Şimdi Ara

paspas çamur sorunu nasıl hallolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar,yağmur kar vede kışın arabanın paspasları çok çabuk çamur olup arabanın içinin kötü kokmasına neden oluyor
    arabayı yıkatsam bile 1 gün sonra birileri biner binmez hemen çamur oluyor,zaten silkeleme ile hallolsa sorun yok yani yazın silkeler ve tozu atardık ama kışın çamur olunca onu silkeleme geçirmiyor
    daha önceden aradabir eve getirip banyoda su veriyordum birazda şampuan sorun olmuyordu ama şimdi çamur olunca banyoyu tıkar
    araba yıkama yerlerinde 15 tl verip yıkatınca hemen ertesi gün arabaya birileri binse hemen çamur oluyor

acaba paspaslarımı uygun şekilde alsam,yani komple kauçuk olanlar var,komple halıfleks gibi olanlar var,birde yarısı kauçuk yarısı halıfleks olanlar var
    yada araba yıkama sonrasında paspas üstüne konan karton ayaklıklar oluyor 1 gün anca dayanıyor,yıkama yağlama sonrası hemen paspas üstüne konan şeylerden onlarmı ideal olur
    yada gazetemi sermek iyi olur

kararsız kaldım bu konuda faydalı birşeyler yapan varsa fikir alabilirim şimdilik bunlar var

• Kışın kauçuk kullanın. Yazın halı paspas gibisi yoktur.
  • Yaz, kış kauçuk paspası yeğlerim.
  • Ya kauçuk alcan yada bir iki kat gazete kaplıcan.
  • yıkama yerindeki usta fırçalamadan bahsetmişti sanırım kauçuk alıp fırçalama yöntemide işe yarayabilir
  • gazete ile uğraşmayın aracınıza uygun kauçuk pas pas alın yıkamada yıkatırsınız mis gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Kışın kauçuk kullanın. Yazın halı paspas gibisi yoktur.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kışın kauçuk yazın halı olurmu bi kere halı paspas kullanırsan içerisi sıcak olur hemde halı tozu tutar hemde yıkaması kurulaması zordur kauçuk paspas yaz kış en edealidir. aracınıza uygun kauçuk paspas alın.
  • en temizi kauçuk yaz kış...halı olanların bakımı zor çok toz tutuyor yazın bile olsa sürekli süpürmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

kışın kauçuk yazın halı olurmu bi kere halı paspas kullanırsan içerisi sıcak olur hemde halı tozu tutar hemde yıkaması kurulaması zordur kauçuk paspas yaz kış en edealidir. aracınıza uygun kauçuk paspas alın.

Halı paspasın toz tuttuğu doğru ama içerisi neden daha sıcak olsun çözemedim? ayrıca bende kışın kauçuk yazın halı kullanıyorum. Kauçuk paspasın görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor ama kışın çamurlardan ve ıslak ayakkabılardan dolayı mecburen kullanıyorum.
  • halı paspas iyi değilse zaten satmazlardı aslında ev ortamındaki gibi his veriyor heleki ayakkabıları çıkarıldımı uzun yolda mis gibi oluyor
  • Orijinal kauçuk paspası şiddetle tavsiye ederim. Aracının modelini bilmiyorum, ancak ben kendi aracıma orijinal kauçuk paspas aldım, çok memnunum. Ondan önce oto yıkamacı bir arkadaşımın hediye ettiği kauçuk paspası kullanıyordum, sıcakta koku yapıyordu, şimdi hiç bir problem yok.

Kışın velur paspas çekilecek dert değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Halı paspasın toz tuttuğu doğru ama içerisi neden daha sıcak olsun çözemedim? ayrıca bende kışın kauçuk yazın halı kullanıyorum. Kauçuk paspasın görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor ama kışın çamurlardan ve ıslak ayakkabılardan dolayı mecburen kullanıyorum.

evde nasıl fark ederse arabadada eder heleki adana gibi sıcak yerde yaşarsan.

• Kışın kauçuk paspas şart, ama yazın halı paspas (temiz tutarsanız) araç içinde daha kaliteli görünen bir ortam sağlıyor, kauçuk biraz basit kaçıyor..
  • Gazete kağıdı sereceksin her tarafa. Her gün o gazete kağıtlarını yenisiyle değiştirmen lazım. Arkadaşımın babası öyle yapıyor
  • kauçuk paspas gazete ve ayaklar çamurlu ise galoş aracımda standart bulunur sıfır çamur.
  • Otobüs dolmuş döşemecilerinin kullandığı kaplama malzemesinden halı görünmeyecek şekilde parça kestirin. Paspas boyunda kestirirseniz kayıyor. Paspasa ihtiyaç bile duymazsınız. Çamurlar da kuruyunca süpürgeyle çektirirsiniz.
  • Kesin çözüm olsun istiyorsan sahler marka araca özel paspaslar var.Asla koku yapmaz.Zaten havuzlu olduğundan dolayı su dökülsede camur girsede istediğin zaman çıkar 2 dakkada yıka tak geri.Çok kullanışlı ve piyasadakilerin hepsinden daha kaliteli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaz kış halı paspas kullanıyorum ayda bir yıkamacıda suyla haftalık olarak da bir fırça ile temizliyorum. Sadece şoför tarafında ıslaklık ve ayakkabı deforme ettiği için kış döneminde 3-4 ay halı üzerine kauçuk paspas var. Ayrıca döşemeyi de carpex köpük ile sık sık temizliyorum. Bej zemin ve deri döşeme aracımda uyduruk kauçuk zımbırtılar görsel olarak hiç de şık durmuyor. Aracımın tabanı çoğu evden temizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.