilerini nereden temin edebilirim. Kafam karıştı bir de teknik bilgiler üzerinde bakmak niyetindeyim. Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • arabam.com da otobilgi bölümünde karşılaştırma bölümü var...
    bir bakın isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

arabam.com da otobilgi bölümünde karşılaştırma bölümü var...
    bir bakın isterseniz...

Baktım dostum eyvallah, fakat karşılaştırma çok dandik inan. Bilgiler doğru değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

VW Sevmem ama Passat derim.

Bi kere Avensis Türkiye'de üretilmiyor İngiltere'de üretiliyor. Bu biiiiiiiiiiir.
    Velev ki Türkiye'de üretilmiş olsun Toyota Türkiye fabrikası son yıllarda en çok kar eden ve en çok ödül alan Toyota Fabrikası bu da iki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Avensis de 2009'da kasa değiştirecek ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

yukarıda arkadaş iyi sallamış avensis bir kere ingilterede üretiliyor bunu öğrensin. ayrıca 1.8tlerde turbo arıza sorunu var. ayrıca passat 2 seneye kasa yeniler şimdi eski kasayı alırsanız 2 sene sonra eskininde eskisi kasaya sahip olmuş olursunuz. avensis 2.0 axcelutive elegant sizin beklentilerinize cevap verecektir vergiyi ve benzini hesaba katmazsak tabi

iyide passat 2 sene sonra kasa değiştirir o zman 2 eski kasa olur ama avensis eski kasa olur anlatabildimmi ?

• Eski kasa veya 2 eski kasa olması önemli değil arkadaşlar. Ben binmek için alacağım en az 5 yıl. Avensis yada passat diyen arkadaşlar, gerekçelerini ve neden onu tercih etmem gerektiğini diğerinden üstünlüğünü yazarlarsa çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.