Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
413.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

6+ alın hocam G4 sizi kesmez

iPhone o tarihte almak çok mantıklı olur mu emin olamadım

iPhone alacaksanız Eylül'de çıkacak olan yenisini bekleyin derim. 2 GB ram olacak, parmak okuyucusu daha gelişmiş olacak, yeni bir kamera teknolojisi kullanılacak. Şu anki iPhone'a o kadar para verilmez, Eylül'e az kaldı. Ama G4 düşünürseniz o ayrı.

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

6+ alın hocam G4 sizi kesmez

iPhone o tarihte almak çok mantıklı olur mu emin olamadım

iPhone alacaksanız Eylül'de çıkacak olan yenisini bekleyin derim. 2 GB ram olacak, parmak okuyucusu daha gelişmiş olacak, yeni bir kamera teknolojisi kullanılacak. Şu anki iPhone'a o kadar para verilmez, Eylül'e az kaldı. Ama G4 düşünürseniz o ayrı.

Evet Haklısınız ama yurt dışından akrabam da Haziran'ın başında gelecek apple iPhoneu Eylül ayında piyasaya sürüyor ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g3 gibi kronik çatlama bilmem ne problemli çıkmasında 2000 tl altı girerse her türlü satılır.

paylaşıldı mı bilmiyorum.Burada video yayınlanmış kamera ile ilgili..
    Ben umutluyum umarım s6 dan daha iyi bir kameraya sahip olur. G2 den g3 geçmek gereksiz bakalım g4 geçmeye değer fiyat/performans sunacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensizsuren -- 22 Nisan 2015; 9:34:28 >

Orijinalden alıntı: bensizsuren

http://social.lge.co.kr/lg_story/lg_mobile/g4/colby-brown/

paylaşıldı mı bilmiyorum.Burada video yayınlanmış kamera ile ilgili..
    Ben umutluyum umarım s6 dan daha iyi bir kameraya sahip olur. G2 den g3 geçmek gereksiz bakalım g4 geçmeye değer fiyat/performans sunacak mı?

LG piyasada G2 ile patladı G3 sadeliğini ön planda tutarak çok sattı bu sefer G4 ile kamerasını 1.8 diyafram açıklıyla ve birçok ıso v.b. manual ayarlarla kamerasıyla piyasada tutunmaya çılışıcak gibi fakat LG g4de kameraya ağırlık vermiş gibi 16 değilde 20 mp ile çıksaydı daha başarılı olabilirdi bence neticede g4 kamera telefonu olacağı benziyor....

• bence şekli şemali ile güzel bir telefon olacak sistem derseniz zaten bana göre lg nin arayüzü gayet stabil çalışan bir arayüz diğer androidlerle karşılaştırınca.
    g2 kullandım g3 kullanıyorum iki telefondada bir şikayetim olmadı yada eksik gördüğüm bir kısım olmadı
    bu çıkarsa biraz piyasaya dağıldıktan sonra bende almayı düşünüyorum açıkçası
    tanıtım yapıldıktan sonra sadece güney körede 1 gün sonra satışa başlanacak buralara gelmesi yazı geçer diye düşünüyorum ama beklicez bakalım

Orijinalden alıntı: dustman

Telefonun S6'dan pahalı olacağı söyleniyor. link

2500 üstünde çıkmaz piyasaya çıkarsada çok şey kaybedebilir s6 karşısında
  • İki gün kaldı.

Merakla bekliyorum.

G3 denemek istiyordum pilden dolayı almaktan vazgeçiyorum devamlı.

En azından G4 ile giriş yapayım istiyorum artık. :)

Tek tek her satırda ayrı başlıklarda soru sorulmuş.

Yeni amiral serisi geliyor başlıkta çıt yok.

Çok ilginçsiniz gerçekten...

Yarın ki G4 Lansmanını buradan takip edebilirsiniz.

fiyata uçmuşlar g3 akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok gereksiz bir fiyat olmuş cidden.

Hiç bir anlam veremedim bu duruma...

Haberi buraya da aktarayım...

LG’nin merakla beklenen amiral gemisi LG G4’ün Avrupa satış fiyatı belli oldu. LG G4 fiyatı ile cep yakacağa benziyor. İşte LG G4'ün fiyatı.
    Sızıntıların en büyük kurbanı olan LG G4 hakkında her gün yeni bir bilgi gelmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde LG G4’ün kamera özelliklerini ön plana çıkaran videolar firma tarafından yayınlanmıştı. Gelişmiş kamera özelliklerine sahip olması beklenen LG G4’ün bugün Avrupa satış fiyatı sızdı.

Sızıntıya göre LG G4 Almanya’da 678 Euro’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. LG G4 32 GB Beyaz modeli 678 Euro iken LG G4 Deri modeli ise 730 Euro’ya alıcılarını bekleyecek.

Türkiye'de yükselen dolar kuru ve vergilerle beraber LG G4'ün Galaxy S6 ile beraber aynı fiyat aralığında bulunması bekleniyor. Fakat iki senedir Türkiye'de agresif bir fiyat politikası izleyen LG, kar oranını düşürerek ve bazı vergi oranlarını sineye çekerek, yine iddialı bir fiyatla pazara girebilir. Henüz Türkiye için kesin bir rakam yok.

Ha birde deri kapaklı olsun isterseniz 52 euro vermeniz gerekiyor. :)

• Antoine Massetyoutube
    [FR] Annonce LG
    https://www.youtube.com/watch?v=OEAC4yknCEU

Canlı yayını buradan takip edebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: hell line

sd808 ile geldi

810 a göre ne dezavantajı var veya var mı?

Orijinalden alıntı: Lagertha

Sen o kadar kamera reklamı yap, telefona 16 mp kamera koy

cehalet dedikleri bu olsa gerek

İşlemciyi soran arkadaşa da basit olarak şöyle diyebilirim ; sd810 ısınma ve ısınmadan dolayı hızını düşürdüğü için performans kaybı yaşanıyordu.

Gflex 2 de ve m9 da yaşanan ısınma sorunun olmaması için sd808 kullanmışlar.

Test programlarında ss alıp tatmin olan biri değilseniz pek birşey farkedeceğini zannetmiyorum.

Gayet yeterli ve performansı azımsanmayacak en azından kullanıcı olarak farkedilmeyecek bir işlemci.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.