Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ekran parlaklığını kaçta tutuyorsunuz? Birde onerebilecegınız klavye programı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba

G2 yi takasla satıp G4 aldim, fakat kamera kısmı ve ahize kısmı ısınıyor, kulağa götürünce sıcaklık hissediliyor, bu sizce normal mi.? Güncelleme yaparken 43 dereceye çıkıyor, mesaj yazarken 40 derece.

Güncelleme yaparken 43 derece normal. Hocam benimde bir aralar çok ısınıyordu. Birkaç güncelleme ve uygulama kaldırmaya sorunum geçti. Şimdi cihaz aralıkız 1 saat internette dolaşmayla 37 38 derece oluyor işlemcisi. El yakmıyor. Sıcaklığı dışarıya vurmuyor sizin dediğiniz kadar. 1 derece bile çok fark ediyor. Anlatayım size. Bende snapdragon batteryguru uygulaması vardı. Sürekli arkada çalıştığı için işlemci sıcaklığı artıyor. Batarya ömrünüde arttırmıyor varsa tavsiye etmem. Daha sonra cihazı 10d sürümüne kadar güncelleyin. İlk sürümlerde daha çok ısınıyordu. Android system webwiev uygulamasını son sürüm yapmayı unutmayın google playden. Android system webwiev uygulamasının ilk sürümleri de telefonu yakıyordu. Ben bunları yaptım şuan hiçbir ısınma sorunum yok. Sizde deneyin

Hocam sen bana BatteryGuru'yu şiddetle tavsiye etmemiş miydin?

• Hong kong modellerine daha 10d sürümü gelmedi mi? Benimki 10c de ve herhangi bir guncellestirme görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadYaqz

quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba

G2 yi takasla satıp G4 aldim, fakat kamera kısmı ve ahize kısmı ısınıyor, kulağa götürünce sıcaklık hissediliyor, bu sizce normal mi.? Güncelleme yaparken 43 dereceye çıkıyor, mesaj yazarken 40 derece.

Güncelleme yaparken 43 derece normal. Hocam benimde bir aralar çok ısınıyordu. Birkaç güncelleme ve uygulama kaldırmaya sorunum geçti. Şimdi cihaz aralıkız 1 saat internette dolaşmayla 37 38 derece oluyor işlemcisi. El yakmıyor. Sıcaklığı dışarıya vurmuyor sizin dediğiniz kadar. 1 derece bile çok fark ediyor. Anlatayım size. Bende snapdragon batteryguru uygulaması vardı. Sürekli arkada çalıştığı için işlemci sıcaklığı artıyor. Batarya ömrünüde arttırmıyor varsa tavsiye etmem. Daha sonra cihazı 10d sürümüne kadar güncelleyin. İlk sürümlerde daha çok ısınıyordu. Android system webwiev uygulamasını son sürüm yapmayı unutmayın google playden. Android system webwiev uygulamasının ilk sürümleri de telefonu yakıyordu. Ben bunları yaptım şuan hiçbir ısınma sorunum yok. Sizde deneyin

Hocam sen bana BatteryGuru'yu şiddetle tavsiye etmemiş miydin?

Hocam etmiştim. Daha sonra telefonun aşırı ısındığını fark ettim. Daha sonra sildim uygulamayı. Bir süre denedim. Şarj süresinde değişme olmadı greenify kullandığım için. Telefonda da baya soğuma oldu

• Merhabalar.. 2 gun once g4 alarak araniza katildim..
    Ana ekranda yonetim araclari gibi otomatik bir klasir vardi. Daha sonra ben g3ten aldigim yedegi kurunca gitti. Nasil getirilir tekrar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Merhabalar.. 2 gun once g4 alarak araniza katildim..
    Ana ekranda yonetim araclari gibi otomatik bir klasir vardi. Daha sonra ben g3ten aldigim yedegi kurunca gitti. Nasil getirilir tekrar?

Bende onu bulmaya çalıştım bulamadım

• merhabalar. Cihazı Gittigidiyor cepport kullanıcısından alan arkadaşlar kutunun içerisinden sanırım dönüştürücülü şarj aleti çıkıyor. Kutu içeriğinden çıkan kulaklık Quadbeat 3 modeli değil mi? Bir de ben sky blue deri rengini tercih ettim. İçerisinden ekstra olarak plastik kapak çıkıyor mu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Vatan bilgisayar hediye deri kapak olayı bittimi yoksa benmi göremedim mobilden ?

???

• Telefonu alalı ik ay oldu. Herhangi bir problem yaşamadım. Telefon gayet akıcı. Ekran kalitesi muazzam. İnternet oyun kamera performansı çok iyi. Yerli ve yabancı forumlardan takip ettiğim kadarı ile ekran sararması, kasa çatlaması gibi bir kronik problemi yok. Telefon oyun oynandığında ve kamera ile uzun süreli video çekiminde ısınıyor. Ama piyasadaki diğer üst seviye telefonlardan çok aşırı bir ısınma değildir kanımca. Telefona gelen v10c güncellemesi ile de ısınma olayı biraz daha azaldı. Batarya ömrü arttı ve dokunmatik tepkimesi iyileşti. Şu an mevcut son sürüm v10d. Aldığımdan beri telefonu kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum. Ekranda herhangi bir çizik oluşmadı ancak plastik yan kenarlar çizilmeye müsait. Özellikle üst kısım ve şarj kablosunun takıldığı alt yüzeyde küçük bir kaç kılcal çizik oluştu. Telefonum paralel ithalat. Garantör firma dışında LG Türkiye cihazlarla en ufak bir farkı yok. Garanti ile ilgili bir işim olmadı şimdiye kadar. Handikap olarak batarya ömrünü belki söyleyebilirim. Normal bir kullanımda en fazla 4 saat civarı ekran süresi alabiliyorum. Yoğun kullanımda ise bu süre daha da kısalıyor. Ama forumda çok daha uzun ekran süresi alan arkadaşlar da mevcut. Zannedersem kullanıma ve arka planda çalışan uygulamara da bağlı biraz. Ben telefonu alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. 2015 yılının fiyat performans telefonudur.

• Arkadaşlar LG G4 ile ilgili bir sorunum var;

Belki daha önce başına gelenler vardır yardımcı olabilir.

Telefonda bilindiği üzere Ayarlar/Ana Ekran/Ana Ekranı seç bölümünde 2 adet "Ana Ekran" seçeneği var. Ben (1) "Ana Ekran" seçeneğini kullanıyorum (2) "EasyHome" yerine.

Şöyle bir sorunum var. Ana Ekran seçeneği altından (1). Ekranı yani "Ana Ekranı" varsayılan olarak işaretlediğim halde.

Bir kaç program ya da uygulama açıp kapadıktan sonra Home tuşuna bastığımda Telefon yine Ana Ekran seçmemi istiyor benden.

Bu durum sürekli devam ediyor. Normal şartlarda varsayılan olarak işaretlediğim bir uygulama ya da programı yeniden sormaması gerekiyor.

Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Ve çözümü nedir? Bıktım "Ana Ekran" seçimi yapmaktan...........

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kms2007 -- 4 Ekim 2015; 13:40:26 >

• Şu telefonun diğer telefonlara oranla fiyatının acayip hızlı düşmesi beni kıllandırıyor. Biz enayimiz la ?
    Samsung un bile hiç bir telefonu bu kadar hızlı düşmemiştir.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    hocam telefon 2.099 plastik kapak. 2.199 da deri kapak olarak çıktı. sadece şu anda 3-4 ay sonra deri ve plastik aynı fiyatta 2.099 lira ?
  • quote:

quote:

Vatan bilgisayar hediye deri kapak olayı bittimi yoksa benmi göremedim mobilden ?

???

Bitti diye biliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Şu telefonun diğer telefonlara oranla fiyatının acayip hızlı düşmesi beni kıllandırıyor. Biz enayimiz la ?

Ithalatciyi bilemem. Ama lg türkiye garantililerde fiyat düşmesi yok. 1950 ile 2100 arası fiyatla satılıyor

• quote:

Şu telefonun diğer telefonlara oranla fiyatının acayip hızlı düşmesi beni kıllandırıyor. Biz enayimiz la ?

Buna benzer bi soru ben sordum ama yanıt gelmedi.384 euro su an deri kilifli olanı avrupada.600 euro dan 384 e dustu.O nedenle hastalıgı varmı diye sordum ama yanıt gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

quote:

Buna benzer bi soru ben sordum ama yanıt gelmedi.384 euro su an deri kilifli olanı avrupada.600 euro dan 384 e dustu.O nedenle hastalıgı varmı diye sordum ama yanıt gelmedi.

Herhangi bir kusuru yok. Benim telefonda herhangi bir sorun çıkmadı. Siz başka yerde alırsınız sorunlu çıkabilir. Tamamen şansınıza bağlı. Avrupayı bilmiyorum takip etmedim. Türkiyede fazla düşmedi. 100, 200 lira düştü. Neredeyse piyasadaki her telefon o kadar düştü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 4 Ekim 2015; 14:27:57 >

• BiggestNiko B kullanıcısına yanıt
    Telefonun fiyatının hızlı düşmesinin nedeni bence LG nin istediği satış rakamlarını yakalayamamasıdır. Maliyet açısından da bakarsak üst seviye donanımlı telefonları meizu gibi markalarda rekabetçi fiyatlarla satabiliyor. Demekki LG yıl sonuna kadar satış hedeflerini tutturmak istiyor.
  • Telefonu factory reset yaptıktan sonra açıyorum.Dil seçiyorum ağ seçiyorum.Eposta yerine geldiğim de epostayı ve şifreyi yazmama rağmen aynı ekran dönüp bu cihaz daha önce senkronize edildi lütfen senkronize edilmiş hesapla giriş yapın gibi bi uyarı çıkıyor.Ne kadar denesekte aynı ekrana dönüyor ve açılmıyor.
  • Gencler kalan ram miktarina bakmk icin uygulamalar ma gidiyirum. Çalışan hizmarltleri göster dedigimde 1.5 gb , onbellekteki hizmetleri göster dedigimde ise 1 gb boş yer gösteriyor. Hangisi doğru. Ramda ne kadar bos yer var.

• Sorunu tam olarak anlayamadım. Farklı bir e-posta ile deneyin. Farklı bir e-posta ile zaten deniyorsanız telefonu ilk aldığınız e-posta ile giriş yapmayı deneyin. Bu bahsettiğiniz E-posta senkronizasyonu mu yoksa LG hesabına giriş için gerekli olan e-posta mı? Ayarlar-Hesaplar ve senkronizsayon kısmından ilgili hesap gözüküyormu? Ordan ayarları değiştirmeye çalışın. Bir de linkteki konu belki yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.