Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara Parktaki teknosa extra'da lg g4 standında g4 telefonu rootlu çıktı :D

Program versiyonu:
    F500Lx10a

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzafer -- 3 Ekim 2015; 20:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba

G2 yi takasla satıp G4 aldim, fakat kamera kısmı ve ahize kısmı ısınıyor, kulağa götürünce sıcaklık hissediliyor, bu sizce normal mi.? Güncelleme yaparken 43 dereceye çıkıyor, mesaj yazarken 40 derece.

Güncelleme yaparken 43 derece normal. Hocam benimde bir aralar çok ısınıyordu. Birkaç güncelleme ve uygulama kaldırmaya sorunum geçti. Şimdi cihaz aralıkız 1 saat internette dolaşmayla 37 38 derece oluyor işlemcisi. El yakmıyor. Sıcaklığı dışarıya vurmuyor sizin dediğiniz kadar. 1 derece bile çok fark ediyor. Anlatayım size. Bende snapdragon batteryguru uygulaması vardı. Sürekli arkada çalıştığı için işlemci sıcaklığı artıyor. Batarya ömrünüde arttırmıyor varsa tavsiye etmem. Daha sonra cihazı 10d sürümüne kadar güncelleyin. İlk sürümlerde daha çok ısınıyordu. Android system webwiev uygulamasını son sürüm yapmayı unutmayın google playden. Android system webwiev uygulamasının ilk sürümleri de telefonu yakıyordu. Ben bunları yaptım şuan hiçbir ısınma sorunum yok. Sizde deneyin

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel silikon kılıf tavsiyesi var mi
    ankara kızılayda baktım iğrenç
    netten alacaz.
    ne alayım?

• Hepsiburadadaki 25tllik cam ekran koruyu ise yarar degil mi alsam?

• antutu puanlarınız nasıl acaba. ben 50bin 51bin falan gördüm nette ama ben her yaptığımda 45 46bin anca çıkıyo. antutu 64bit değil ondan mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

antutu puanlarınız nasıl acaba. ben 50bin 51bin falan gördüm nette ama ben her yaptığımda 45 46bin anca çıkıyo. antutu 64bit değil ondan mı acaba

V10b de 49000 kusuratli bir sonuc gormustum.Ama pek takilacak bir uygulama degil antutu sonucta gunluk kullanim daha onemli benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

güzel silikon kılıf tavsiyesi var mi
    ankara kızılayda baktım iğrenç
    netten alacaz.
    ne alayım?

Vodofone da 25 tlye falan renk renk slikon kiliflar var.Hissiyati da hicte kotü değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Az önce gittigidiyordan siyah rengini kendime aldım.

S3'den sonra inş. ilaç gibi gelecek.

Hayirli olsun birde benden tavsiye tum surumleri guncelleyin bütün sıkıntıları cozmuslerdi(cift tik sorunu sarj vs.)

• Kamerasi muazzam ya gercekten bayildim ozellikle gece cekimleri acaip mutlu edici.

Bu fotografi hizlica cektim hemen ama super cikti, yakinlaştirinca bile goruntu kalitesi baya iyi
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

http://i.hizliresim.com/AgZm2p.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Ekim 2015; 23:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

Hayirli olsun birde benden tavsiye tum surumleri guncelleyin bütün sıkıntıları cozmuslerdi(cift tik sorunu sarj vs.)

Tşk. Telefonu açar açmaz tüm testleri yapabileceğim kod var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

Tşk. Telefonu açar açmaz tüm testleri yapabileceğim kod var mı?

277634#*#
    Bu koddaki testleri yapın hocam. Ekran testi filan var

• Migrosta 1699 tl kampanya yapmışlar, garantisini bilmiyorum.

• beyler 0 dan 100e şarj süreniz kadar sürüyo? benim 1saat 40 dk falan en az. sanırım normali bu. dönüştürücü priz kullanıyorum da sarj süresine etki ediyor mu onu merak ediyorum
  • bytugrul kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabilir. Ben alibaba dan aldım Qi şarj cihazı ve sticker ı. Ticari düşünüp opsiyonel yapmışlar, oysaki G3 de standart kablosuz şarj özelliği.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde donusturuculu bende 1 saat 40 dakika aliyorum da donusturucunun etkisi oldugunu sanmiyorum.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Farketmez. Dönüştürücü giriş voltajı ile ilgili, çıkış 5v 1.8A ise sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar hediye deri kapak olayı bittimi yoksa benmi göremedim mobilden ?
  • Ben uygun fiyatlı bir ürün bulursam yedek bir arka kapak alacağım. Deri arka kapağa bayılıyorum (taba rengi bendeki) ancak çok hızlı aşındı, elbette bunda herhangi bir kılıf kullanmamamın da payı büyük.

Artık ya tpu deri bir kapak alacağım 3-5 dolara bulabilirsem, ya da 80-90 liraya orjinal bir yedek kapak alacağım. Her halükarda bir de kablosuz şarj etiketi yapıştıracağım yalnız.
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Herhalde teşhirdeki ürünlerin bazı özelliklerini kısıtlayabilmek için telefonlar teknosaya rootlu olarak gönderiliyor.
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    telefonun rootlu olup olmadıgnı nasıl anlıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.