Şimdi Ara

passat 1.8T / passat 1.8 ??????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
27.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • düz 1.8 ile ilgili yorum yok mu hiç 1999 model comfortline.
  • GÜncel...
  • 2 Sene boyunca 97 1.8T Kullandık.130000 KM'de almıştık.Öyle ağır bir sorun , masraf çıkarmadı.Turboda ufak bir sorun çıkmıştı onu 50 TL'yemi ne halletmiştik.

1.8 T 130 PS oldumu artık inmezsiniz araçtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

2 Sene boyunca 97 1.8T Kullandık.130000 KM'de almıştık.Öyle ağır bir sorun , masraf çıkarmadı.Turboda ufak bir sorun çıkmıştı onu 50 TL'yemi ne halletmiştik.

1.8 T 130 PS oldumu artık inmezsiniz araçtan

1.8t 150 hp
  • 99 model 18t ların ederi ne kadardır 150000+ alınır mı bakımlı ve temiz ise ?
  • aracin sizden onceki sahibi yada sahipleri, turboyu gerektigi gibi kullandiysa sorun cikcagini sanmiyorum. nette bu konulari anlatan cok yazi var. birde motordan aldiginiz hazi arttirmak istiyorsaniz hks blow off taktirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu aractan almayi dusunuyorum konu oldukca faydali oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜncel...
  • Bizde 98model passat 1.8T Highline I vardı 2.el almıştık 19bin tlye 2008'de baya bir masraf çıkardı yolda bıraktı 1.5sene sonra 19.500e sattık yaptığımız masraf 2bin tlden fazladır.
  • Şu an 1,8 düz passat almak istesek, fiyatları ne alemde?Bir tane buldum motoru rektefe edilmiş. Ederi nedir sizce arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Şu an 1,8 düz passat almak istesek, fiyatları ne alemde?Bir tane buldum motoru rektefe edilmiş. Ederi nedir sizce arkadaşlar?

Linki atsanda ona göre bilgi versek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hertelden44

quote:

Şu an 1,8 düz passat almak istesek, fiyatları ne alemde?Bir tane buldum motoru rektefe edilmiş. Ederi nedir sizce arkadaşlar?

hocam nette yok araba. dost isi b
    iraz. 1.9 tdi ymus araba.400,000 binde motor sifirlanmis(yapilmis). 2000 kilometrede su an. serviste sifirlanmis. kaportada ufak skintilar mevcutmus. fiyat 15,500 diyo. senet karsilifi almis. 18000e geldi dedi adam. simdi bakmaya gidecem. yururu cok iyi diyor. ne diyosunuz?

• quote:

quote:

quote:

iraz. 1.9 tdi ymus araba.400,000 binde motor sifirlanmis(yapilmis). 2000 kilometrede su an. serviste sifirlanmis. kaportada ufak skintilar mevcutmus. fiyat 15,500 diyo. senet karsilifi almis. 18000e geldi dedi adam. simdi bakmaya gidecem. yururu cok iyi diyor. ne diyosunuz?

Gidip bakarsın kullanırsın aracı. Gözün tutarsa bi ustaya götürürsün ne var ne yok söyler zaten. Hayırlısı 400 binde olması iç taraftaki döşemenin direksiyonun felan biraz yıpranması demektir onlarıda görmezden gelebilirsen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gidip bakarsın kullanırsın aracı. Gözün tutarsa bi ustaya götürürsün ne var ne yok söyler zaten. Hayırlısı 400 binde olması iç taraftaki döşemenin direksiyonun felan biraz yıpranması demektir onlarıda görmezden gelebilirsen

araci gordum. kaporta full boya istiyo.ic kisim bayaga deforme olmus.icini yeniletsek ne kadara mal olur. birde arabanin ruhsatinda benzin yaziyor. tdi arac ama ???? ve en onemlisi 15,500 edermi. sahibinden sitesinde 300bin olan arac 18 fiyat yazilmis. yanlis hatirlamiyorsam....

dedigim gibi, ici bayaga deforme olmus.bayaga hemde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araci gordum. kaporta full boya istiyo.ic kisim bayaga deforme olmus.icini yeniletsek ne kadara mal olur. birde arabanin ruhsatinda benzin yaziyor. tdi arac ama ???? ve en onemlisi 15,500 edermi. sahibinden sitesinde 300bin olan arac 18 fiyat yazilmis. yanlis hatirlamiyorsam....

dedigim gibi, ici bayaga deforme olmus.bayaga hemde

O araba uğraştırır sizi 3-5 neyse fazla verin ama gözünüz arkada kalmasın.

• arkadaşlar merhaba yarın bu arabayı görmeye gideceğim sizce bir sorunu yoksa allayımmı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-passat-1.8t-highline-106044606/detay#
  • bana kalırsa 1.8 turbo moturlu olanı derim bizde 2 sene önce 98 1.8 turbo highline 2 123.000 de maldık triptonic ve hala bir sorun çıkarmadı çok ta güzel turboda filan hi.ç bir sorn yok bana kalırsa alın derim ve yakıtta çok iyi derim gazla gazla antalyaya gittik geldik 700 km yok yaptık 150 160 lira gaz yattı bilginize.
  • temiz bir 1.8t bulsam benim borayla hemen değişirim.98 passatın ocak ayı vergisi 80tl .benimki 310
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.