Bildirim
[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (327. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WoLKovY
quote:
Orijinalden alıntı: kms2007
quote:
Arkadaşlar LG G4 ile ilgili bir sorunum var;
Belki daha önce başına gelenler vardır yardımcı olabilir.
Telefonda bilindiği üzere Ayarlar/Ana Ekran/Ana Ekranı seç bölümünde 2 adet "Ana Ekran" seçeneği var. Ben (1) "Ana Ekran" seçeneğini kullanıyorum (2) "EasyHome" yerine.
Şöyle bir sorunum var. Ana Ekran seçeneği altından (1). Ekranı yani "Ana Ekranı" varsayılan olarak işaretlediğim halde.
Bir kaç program ya da uygulama açıp kapadıktan sonra Home tuşuna bastığımda Telefon yine Ana Ekran seçmemi istiyor benden.
Bu durum sürekli devam ediyor. Normal şartlarda varsayılan olarak işaretlediğim bir uygulama ya da programı yeniden sormaması gerekiyor.
Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Ve çözümü nedir? Bıktım "Ana Ekran" seçimi yapmaktan...........
Arkadaşlar konuyla ilgili bir yorumunuz veya düşünceniz var mı?
Hocam telefona reset atmayı denediniz mi
Reset attım ama tekrar aynısını yaptı. Telefonla ilgili tek sorunum bu diğer her şey tıkır tıkır çalışıyor.
-
Aynen donusturucu cihaz çıkıyor. Kulaklik quadbeat3
Benimki de mavi deri, ek olarak altin plastik kapak çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Telefonda bilindiği üzere Ayarlar/Ana Ekran/Ana Ekranı seç bölümünde 2 adet "Ana Ekran" seçeneği var. Ben (1) "Ana Ekran" seçeneğini kullanıyorum (2) "EasyHome" yerine.
Şöyle bir sorunum var. Ana Ekran seçeneği altından (1). Ekranı yani "Ana Ekranı" varsayılan olarak işaretlediğim halde.
Bir kaç program ya da uygulama açıp kapadıktan sonra Home tuşuna bastığımda Telefon yine Ana Ekran seçmemi istiyor benden.
Bu durum sürekli devam ediyor. Normal şartlarda varsayılan olarak işaretlediğim bir uygulama ya da programı yeniden sormaması gerekiyor.
Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Ve çözümü nedir? Bıktım "Ana Ekran" seçimi yapmaktan...........
Reset attım ama tekrar aynısını yaptı. Telefonla ilgili tek sorunum bu diğer her şey tıkır tıkır çalışıyor.
Hocam orada çift tıklayarak seçmeyin. Hangisini seçmek istiyorsanız 1 kere üzerine tıklayın. Seçsin. Ondan sonra tamam'a basın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sirius_black
Merhabalar.. 2 gun once g4 alarak araniza katildim..
Ana ekranda yonetim araclari gibi otomatik bir klasir vardi. Daha sonra ben g3ten aldigim yedegi kurunca gitti. Nasil getirilir tekrar?
Bende onu bulmaya çalıştım bulamadım
Enteresan.. Sadece 1 kere cikan birsey olmamasi lazim
Beyler sizce kalın kılıflar telefonun ısınmasına yol açar mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam orada çift tıklayarak seçmeyin. Hangisini seçmek istiyorsanız 1 kere üzerine tıklayın. Seçsin. Ondan sonra tamam'a basın
İster çift tıklayıp seçeyim istersem tek tıklayıp aşağıdan da varsayılanı seçeyim fark etmiyor yine bir kaç uygulama açıp kapadıktan sonra
veya bir kaç tane uygulama açıkken uygulamaları kapatma bölümünden tümünü temizle dediğimde yine de soruyor "Ana Ekran" seçmeyi
-
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden lg g3 ( 2 gb ) kullanıcısıydım sonrada lg g3 ye geçiş yaptım. Şimdi g4 almak istiyorum. Biraz araştırma sonucu 1579 tl + 100 tl maxipuan karşılığı paralel ithalat 4g ( lite ) yazan bir model buldum. Tr ye ithal edilen modellerden bir farkı var mıdır ? Fiyat epeyce uygun sizce sonrada garati konusunda sıkıntı çıkartırmı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Link ;
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-32gb-h815-4g-lte-cep-telefonu-189817136?gclid=CPqL5vqCqcgCFUTbcgodLHgMSw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
-
Arkadaslar radyo nerde nasil yuklenir
1321 tl ye getirerek g2den geçiş yaptık bakalım.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fayn88
Arkadaslar radyo nerde nasil yuklenir
Fm Radyo yok bildigim kadariyla.. TuneIn Radio tarzi internet radyolarini yukleyebilirsiniz ancak.
cevap için teşekkürler, ama denedim değişen birşey yok. -
Radio var
Ayarlar - Genel - Telefon Hakkinda - Guncelleme Merkezi - Uygulama Guncellemezi kismindan yukleniyor.
Senin aldığın ürün ithalatçı onlarda radyo var TR versiyonlarında radyo yok
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
Radio var
Ayarlar - Genel - Telefon Hakkinda - Guncelleme Merkezi - Uygulama Guncellemezi kismindan yukleniyor.
O zaman sizinki paralel ithalat olanlardan.. LG Turkiye garantili cihazlarda fm radyo yok.. Donanim olarak da fm alicisi olmadigi icin g2lerdeki gibi farkli ulke romu yuklenerek de olmuyor..
arkadaşlar ekran süresi ne kadar alıyorsunuz? -
Tavsiye tempered glass önerisi olan var mı ? Buff almayı düşünüyordum fakat tempered glass olmadığını farkettim. Nillkin ae den sipariş edebilirim fakat sahtelik ve kalitesi konusunda şüphelerim var. Başka tavsiyesi olan ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X