Şimdi Ara

BAL REKLAM KAMPANYALARI HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sıralarda televizyonlarda, radyolarda, internette vs. dogal bal reklamları var birsürü annemde bal bitmişti reklamını görmüş televizyonda adamalar 5kilo balı+ 5kiloda petek balı 100lira diyor ve organık oldugunu idda ediyor işte belge felan gösterıyr buna benzerde çok kampnaya yok 5 kilo bal +polen 100lira vs. gibi bunlar hakkında bilgisi olan biri var mı veya kullanan lütfen yardım.

• Hepsi palavra hocam. Aşağıdaki adresten, firmaya yapılan şikâyetlere bir göz atın :

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/balderesinet
  • Allah aşkına birazcık araştırın ya Allah aşkına! İnternet, bu firmaları şikayet eden mağdurlarla dolu.. Üstelik glikozlu olduğu tespit edilmiş yani sahte bal.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/bal-deresi
    http://www.bilgimanya.com/balderesi-karakovan-bali-alacaklar-okusun-dikkat/7404

• arkadaşlar babam 1 kilosunu 60 TL ye alıyoruz..Bilmem kaç kilo 100 tl hiç mantıklı değil sakın aldanmayın
  • evet biraz araştırdım çok çok şikayet var ben geçen sene almıştım 1kilo memleketten 45liraya da adamlar 5kilo 100lira diyor :D Ya şu sıralar memleketten felan sipariş etmem zor bu civarlarda vs. bakıyorumda onların yerına şu BALPARMAK veya BİNBOĞA tarzı isim yapmış markalar alayın daha iyi olur heralde.
  • Tek kelimeyle palavra. Anlata anlata bitiremdikleri okadar kaliteli balın kilosunu 20 liraya kimse vermez. Marketten Binboğa marka bal alın bir kavanoz en iyisi o. Fabrikalarını falan izlemiştim baya iyi çalışıyorlar. Dedem hobi olarak arıcılık yaptığından baldan yöne derdimiz yok çok şükür :)
  • 2. el kısmında bir ağabey satıyordu. alan çok memnun, onu gördüm sadece. karadeniz taraflarından satıyordu. bayağı da referansı vardı tabi. ha reklam olsun diye değil, bilgi için yazdım. alana kolaylık olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 kilosu 100 liraya bal mı olur ? Git marketten küp şeker al daha iyi.
  • üst komşumuz almış bizim eve de yolladı 1 çay bardağı kadar alın deneyin diye.benim çok hoşuma gitti . eğer sahteyse üzülürüm gerçekten tadı çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 12 Şubat 2012; 15:23:21 >
  • Feyk bunlar
  • valla bu sene Binboğa balıyla idare edecem anlaşılan öbürlerin güvenemedım seneyede en iyisi memleketten almak
  • Trtde satıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Tek kelimeyle palavra. Anlata anlata bitiremdikleri okadar kaliteli balın kilosunu 20 liraya kimse vermez. Marketten Binboğa marka bal alın bir kavanoz en iyisi o. Fabrikalarını falan izlemiştim baya iyi çalışıyorlar. Dedem hobi olarak arıcılık yaptığından baldan yöne derdimiz yok çok şükür :)

benim babamda hobi olarak arı yetiştiriyor piyasası o kadar yüksekken o fiyata bal mümkün değil.Ayrıca hobi olarak yaptığımız için 0 şeker ve maximum zahmet yani doğla olanlar çok zor üretiliyor bencede kesinlikle palavra ve annemin babasıda uzun yıllar arcılık yaptı kendisi tükettiği için oda hiç şeker vermez oda onların yalan olduğunu söylüyor adam reklamda balı kavanozunda görünce şekerli bu dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

quote:

Tek kelimeyle palavra. Anlata anlata bitiremdikleri okadar kaliteli balın kilosunu 20 liraya kimse vermez. Marketten Binboğa marka bal alın bir kavanoz en iyisi o. Fabrikalarını falan izlemiştim baya iyi çalışıyorlar. Dedem hobi olarak arıcılık yaptığından baldan yöne derdimiz yok çok şükür :)

benim babamda hobi olarak arı yetiştiriyor piyasası o kadar yüksekken o fiyata bal mümkün değil.Ayrıca hobi olarak yaptığımız için 0 şeker ve maximum zahmet yani doğla olanlar çok zor üretiliyor bencede kesinlikle palavra ve annemin babasıda uzun yıllar arcılık yaptı kendisi tükettiği için oda hiç şeker vermez oda onların yalan olduğunu söylüyor adam reklamda balı kavanozunda görünce şekerli bu dedi

Aynen, öyle zorlukları varki arıcılığın görmek lazım. Bikere 9 kovan arımız ölmüştü geçen sene. Kışın buralar çok sert geçer onlara kışın bakmak gerekiyor, özel yiyecekleri var -50 derecede bile donmayan onlardan almak lazım falan filan. Şeker olayı ise (arıcılar şerbet der) yaza girerken yavru arılan güçlenmesi için az miktarda beliri periyotlarla önüne azar zar şekerli su konulur. Daha sonra buna gerek kalmaz. Ama %100 saf karakovan balı yapılacaksa bu kovanlar bırakılıyor kendi başına ve hiç ellenmiyor.

Organik olabilmesi içinde çok geniş alanda sıfır ilaçlı tarım yapılması, kanalizasyon olmaması, fabrika olmaması laızm.

Dedem 2 parmak kadar hazır peteklerden koyuyor mum falan diyorlar ondan sonrasını arı kendisi devam ediyor ve peteğin %98 tamamen yenileiblir oluyor ortası taş gibi değil piyasa balları gibi Her sene farklı olur zaten bal. Bi sene çiçekler çoktu diğer sene çiçek azdı balda ona göre daha koyu ya da daha akışkan olabiliyor. Hatta bazen çiçeklerin rengi çıkıyor. Peteklerin içinde saf polenler var

Dayım bir yerde bal üreticisine denk gelmiş, koca hangar gibi alana arı kovanlarını koymuşlar diyordu, birde baklavacılarda ellerinde kalmış baklava ve glikoz şuruplarını almışlar tenekelerle, koca kovalara boşaltıp bal üretiyorlardı diyor, arılar onu yiyerek yapıyormuş Hadi bu neyse, birde hiç arı eli değmemiş ballar varki onlar daha da vahim

Arıcı forumlarını araştırdımda biraz, saf karakovan balının kilosu 100 liradan başlıyor. Normal gerçek balın kilosu ise 60-80 den başlıyor.

Bu televizyonlardakiler ilk 20 kişi diye diye 2 senedir 100 liraya bal satıyorlar. Üstelik ilk shopping TV de çıktılar 3 kilosu 100 lira dediler aradan 3 ay geçti 4 kg 100 lira oldu sonra heryerde çıkmaya başladı bu marka ve 5kg 100 lira dediler. Süreklide şu anda arayan ilk 20 kişiye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

quote:

Aynen, öyle zorlukları varki arıcılığın görmek lazım. Bikere 9 kovan arımız ölmüştü geçen sene. Kışın buralar çok sert geçer onlara kışın bakmak gerekiyor, özel yiyecekleri var -50 derecede bile donmayan onlardan almak lazım falan filan. Şeker olayı ise (arıcılar şerbet der) yaza girerken yavru arılan güçlenmesi için az miktarda beliri periyotlarla önüne azar zar şekerli su konulur. Daha sonra buna gerek kalmaz. Ama %100 saf karakovan balı yapılacaksa bu kovanlar bırakılıyor kendi başına ve hiç ellenmiyor.

Organik olabilmesi içinde çok geniş alanda sıfır ilaçlı tarım yapılması, kanalizasyon olmaması, fabrika olmaması laızm.

Dedem 2 parmak kadar hazır peteklerden koyuyor mum falan diyorlar ondan sonrasını arı kendisi devam ediyor ve peteğin %98 tamamen yenileiblir oluyor ortası taş gibi değil piyasa balları gibi Her sene farklı olur zaten bal. Bi sene çiçekler çoktu diğer sene çiçek azdı balda ona göre daha koyu ya da daha akışkan olabiliyor. Hatta bazen çiçeklerin rengi çıkıyor. Peteklerin içinde saf polenler var

Dayım bir yerde bal üreticisine denk gelmiş, koca hangar gibi alana arı kovanlarını koymuşlar diyordu, birde baklavacılarda ellerinde kalmış baklava ve glikoz şuruplarını almışlar tenekelerle, koca kovalara boşaltıp bal üretiyorlardı diyor, arılar onu yiyerek yapıyormuş Hadi bu neyse, birde hiç arı eli değmemiş ballar varki onlar daha da vahim

Arıcı forumlarını araştırdımda biraz, saf karakovan balının kilosu 100 liradan başlıyor. Normal gerçek balın kilosu ise 60-80 den başlıyor.

Bu televizyonlardakiler ilk 20 kişi diye diye 2 senedir 100 liraya bal satıyorlar. Üstelik ilk shopping TV de çıktılar 3 kilosu 100 lira dediler aradan 3 ay geçti 4 kg 100 lira oldu sonra heryerde çıkmaya başladı bu marka ve 5kg 100 lira dediler. Süreklide şu anda arayan ilk 20 kişiye

zaten yakında 10 kilosu 100 lira olacak, ha gayret az kaldı.

ne yazık ki, bir gafletle almış bulunduk, adamın reklamlarda neredeyse hiç nefes almadan öve öve bitiremediği balın kavanozunda "fason olarak üretilmiştir" diye yazıyor. Yani bildiğiniz açık bal. insanda biraz utanma olur ya, fason olarak üretilmiş normal açık balı bu kadar yere göğe sığdıramadan övüp durmak nasıl bir yüzsüzlüktür ben anlamıyorum. bimdeki ballar bunun aynısı hemde buna oranla daha ucuz. Buradan herkese şunu söylemek istiyorum; sakın o reklamlara kanmayın, gidin bim'deki balı alın daha iyi.

• Reklamlardaki şahıslar iştahlı iştahlı yiyorlardı, canım çekti.
  • tse standardı lazım,hakiki değilse bal adını kullanamamaları gerekir aslında,4 kilo bal 100 lira olamaz,bir de polen hediyeli diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansürü uygulamayı biliyorlar sigaraları saklamayı biliyorlar normal kelimeleri bile sansürlüyorlar. ama insan saglına zarar veren söyledikleri gibi olmayan sahte bir şeyin reklamını yapmakdan cekinmiyorlar nasıl bir anlayış bu anlamadım ne şerefsiz bir anlayış.bide şimdi moda oldu kayıtları canlı gibi gösteriyorlar defalarca sanki canlı gibi yok efendim hadi fiyatı biraz daha düşürüyoruz falan filan bunlarda parmagı bütün kanllarında satanlarında emegi geçenlerinde ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNiDüNYa -- 12 Şubat 2012; 18:23:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.