Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

Biri sensörleri kapatmiyor yazmisti ama Allah Allah. Sensörü kapatiyorsa alınmaz

Case4u idi markası sanırım hocam
    Sizi yanıltmayayım
    Eğer öyle bir yorum varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Arkadaşlar g4 için ekran koruyucu cam tavsiye eder misiniz? Bu tarz ürünleri yurtdışından ucuza alırım ama binlerce ürün var. Kaliteli ve ucuza alıp da tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?

Ben de rica ediyorum
    Özellikle de sensörleri şapşallaştırmayan
    Telefon ile konuşurken ekranı kapatmayan?
    Telefonun şu anki tespit ettiğim en büyük kronik sıkıntısı bu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Telefonu alır almaz hangi testleri yapmak gerekiyor ? Test ekranına nasıl ulaşıyoruz ? Şu anda telefonda bir sorun yok değilmi ?

???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Telefonu alır almaz hangi testleri yapmak gerekiyor ? Test ekranına nasıl ulaşıyoruz ? Şu anda telefonda bir sorun yok değilmi ?

???

277634#*# ile test menusune ulasabirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-265tl-lc-g4-android-wifi-5.5-inc-4g-sifir-4.4.4-kapida-odeme-im-233274199/detay

Beyler bu çakmadır değil mi?

Edit = Kesin çakmadır da sormam hata

LG değil LÇ

• swat57 kullanıcısına yanıt
    ön ekrandaki lg logosunuda gizlemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 5 Ekim 2015; 10:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

hangi mağazadan aldınız? cepport benimkisi.

electrotrend dan satın aldım. %10 gittigidiyor indirim verdi 100 tlde maxipuan kazancı vardı o şekilde bu fiyata geldi.
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    bu gittigidiyorun verdiği %10 indirim herkes için geçerli mi acaba yani bende almayı düşünüyorum %10 indirim neye göre uygulanıyor herhangi bir kriteri var mı ? ayrıca electrotrend tavsiye eder misiniz... cepport mu electrotenden mi alayım kararsız kaldım. yedek kapak kutu içinden çıktımı sizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanliaskeri

arkadaşlar aliexpress te kap alıcam kablosuz şarj özellikli ve kablosuz şarj cihazı alıcam
    5 dolara buldum bi sıkıntı yaratır mı ?

ben aşağıdaki linkteki satıcıdan aynı ürünü 7.18 $ almıştım şimdi biraz pahalanmış. Satıcıdan ve cihazdan son derece memnunum.

http://tr.aliexpress.com/store/product/Vosicar-Amazing-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Quick-Circle-Leather-Case-Cover-for-LG-G4-Freeshipping/1084824_32383385024.html

• olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Ürün şarj aleti tr uyumlu değilmiş. Büyük ihtimalle çin yazılım vs ile gelecek. Satışı iptal edebilir miyim acaba?

• Merhabalar arkadaslar Lg g2 16 gb kylanucisydim uzun suredir Lg g4 takip ediyorum v sonunda dün gg de cepport adli saticidan kahverengi deri modelelini 1579a aldim fakat teredutlerim var yok degil acaba garantide sikinti yasarmiyim v.s diyerekten umarim bisey olmaz...

• Önerdiğiniz kablosuz şarj cihazı var mı ?
  • Telefonu alali 1 ay oldu. Bazi sorunlarim var.

Sarjdayken asiri isiniyor.onu gectim. Oyun iynarkende cok isiniyor bu normalmi? Bu sabah telefin acilmadi bataryayi cikarip takmam gerekti. Ve arada sd kart brklenmedik bir sekilde cikti diyor. Bu sorunlar ne anlama geliyor ? Xik isinmasi nornalmi? Kapaksiz kilif oneriniz varmi ?

• gkdnztfk22 G kullanıcısına yanıt
    G4 aşırı ısınmayan bir cihaz, normalde. Eminim cihazı aldığınızda güncelleme yapmışsınızdır, ondan sonra cihazı resetlediniz mi? Sıfırlama yapılmayınca böyle sorunlar çıkabiliyor.

• 2 gündür yoğun olarak kullaniyorum internet,kamera ve küçük oyunlari oynuyorum. Aşırı ısınmanın A`sı yok daha dogrusu ısınma yok denecek kadar az. Eski nexus 4ümde bu kadar kullandigimda baya ısınıyordu.

Bu sabah 8den itibaren mobil veri açık, arada sosyal medya + internet + whatsapp kullandim. Eve gelirken yolda 20 dakika muzik dinledim. Derste 15-20 tane fotograf cektim. Saat 13 itibariyle yuzde 60 sarjim kalmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 5 Ekim 2015; 14:02:42 >
  • ısınmadan kastınız dereceler ne? antutu ve cpuz dan bakıyorum ben hani oyun oynarken 40 dereceyi zorluyor ama öteki türlü 36 38 hep kullanımda.
    oyun oynarken tutuş pozisyonundna dolayı elinle hissediyorsun sıcaklığı o rahatsız ediyor bi süre sonra gerçekten
  • Maalesef telefonu 1 metre kadar yükseklikten elimden düşürdüm alt sol kenarında hafif ezilme oldu. Moralim bozuldu ya daha 1 hafta olmadı daha... En iyisi tam korumalı bir kılıf kullanmak 0.3'lik ince şeffaf kılıf işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

G4 aşırı ısınmayan bir cihaz, normalde. Eminim cihazı aldığınızda güncelleme yapmışsınızdır, ondan sonra cihazı resetlediniz mi? Sıfırlama yapılmayınca böyle sorunlar çıkabiliyor.

bende cihazı alır almaz kendi otomatik güncelemeleri yapmasına izin verdim, bu güncellemeleri yapmayalım mı?
    hard reset atıp öyle mi başlayalım kullanmaya öneriniz nedir versiyon H815 10d.262.02 508k
  • Merhaba arkadaşlar ürünü uygun fiyatlı ve garantili olarak nerden alabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • LaZsTyL kullanıcısına yanıt
    lg türkiye değilse yaşarsın.en ufak şeyde seni hatalı çıkarıp para istiyorlar . ben lg g2 mi rootlu yolladım zamanında onu bile yaptılar adamlar . ben 2000 e aldım g4 ü pişman değilim

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.