Şimdi Ara

Pasolig hakkında açıklama yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bildiğiniz üzere bu sezon pasolig ile başladı ve devam ediyor. Bu uygulamadan tribün grupları şikayetçi. Yok adımızı veriyoruz, yok fotoğrafımızı veriyoruz, bizi fişliyorlar. Ama bu insanlar herhangi bir bankadan kredi almaya kalkınca donunun numarasına kadar veriyorlar.
    Peki bu bahanelerin altında ne mi var?
    Evet bu tribüncüler biletleri önceden alıp, tüketiyordu. Karaborsa dediğimiz şekilde fahiş fiyatlarla biletleri satarak insanları enayi yerine koyarak haksız para kazanıyorlardı. Şimdi pasolig uygulaması ile bunun da önüne geçildi. Kısaca özetlemek gerekirse köstek olmak yerine destek olaral iyi bir spor ortamı yaratabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bırak savunma. Neden milli maçta Passolig geçerli değil? Çünkü milli maçlara yalvar yakar taraftar çağıranlar kimsenin passolig saçmalığına katlanacağına ihtimal vermedi. İşte bu saçmalığı çıkaranların samimiyeti bundan ibaret.
  • Passolig, stadlarda hükümete, Erdoğan'a çok büyük protestolar yapıldığından dolayı taraftarları, tribün atmosferini bitirmek için çıkarıldı.
    Örnek, çArşı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ya bırak savunma. Neden milli maçta Passolig geçerli değil? Çünkü milli maçlara yalvar yakar taraftar çağıranlar kimsenin passolig saçmalığına katlanacağına ihtimal vermedi. İşte bu saçmalığı çıkaranların samimiyeti bundan ibaret.

Çünkü Saraçoğlu'nda pasolig cihazları yeni yeni kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ya bırak savunma. Neden milli maçta Passolig geçerli değil? Çünkü milli maçlara yalvar yakar taraftar çağıranlar kimsenin passolig saçmalığına katlanacağına ihtimal vermedi. İşte bu saçmalığı çıkaranların samimiyeti bundan ibaret.

Değil çünkü ssl değil bu.
    Cl maçları için bile özel izinlerle anca yapılabilir. Geçen Galatasaray maçında falan yoktu.

Edit; bu turnuva tff ye bağlı değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceokızo -- 10 Ekim 2014; 15:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdıklarım başımıza bi iş gelmesin diye gitmiyor maça.

Fişlenmek, yıllık aidat ödemek v.s falan filan bunlar hikaye maça giden adam için. Ancak işin içine artık yasal işlem girdi yaa, yanındaki çakmak atsa sahaya sen bi garip oluyorsun ulan acaba onun yanındayım diye beni de paketlerler mi diye düşünüyorsun, olay bu.
  • aynen öyle bunlar maçtan önce tüm biletleri ayırıyolardı o bilet satanlar bunların tanıdıgı ben kaç kez bunlar yüzünden maça gidemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen gün cumhuriyet kupası maçında kimin bilet ayırdığını gördük. gelmiş pasoliki savunuyor.
  • hala türk futbolu izleyen varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.